• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Alt komsu üst komsu nerden cıktı kıızz hakkındamı konusuyolar?
Ya benim gibi kuruntulu bir insan daha olamaz heralde ben onu anladım yok yok vallahi olamaz benim kadar kaprisli suan bile eğitimden cıkmıs mahfolmus garibim oturmus benim triplerimi çekiyo alttan alıyo hicbi suçu olmamasına ragmen acıyorum garibime yaa ama napıyım ondan baska kime nazım gecicek ki dimi.. Arkadaslarını öyle bi topa tuttumkii korktu hayır olsun insallah demeye basladı..
Biriktir kız valla bende biriktirmeye basladım alısveris yapıcam kendime, cenke biseyler alıcam bide sivasa gidicez malum ins haftaya gelirsiniz abim babam sen üzülme yazms ..

Canım üst komşu benimkini seviyo gibi bişey ama il dışında okuyo bunların evine grip çıkıyo sürekli artık babası yasaklamış kızın düşün allahın kaşarı
Alt komşu desen oda benim hakkımda annesne laflar etmişti geçen sene eda bana bağırdı demişti ben bunlara mevlüte gitmiştim kıza bağırmışım güya allahın malı onlarda taşındı alllahtan :1:Canım yapma sevgiline yüklenme alttan al aksine sen ve kuruntu yapma ben vazgeçtm o huylarımdan ve ilişkimiz daha mükemmel sorun bendeymiş yaniiiii:1:

Aynen canımm ya.Olsun ama buda güzel sevdiğimiz için biriktiriyoruz böyle kız kulesi senin galata kulesi benim rumeli hisarı orası burası gezmek istiyorum sınavlarıma denk gelmezse tabiiiiiii:14:

aynen canım onun için olunca biritrmek zaten ayrı güzel..mekanlar farklı olsada bende antalyaın her köşesini onla sarmaş dolaş gezmek istiyorumm..:)

bende çok takılıyorum sınavlara mümkün olduğunca ayarladık izin tarihini belirlemek bizim elimizdeydi ama sınav tarhleri belli değil tabi tahmini.:S

ama sizin elinizde olan bşey değil tamamen şans ama sende şimdiden çalışarak sana düşeni yapıyosun..

aynen canım onun için olunca biritrmek zaten ayrı güzel..mekanlar farklı olsada bende antalyaın her köşesini onla sarmaş dolaş gezmek istiyorumm..:)

bende çok takılıyorum sınavlara mümkün olduğunca ayarladık izin tarihini belirlemek bizim elimizdeydi ama sınav tarhleri belli değil tabi tahmini.:S

ama sizin elinizde olan bşey değil tamamen şans ama sende şimdiden çalışarak sana düşeni yapıyosun..

Aynen canım sende antalyayı karış karış gezersin :1: Sizin izin sizin elinizde ayarlarsınız aynen canım.Bizimkide şans artık

Canım üst komşu benimkini seviyo gibi bişey ama il dışında okuyo bunların evine grip çıkıyo sürekli artık babası yasaklamış kızın düşün allahın kaşarı
Alt komşu desen oda benim hakkımda annesne laflar etmişti geçen sene eda bana bağırdı demişti ben bunlara mevlüte gitmiştim kıza bağırmışım güya allahın malı onlarda taşındı alllahtan :1:Canım yapma sevgiline yüklenme alttan al aksine sen ve kuruntu yapma ben vazgeçtm o huylarımdan ve ilişkimiz daha mükemmel sorun bendeymiş yaniiiii:1:

ceren yazık çocuğa kızma sakin ol:D ya inan bizim kadar oda zor durumda en azından ertele bak eda da çok iyi demiş kesinlkle ilişkide ki sorunlar azalıyo bi süre sonra yok oluyo.. özellkle başkaları yüzünden hiçç üzme onu :) o senin ve seni seviyo..

bnde az önce cvp yazdım ama yoruldum artık cnm bunalımdayım resmen
bizim için en iyisi nişanlı olarak beklemek ama altın işi bozuyo sorun orda
ben açıkçası öyle beklemek istiyorum çünkü çıkacak iyi bir talip de direk bana ipek düşün diyecekler
daha önce başıma geldi sırf evi var diye düşün denildi
biz ne zor zamanlar geçirdik bir bilsen
bende kolay kolay pes etmiyorum yoruldum ama etmiyorum
iboya yükleniyorum ağlıyorum yoruldum diyorum beni çekiyor ama bende burda çekiyorum durumum kötü anlayacağın
ibo gelseydi herşey hallolurdu babam ona hayır diyemiyor çünkü seviyor
gelip istese vermiyorum diyemez umuyorum....
sen kimseye bişey deme ben gelicem altınları da elbiseyi de alıcaz birlikte dedi bende onu bekliyorum

iyi yürekli adamımmmm seni çok seviyorummm şafak atarsa 396 :31::72::72::72:

Nasıl yaniiiii üst komsu senin sevgilinin evinemi girip cıkıyo anamm yolarım yolarııım yasatmam onu yukarda delik acarım tavana bacagından tutar asagı cekerim o kasarıı :41:

Nasıl yaniiiii üst komsu senin sevgilinin evinemi girip cıkıyo anamm yolarım yolarııım yasatmam onu yukarda delik acarım tavana bacagından tutar asagı cekerim o kasarıı :41:

Evet canım giriyordu ama artık giremiyor ki girsede benimki pas vermiyodu kesinlikle.Merhaba bile dedittirmiyodum :1: Şimdi il dışında zaten geberesice :1:

oası öyle hangmizin yerinde ki kafası:D bende şuan mehtap saıyorum atarsa 36:)

canımm mehtap 36mıı ?? NE kalmış kii ohhhhh :72:

Son düzenleme:
cerennn ses ver iyi misin ? Yüklenme sevgiline :1::1::1::1:
burdaym bebeğiim
bizim topik paso burda bir ben yokum geldim artık :1:
hosgeldin sekerr nasılsınn
ceren yazık çocuğa kızma sakin ol:D ya inan bizim kadar oda zor durumda en azından ertele bak eda da çok iyi demiş kesinlkle ilişkide ki sorunlar azalıyo bi süre sonra yok oluyo.. özellkle başkaları yüzünden hiçç üzme onu :) o senin ve seni seviyo..
Ay baskaları yüzünden nasıl üzmiyiim kac sefer dedimkii şu arkadasına söyle senin resimlerini paylasıp durmasın facesinde cocuk gene paylasmıs resmini bunun ben simdi bunun üstüne gitmiyimde kimin üstüne gidiyim

Back
X