92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ben okulu bekliyorum,siz neyi bekliyosunuz cnim?
ha bu arada sizin yaslariniz kac? kac senedir birliktesiniz?

bende 20 yaşındayım cnm üni 2 deym daha iki buçuk sene var onu bekliyoruz bizde..

sevgilimde 21 yaşında.. bizde 3 sene 10gündür birlikteyiz..

bende anneme 17 yaşında söylemştm kardeşime yakalnmmıştım oda anneme yetştirdi tabi:)

sizinki azmis canim
bizim daha koca bi 4 sene var.
ama gecicek,hem bu gunlerde cok guzel.
yok ben gizlemeyi basardim sanirim,insalllh kimseden ogrenmezler bundan sonra ben kendim soylemeyi isterim anneme babama.

ama onun butun ailesi biliyo beni.
benim simdi cikmam gerek kahvalti icin sonra tatlim,optum

4 sene çok gibi evet ama yaş olarak falanda kıyaslanınca bzm gibi oluyo canım normal yani.. bunca yılın üstüne evet kendin söyle bnmki öğrendiğinde daha 1 aylıktık o yüzden skıntı olmadı tabi..
görüşürüz cnm

Ya türküü ben sana adımı söylemistim gene unutmussuunn ask olsunn

Aboo ciddimisin yaa cok üzüldüm kız kıyamam yaa naslda moralin bozulmusutr simdi nerdeymis nasl calmslar yaa

evet balıım geldi cok sükür bi iki isyan etmistim ertesi günü atlamıs gelms sivastaki akrabalarını göstermis ev olarak rahat geldi 2 günümüz

Günaydın canlarım bugün topikçe isyan günü galiba türküüüü cerennn gülşenn sıyrılın bakim depresif hallerinizden!

İsyan modun dan sıyrılabileceğimi sanmıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum ki öyleyim bir sürü arkadaşım var.Hiçbiri anlamıyor zaten anlatmıyorum.İş iyiki oldu yoksa ne yapıcaktım acaba en azından günlerin hızlı geçmeye başladı bunada şükür:26:
Çalmışlar valla canım botunu çalmamışlar onu çalmışlar bilmiyorum nereye koyduğunu evet askerde herşey çalınıyor maalesef

Rızanın annesiyle ablasına sinirlendim aman boşver
Sen nasılsın canım?Ne var ne yok?
bildiğin gibi tatlım bi değişiklik yok bende idare ediyorum canını sıkma canım ya konu ne bilmiyorum ama herşey olacagına varır bız ne kadar sıkılıp uzulsekte etrafımızdakı durumlara engel olamıyoruz malesef

Canım çok büyük sorun yok ama düşüncesizler ben düşüncesiz insanı sevmem ki karşılığınıda o şekilde alıcaklar benden yani takmıyorum da hiç takacak halim yok
Rıza da aramadı aramasını bekliyorum

heyloooğ ben geldiiiğm

kargocum da dün geceden beri adana da, aksilik olmazsa yarın ya da salı arkadaşında olcak

Son düzenleme:

canm malesef biri bisey yaptıgında toplu ceza veriyorlar komutanlar bencede cok sacma haksızlık ama yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…