Canım aşkta gurur yoktur derler bunu 4 senedir çok iyi anladım gurur yapma birdaha orada bize ihtiyacları var çokAyrıca çözebilmenize de sevndm canım
NO GURUR YES HUZUR diyorum
düzelmenize sevindim cnm..
2gün nasıl dayandın tatlım yaişkence gibi geçmiştir.. ama biraz onlara karşıda anlayışlı olmamız lazım.. ya ilişkide ilk o aradı ben aradı diye düşünmemek lazım çnkü inan çok yıpratıyo hele ki şuan ki durumumuzda.. başta bende ööyledim de farkına vardım kendi kendimizi üzüyoruz.. edaya çok katılıyorumm :) gurur yoksa huzur oluyo:)
tartışmalar zaten kötü bir de bu durumda olunca daha kötü oluyorama Allahtan çözmüşsünüz bir daha yaşanmaz inş bu gibi tatsızlıklar
Kızlar haklısınız valla ama işte bu da benim sevmediğim bi huyum.O da dedi zaten hayrola nasıl aradın bu telefonu ben hiç beklemiyodum yine ben ararım diye düşünüyrdum dedi.Artık nasıl bi izlenim uyandırdıysam çocukceğzdeAma anladım dediğinz gibi no gurur yes mutluluk yes aşk yes sevgiiiii:)))) Gizemcim sorma ya 2 gün felaketti.Yatıyorm uyuyamıyorum napcağmı bilemedim şaşkına döndüm resmen ama şükür ki geçtiii bitti.
Kamera kapanır ve yine aynı boşluk....
off canım yaher türlü veda zor bir camera kapanışıda telefon kapanışı da
Aynen gizemcim yaaa.Offf telefon camera bunlar zor ama katlanılabiliniyo.Ya izne gelince dönmesi.....
çok zor olcak
ikimizinde yakın şuan nasıl olcak bilmiyorum ya.. ama geçireceğimiz 11 günün güzelliğini düşünüyorum o anı düşünmemeye çalışıyorum
Aynen canım ya off....Sizin 11 gün yine çok bizimki 6 veya 7 işte...Bende bugün konuştuk düşünmemeye çalışıyoruz yoksa geldiğinde güzel vakit geçiremeyiz sonunda ayrılık var sonuçta....
evet canım ya ha 11 ha 7 dersin normalde ama şu durumda 1 gün bile insana nasıl önemli geliyo
bencede düşünmemek lazım ya zaten az bi vaktimiz var onu da doya doya geçirelm.. ya her ne kadar ayrıığı zor olcakta olsa görmek iyi gelcek ya çok özledim
Offf offf bende çok özledim gizem ya böyle konuşuyoruz kameradan dokunamıyosun falan çok kötü.Aynen olsun mehtaplarımız güzel geçicek inş.Kırmak kırılmak olmıycak.Yaşayacağımız tek ayrılık bu olur hepimizin inş canım.Gelsin bi sonra hemen söz mutluluk yakın inşşş
evet ya kameradan öpüyorum falan çok garip gören napıyo bu der:)
amin canım allah başka türlü ayrılıklarını göstermesin ya.. bi gelsin senin evet hemenn sözolsun gelsnde ben sözü beklemeye razıyım
Aynen canım bizde öyleyiz ya.Şubat ta geliyor 2014 yazada aileler tanışır söz olur inş.benim okulum bitiyor çünkü
aynen canım okulun bitiyoya sonuçta beklemenin ne anlamı var işte yaza kadar cem de işine gücüne bakar zaten..
benm okul bitmiyo ya sırf o yüzden beklicem yoksa beklemezdim.. annemin tek söylediği okul bitsin. . bende öyle yapcam işte..
Aynen canım okulum bitmese bende yapmazdım açıktan devam etmeyi düşünüyorum işe girerim bende bu yaz zaten inş.Oda gelince bir kaç ay toparlanır iş güç sonra hopp hayalimdeki yüzük parmağımdaSizin içinde hayılrısı olsun canım benim
açıktan yine devam edersin ya pek etkilemez heralde evet bu yazda işe girdin mi tamam işte oğlumuzda askerliği yapmış olcak işinizi gücünüzüde elinize aldıktan sonra tmmdıraceleye gelmiş olmuyo zaten kaç yıldır bekliyosunn:)
bende o gelince 3.sınıfta oluyorum. ya o burdayken zaten geçer gider mezun olurum sonra iş güç falan ..o 2 sene çalışsn para biriktirsin:)
Aynen canım 4 senemiz bitti baya oldu yani yaşım küçük diye bekledik bizde.Okulm olduğundan dolayı.Onun yaşı küçük olsa olmazdıda geldiğinde 24 olucak yani
evet cnm çocuktuk resmen çıkmaya başlayınca birlikte büyümüşüz
24 tam ideal erkek için.. cihanda evlenince 24-25 olcak işte
Bizimki anca sözlenince 24 olucak garibim 26 falan olucak evlenince bende 23 falanAllah kısmet ederser tabii ki.
Aynen cem hep der ben büyüttüm seni diye.Ama böylesi daha güzel biliyomusun gizem hani şimdi ortama bakıyorum adam gibi adam yok sonuncuları bizler kapmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?