92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım aşkta gurur yoktur derler bunu 4 senedir çok iyi anladım gurur yapma birdaha orada bize ihtiyacları var çok Ayrıca çözebilmenize de sevndm canım
NO GURUR YES HUZUR diyorum

tartışmalar zaten kötü bir de bu durumda olunca daha kötü oluyor ama Allahtan çözmüşsünüz bir daha yaşanmaz inş bu gibi tatsızlıklar

Kızlar haklısınız valla ama işte bu da benim sevmediğim bi huyum.O da dedi zaten hayrola nasıl aradın bu telefonu ben hiç beklemiyodum yine ben ararım diye düşünüyrdum dedi.Artık nasıl bi izlenim uyandırdıysam çocukceğzde Ama anladım dediğinz gibi no gurur yes mutluluk yes aşk yes sevgiiiii:)))) Gizemcim sorma ya 2 gün felaketti.Yatıyorm uyuyamıyorum napcağmı bilemedim şaşkına döndüm resmen ama şükür ki geçtiii bitti.

Bu arada ben de artık şu 11 ay yazısından kurtuluyorum yarından itibareeeen içimi bi mutluluk bi huzur bi neşe kapladı a dostlarr:)

naber kızlar nasılsınız..

gülşencim çalıyolar tatlım malesef ya yüzük bot hırka demeden..yapcak bişey yok sahp olmaya çalışcaklar ellernden geldiğince

ya canım zaten uzaktalar o yetiyo günler bi garip tartışmalıyken 10 kat kötü

no gurur yes huzur evet özellikle şu 11 demeyeym artıkk 10 oluyosun 10 ayda öyle yapmaya çalış

Aynen gizemcim yaaa.Offf telefon camera bunlar zor ama katlanılabiliniyo.Ya izne gelince dönmesi.....

çok zor olcak

ikimizinde yakın şuan nasıl olcak bilmiyorum ya.. ama geçireceğimiz 11 günün güzelliğini düşünüyorum o anı düşünmemeye çalışıyorum

çok zor olcak

ikimizinde yakın şuan nasıl olcak bilmiyorum ya.. ama geçireceğimiz 11 günün güzelliğini düşünüyorum o anı düşünmemeye çalışıyorum

Aynen canım ya off....Sizin 11 gün yine çok bizimki 6 veya 7 işte...Bende bugün konuştuk düşünmemeye çalışıyoruz yoksa geldiğinde güzel vakit geçiremeyiz sonunda ayrılık var sonuçta....

Aynen canım ya off....Sizin 11 gün yine çok bizimki 6 veya 7 işte...Bende bugün konuştuk düşünmemeye çalışıyoruz yoksa geldiğinde güzel vakit geçiremeyiz sonunda ayrılık var sonuçta....

evet canım ya ha 11 ha 7 dersin normalde ama şu durumda 1 gün bile insana nasıl önemli geliyo

bencede düşünmemek lazım ya zaten az bi vaktimiz var onu da doya doya geçirelm.. ya her ne kadar ayrıığı zor olcakta olsa görmek iyi gelcek ya çok özledim

Offf offf bende çok özledim gizem ya böyle konuşuyoruz kameradan dokunamıyosun falan çok kötü.Aynen olsun mehtaplarımız güzel geçicek inş.Kırmak kırılmak olmıycak.Yaşayacağımız tek ayrılık bu olur hepimizin inş canım.Gelsin bi sonra hemen söz mutluluk yakın inşşş

evet ya kameradan öpüyorum falan çok garip gören napıyo bu der:)

amin canım allah başka türlü ayrılıklarını göstermesin ya.. bi gelsin senin evet hemenn söz olsun gelsnde ben sözü beklemeye razıyım

Aynen canım bizde öyleyiz ya.Şubat ta geliyor 2014 yazada aileler tanışır söz olur inş.benim okulum bitiyor çünkü

Aynen canım bizde öyleyiz ya.Şubat ta geliyor 2014 yazada aileler tanışır söz olur inş.benim okulum bitiyor çünkü

aynen canım okulun bitiyoya sonuçta beklemenin ne anlamı var işte yaza kadar cem de işine gücüne bakar zaten..

benm okul bitmiyo ya sırf o yüzden beklicem yoksa beklemezdim.. annemin tek söylediği okul bitsin. . bende öyle yapcam işte..

Aynen canım okulum bitmese bende yapmazdım açıktan devam etmeyi düşünüyorum işe girerim bende bu yaz zaten inş.Oda gelince bir kaç ay toparlanır iş güç sonra hopp hayalimdeki yüzük parmağımda Sizin içinde hayılrısı olsun canım benim

açıktan yine devam edersin ya pek etkilemez heralde evet bu yazda işe girdin mi tamam işte oğlumuzda askerliği yapmış olcak işinizi gücünüzüde elinize aldıktan sonra tmmdır aceleye gelmiş olmuyo zaten kaç yıldır bekliyosunn:)

bende o gelince 3.sınıfta oluyorum. ya o burdayken zaten geçer gider mezun olurum sonra iş güç falan ..o 2 sene çalışsn para biriktirsin:)

Aynen canım 4 senemiz bitti baya oldu yani yaşım küçük diye bekledik bizde.Okulm olduğundan dolayı.Onun yaşı küçük olsa olmazdıda geldiğinde 24 olucak yani

Aynen canım 4 senemiz bitti baya oldu yani yaşım küçük diye bekledik bizde.Okulm olduğundan dolayı.Onun yaşı küçük olsa olmazdıda geldiğinde 24 olucak yani

evet cnm çocuktuk resmen çıkmaya başlayınca birlikte büyümüşüz

24 tam ideal erkek için.. cihanda evlenince 24-25 olcak işte

evet cnm çocuktuk resmen çıkmaya başlayınca birlikte büyümüşüz

24 tam ideal erkek için.. cihanda evlenince 24-25 olcak işte

Bizimki anca sözlenince 24 olucak garibim 26 falan olucak evlenince bende 23 falan Allah kısmet ederser tabii ki.
Aynen cem hep der ben büyüttüm seni diye.Ama böylesi daha güzel biliyomusun gizem hani şimdi ortama bakıyorum adam gibi adam yok sonuncuları bizler kapmışız

aynen eda ya benmde çok dikkatimi çekyo ya ünideki arkadaşların hiçbiri istediğini bulamıyo anlaşamıyo olmuyo kısa sürüyo ama liseden beri çıkan arkadaşlarım var onların gayet sağlam ilişkileri biz gibi .. bence birlikte büyüdüğümüz için huyumuz suyumuzda birbirimize göre şekilleniyo ya iyiki küçük yaşta çıkmışlar karşımıza:)
sizin cem biraz büyük senden seni büyüttüm diyo ama ister istemez sende onu büyüttün biz brlikte tamamen büyüdük 1 yaş olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…