• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

lise sona gidiyoda evlı çocukluların nelerını duydum insana cinnet geçirticekler
Yırtarım onu kaşara bakk :4::22: gazinoda olsaydı böyle olurmuydu giderdim girerdim askeri kimliğimle askım bana hizmet ederdi güzel olurdu haa :52: birkac günde kalırdım orda ohhh

Son düzenleme:
gönderirken nasıl oldu canım yolcu ettin mi ağladınmı
yok kaıpımın önüne geldi orda vedalastık gitmedim ben otogara gitseydim aglardım o gittikten sonra ilk 2 gün aglamaklı dolandım evde ama sonra yine eski halime alıstım cok sükür sende alıscaksın bebeğim ilk 2 günü gözden cıkar yalnız

yok kaıpımın önüne geldi orda vedalastık gitmedim ben otogara gitseydim aglardım o gittikten sonra ilk 2 gün aglamaklı dolandım evde ama sonra yine eski halime alıstım cok sükür sende alıscaksın bebeğim ilk 2 günü gözden cıkar yalnız

şimdiden ağlamaya başlıom yaa çok alıştım bilmiyorum nasıl olucak sanki bu sefer daha zor gibime geliyo

Gülsencim resimlerini aldım bi güzel inceledim masallah onların sülalesindeki kızlardan hic geri kalmamıssın hatta daha şık olmuşsun hepsinden:ssz: bayıldıımm ayakkabılarında fena hosuma gitti nasıl giydin onları ben giyemiycem sanırım o kadar ince topuk:44:

Gülsencim resimlerini aldım bi güzel inceledim masallah onların sülalesindeki kızlardan hic geri kalmamıssın hatta daha şık olmuşsun hepsinden:ssz: bayıldıımm ayakkabılarında fena hosuma gitti nasıl giydin onları ben giyemiycem sanırım o kadar ince topuk:44:

Teşekkür ederim canım
Ben seçtim rızanın annesi aldı
Canım benim boyum kısa zaten belli oluyordur giye giye alıştım :1:
El mahkum olunca:1::1:

Teşekkür ederim canım
Ben seçtim rızanın annesi aldı
Canım benim boyum kısa zaten belli oluyordur giye giye alıştım :1:
El mahkum olunca:1::1:
Baya uzun topuğu falan ama cok hosmus boyun kacki canım o kadar belli olmuyo 160 var sanırım daha önceden alıstırma yapmışmıydın evde falan ayakkabıyla

Baya uzun topuğu falan ama cok hosmus boyun kacki canım o kadar belli olmuyo 160 var sanırım daha önceden alıstırma yapmışmıydın evde falan ayakkabıyla

1.55 canım
Yok yapmadım tatlım ben genelde baya topuklu giyiyorum uzun yani ondan gerek kalmadı alıştırma yapmamı ama o gün kar yağıyordu yürüycez dediler ben yürümem dedimm bu ayakkabıyla araba geldi ben bindim kuzenin evine gittik:1:Birde düğün bitiminde merdivelerden ayakkabılar elimde indim ayağım peltti
Sanırım en uzun topuk bendeydi:1::1:

1.55 canım
Yok yapmadım tatlım ben genelde baya topuklu giyiyorum uzun yani ondan gerek kalmadı alıştırma yapmamı ama o gün kar yağıyordu yürüycez dediler ben yürümem dedimm bu ayakkabıyla araba geldi ben bindim kuzenin evine gittik:1:Birde düğün bitiminde merdivelerden ayakkabılar elimde indim ayağım peltti
Sanırım en uzun topuk bendeydi:1::1:
Aynen farkettimde topukların baya uzun digerlerine göre bak bi resim atmıstım onu görmedin heralde dur tekrar göstericem sana o ayakkabı hakkında yorum yap tamam mı cok ihtiyacım var:9:

Back
X