Bunları biliyorum canım kendi kitabınıda yapabiliyorsun görmüştüm bunu çok tatlılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cok özledim 12. gün bitti bugünkızlar ben çok özledim yaaaa
Bende cok özledim 12. gün bitti bugün
Dogru sen ne zamandır görmüyorsun canm benimBen öliyim o zaman 57 gün oldu sanırım![]()
Dogru sen ne zamandır görmüyorsun canm benim![]()
İnsallah ustada telefon sokar sende rahatlarsın bak benimki nöbete bile götürüyo tlfnu gören karısan yokk korkma sende
kızlar yaa biter dimi bu askerlik
kızlar yaa biter dimi bu askerlik
İnsallah biter zaman zaman banada bitmeyecekmis gibi geliyor güzel caglarımız yaa 1bucuk yılımız ayrı gececek diye üzülüyorum öyle bi mutsuzluga kapılıyorumkı dısarıda el ele cift gördüğümde kızıyorum neden kızıyorum bi bilsem bizim evin yan tarafnda bi duvar war oturmak için bizim mekandı ora azmı oturduk orda çiftleri görünce cıldırıyorumkızlar yaa biter dimi bu askerlik
inşallah canımmmBiticek tabi ki canım bak 2.5 ay sonra askerliği yarılıyoruz![]()
Tabii ki bitecek gülşahcım yaa sen neden bugün moralsiz gibisin bakalım
Günaydın mesajları iyi geceler mesajları özlenmezmi yaa edacım herseye hasret kaldık haaCanım ya benm tek isteğim batı çıksın telefon mühim değil muhakkak çok güzeldir ama yine de yerine göre değişebiliyor.İlk 4 ay risk alamayız sanırım.
oh canım ne güzelll ya bol bol konuşun ben mesajlaşmayı bile özledim gelsin valla gündüzleri yanyana akşamları full mesaj 5 dk bırakmam yakasınıGünaydın mesajlarını özledimmmmm
![]()
Günaydın mesajları iyi geceler mesajları özlenmezmi yaa edacım herseye hasret kaldık haa
Gülsah kar yagıyormu suan orda
Kızlar ben çıkıyorum biraz ders çalışıcam 1-2 sıra örgümü örücem sonra öpüyorum![]()
Anamm kurban olrum yaa keske bende orda olsam suan, dıs kapının orda nöbet tutuyo yaa önünden geçer dil cıkarırdımyok tatlım yağmıyo ama ayaz var soğuk biraz kalktım camdan baktım kar yağıomu geri oturdum babamla annem hayırdır kızım noluyo dedı arkadasımın nısanlısı burda askerde onun ıcın baktım dıyorum guluyolar :)
Anamm kurban olrum yaa keske bende orda olsam suan, dıs kapının orda nöbet tutuyo yaa önünden geçer dil cıkarırdımpiişşt asker abi diye dalga geçerdim
![]()
Kulubeyi bırakıp yanımada gelemezdi ne kafaya alırdım bunu şimdihahahah ayy çok komık olurduu![]()
Kulubeyi bırakıp yanımada gelemezdi ne kafaya alırdım bunu şimdi![]()