Hem platform hem kalın topuk bunlar senin giydiğin topuğa göre daha rahat olur sanki ne diyosun bu işe :44:
İnsallah bulurum aynısından cok begendim olmadı ince topuk alıcaz napıyım:44:Güzel bence canım evet bunlar daha rahat benim topuk baya inceydi
İnsallah bulurum aynısından cok begendim olmadı ince topuk alıcaz napıyım:44:
ben cıkıyorum canım sonra gene girerim kendine iyi bak
Geldimmm kızlar yemek yedikten sonra tabiiki annem sofrayı toplama işini bana kitledi giremedim.Buldun mu cerencim elbiseee
Hoşgeldin Canım
Ceren çıktı
Hoşbulduk canım :) Altta sayfada bi tek o gözüküoda ondan sordum ona :) Buldu mu kafasına göre ayakkabıya kadar konuşmuşsunuz.Bizimki asker topiğinden çok moda topiği falanda olduuu sayemizde
Evet bende onu anlamıyorum çıkıyorlar ama gözküyor sanırım sayfadan çıkış yapmıyorlar bende öyle yapıyorum ordan biliyorum
Hep askerlik mi konuşucaz canım içimiz şişiyor boşver birazda moda konuşalım sanırım orada bir elbise beğenmiş onu alıcak ayakkabıda o gösterdiği gibi istiyor
Canım deprem olmuş be hissetmedim sen hissettin mi? İzmir merkezli 6.4 diyolar istanbuldada hissedilmiş ama ben hissetmedim..Of çanakkaleden çok fazla hissedilmiş offfffffff
Bende hissetmedim canım allah bizi büyük depremlerden korusun:26::26:
Amin canım baya büyükmüş....Brn şimdi nasıl ulaşıcam benimkine o arayana kadar of....ÇAnakkalede çok şiddetli hissedilmiş..
Canım seni aradığı numaralardan ara biri açar bölügünü de çağrırlar
İçini ferah tut canım şükür birşey olmadı
Beni aradığı numaralar geri dönüşlü değil tatlım ya sadece ordan aranıyo.Geri dönüşlü telefonlar çok dolu oluyo ordan arayamıyo :S İnternetten alay santrelinden mi ulaşsam ya....bilemedim.
Canım seni kaçta arıyor çok saat yoksa bekle birşey yoktur canım içini ferah tut olsa hemen haberlere yansırdı
daha çok 6-7 gibi arıyo canım tüm haber sitelerine baktım zaten bir şey yok ama yinede merak ettim oda şimdi istanbuldan bile hissedildi demişlerse arar erken zaten merak edip
Evet canım telaş yapma sakin ol bende snn gbym hemen telaş yaparım ama birşy yok cnm haberlere baktım şimdi şükür
Bende baktım canım bir şey yokmuş hiç bir yerde.Ama şiddetli hissedilmiş işte...Arasa da içim rahat etseeAma telefon bağlantılarında sorun yaşanıyormuş..Of arayamıycak kesin.
Canım gece bile olsa arar merak etme seni haberisz bırakmaz
Evet şiddetli hissedilmiş bende izledim
Geç cevap yazıyorum kusura bakma sabahtan beri internet bağlantım da sorun var
Muşta
topikte buse arkadaşımız var onunkide ankara ama etimesgut
İsmin ne canım kaç yaşındasın?
offf umarım arar...Yok canım önemli değl.Aradılarmı işten bir haber var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?