Kızlar 1 ay sonra cenkin kuzeninin düğünü var bu makyaj nasıl hangi sac modeli daha iyi sizce?
Eki Görüntüle 598823 Eki Görüntüle 598824 Eki Görüntüle 598825
İyi tatlım Allaha şükür dün oldu bu olay zaten ben sadece bu denli merak etmesine şaşırdım o kadar yoksa bir sorun yok sizin nasıl ? MEsajlaşıyosunuz dimi? Askerin nasıl mış ?*
Kızlar 1 ay sonra cenkin kuzeninin düğünü var bu makyaj nasıl hangi sac modeli daha iyi sizce?
Eki Görüntüle 598823 Eki Görüntüle 598824 Eki Görüntüle 598825
Bu dumanlı göz makyajı sanıyorum, bende gölgeli siyah, gri makyaj yaptırırım olmadı bu kadar agır olmazda.. bak bide bu var ama bu makyajada takma kirpik gerekiyor :44:
Eki Görüntüle 598837
güzelmis balım bunu begendim ya kuaföre kedi gözü makyajı diycem siyah agırlıklı bu sekilde..canım 2nci saç güzel yada saçların uzunsa su dalgası yaptırabilirsin makyaj ağır bak bu çok hoş Eki Görüntüle 598833
hatta bu attığımdan daha hafif bir şey yaptır ama bu rnekler güzellll
takma kirpik rahatsız etmedimi hic canım yaaEdanın gösterdiğide güzel canım
Ben bu gösterdiğin şimdiki ilk örnekteki gibi makyaj yaptırmıştım takma kirpikle güzel olmuştuu
takma kirpik rahatsız etmedimi hic canım yaa
Kuförde bulunurmu acaba ben kendim mi alıp götürsem :44:Hayır canım rahatsız etmedi
Kuförde bulunurmu acaba ben kendim mi alıp götürsem :44:
güzel olmus canım ama resim kücük net inceleyemedim gözlerinde güzelmis masallah
Kuförde bulunurmu acaba ben kendim mi alıp götürsem :44:
digerini yaptırabilirim gri siyah gölgeli bisey tarif ederim o yapar ne giyeceğimi de bilmiyorum vallahi :44: onu giyme bunu giyme benimkide muhalefet olcak herseyeTatlım sen alıyosun kuaförde takıyorlar onu yapıştırıcısı falan oluyo içinde 10-20 tl bişey kirpik
güzel olmus canım ama resim kücük net inceleyemedim gözlerinde güzelmis masallah
yaaa sanırım senin agır dediğin makyajı yaptırcam o var kafamda aman herkes o gün agır yaptırır göze batmaz benimki yaa:44:
ben o resmi benim kuaförüme göstericem ama biliyorum 3 ton açığını yapacak o konuda bi süphem yook zaten kedi göz makyajı siyah agırlıklı diycem bakalım, öyle abiye flan giymiycem tabikide diz üstü siyah yada kırmızı artık hangi renkte buulrsam bi elbise alıcam vucut hatlarını belli eden.. insallah güzel birsey bulabilirimCanım resmi tam koymadım silemiyoruz sonra ondan kesmek zorunda kaldım minik oldu
Teşekkür ederim
Göze batmaz canım ama sen genceciksin bence o kadar ağıra gerek yok sen bilirsin en iyisini tabiki
digerini yaptırabilirim gri siyah gölgeli bisey tarif ederim o yapar ne giyeceğimi de bilmiyorum vallahi :44: onu giyme bunu giyme benimkide muhalefet olcak herseye
Abiye tarzı kıyafet mi alıcaksın canım senHafif bir şey yaptır canım bence.Benimde kuzenimin nişanı var martta kapalı bir şeyler alıcam
ben o resmi benim kuaförüme göstericem ama biliyorum 3 ton açığını yapacak o konuda bi süphem yook zaten kedi göz makyajı siyah agırlıklı diycem bakalım, öyle abiye flan giymiycem tabikide diz üstü siyah yada kırmızı artık hangi renkte buulrsam bi elbise alıcam vucut hatlarını belli eden.. insallah güzel birsey bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?