canım son günlerimizi değerlendiriyoruz çok özledim sizi askerim gidince buralardayım yine :) cerennn gazinoyamı düştü seninkiii
üç gün sonra canım senınkı gazınoyamı dustu tatlımkac gün sonra gidiyor canım
Bilmem gazino dediğin noluyoki kantin diye biliyorum kız ben :44:canım son günlerimizi değerlendiriyoruz çok özledim sizi askerim gidince buralardayım yine :) cerennn gazinoyamı düştü seninkiii
Bilmem gazino dediğin noluyoki kantin diye biliyorum kız ben :44:
canım askerının burnu dişi nasıl oldu telefon olayını naaptınız
evet gazinoda oturuyorum tv izliyorum yazmış ora nasıl biyer kicanım gittiği yer bi söylemiştin ya orası yoksa gazino diye bi yere mi gitti biraz önce gazino yazdın gibime geldi sanki ben mı yanlıs gordum
evet gazinoda oturuyorum tv izliyorum yazmış ora nasıl biyer ki
Ay kız korkutma beni valla elim ayagm titriyo bak söyle dogru söyledoğrumu söylüyüm yalan mı
Dişi canım giderken yaptırdık
Burnu hala kırık kaynıyor
Telefonu kaptırdık tutağını tuttu ama vermedi bir daha yakalanırsa verecekmiş komutan canım
Ay kız korkutma beni valla elim ayagm titriyo bak söyle dogru söyle
Ay ödüm koptu bu benimi kandırıyo dedim basıma agrı girdi yaaGülşahcım ve cerencim
Disko hapishanede kalmayada deniyor ama kantinede deniyor
Cerenin ki kantinde canım
Hapishane denenen diskolar artık kalktı kızlar
Gülşahcım ve cerencim
Disko hapishanede kalmayada deniyor ama kantinede deniyor
Cerenin ki kantinde canım
Hapishane denenen diskolar artık kalktı kızlar
Ay ödüm koptu bu benimi kandırıyo dedim basıma agrı girdi yaa
Ben sormuştum askerler ısınmak için oraya gidiyolarmıs sıcak kantin gibi biyermis gazete okuyup cay içtiğin tv izlediğin yere gazino deniyomuş ödüm koptu bee
yok o gazino degildir yaa Allah Allah vallahi kafam karıstı sivas 22. lojistik ikmal destek birliği yeri okul varmıs aralarında kanal varmıs okulla ordan bahsediyorum ben gazino dediğide kantin canımcanım istasyon caddesı varya orda bi askeri gazino var alay komutanı oturuyo kuafor lokanta lojmanlar felan var gecen sene ben hergun gıdıyodum mesela asker karıları çay yapıo partı yapıo süslenio püslenio oynuyo askerlerde öyle izlio daha neler nelerr hele bı alay komutanının kızı var bildiğin o....... yanı bunların yanı sıra kendını bılen efendı askerlerde var onlar sadece ısını yapıo kımselere baktıklarını gormedım ama belkıde gazıno dıe dedıgı yerde askerı bolgedekı kantındır yınede sen bısı deme yanı çocugun bı sucu yok sımdıden ustunede gıtme ama benım dedıgım gazınoysa tedbırı elden bırakma derım
Kac yasındaymış o sürtük tüm askerleri elinin altından geciriyo heralde agzını paramparca ederim onunay aman ıyı benım dedıgım yer olmasında çünkü orda neler neler dönüyoo dudak uçuklatır ınsana
yok o gazino degildir yaa Allah Allah vallahi kafam karıstı sivas 22. lojistik ikmal destek birliği yeri okul varmıs aralarında kanal varmıs okulla ordan bahsediyorum ben gazino dediğide kantin canım
Kac yasındaymış o sürtük tüm askerleri elinin altından geciriyo heralde agzını paramparca ederim onun
Evet canım şöför olacak yalnız 2 haftaya göreve baslarmış nöbetle beraber görevine baslıycakmıs carsı iznide yok 2 haftatamam o zaman canım benım dedıgım yer olmasındamemnunmu pekı gorevı felan bellı oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?