Bizimde 3 ayımız kalmıştııı off offf neyse kısmet canım
Ben çıkıyorum biraz daha çalışıyım sınava öptümcanımmm
öptüm canım görüşürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde 3 ayımız kalmıştııı off offf neyse kısmet canım
Ben çıkıyorum biraz daha çalışıyım sınava öptümcanımmm
Evet canım denk gelmedik
Allah hakkında neyse onu nasip etsin bize hemen haber ver belli olunca:26:
Artık daha net olacak askerliğiniz hele ustasına gidince daha belirli olacak herşeyiniz allahın izniyle:26:
Sınavlarına denk gelmemesine sevindim canım
Aramız iyi ama rıza saçma sapan kıskanışlar yapmaya başladı saçma sapan düşüncelere girmeye başladı bu beni geriyor birde benim aldığım hırkayı çalmışlar baya sinirli![]()
İşe boyunluğum bittiiiiiiii![]()
Burda dar gözüküyor ama tam oldu kendi boynumda denedimEki Görüntüle 611016
heyloooğ ben geldiiiğm
kargocum da dün geceden beri adana da, aksilik olmazsa yarın ya da salı arkadaşında olcak![]()
İşe boyunluğum bittiiiiiiii![]()
kargodan yirttimmm bugun yolda kuzenimle karsilastim girnede okuuyoo sivasa tatile gelmis hic haberim yoktu ne kargosu ver ben gotururum dedi ayrica abisi tegmen babasi astsubay yani askeri bolgelere girebilio kutum ilk elden ulasicak yuppii is eşofmani siparis etmeye kaldi kizlaar![]()
kargoya koyduğum bi kaç fotoğrafmutlu olacak çocuğum..
Eki Görüntüle 611347 Eki Görüntüle 611348 Eki Görüntüle 611349 Eki Görüntüle 611350 Eki Görüntüle 611351
Ne tatlısın sen öyleee:)) çok beğenicek bence de, alamıcak gözlerini fotoğraflardan seninki
ŞAFAK 334 !! Bi bitin gari 300ler ömrümü yidinizzz yeminle.
gülşencim bir şeyi kaybeddince deli oluyorlar ömerde yüzüğü kaybedince sinirini benden çıkarmıştı hepsi aynı demek kikarakol küçük yer değil mi yaa nasıl vark edilmeyeceğini düşünüyor acaba çalan kişi??
özlemden dolayı saçma sapan düşünüyorlar bence.birde çevresinde ayrılan biri falan varsa ondan etkilenmiştir kesin beklemz diye düşünüyordur.
tatlim cok guzel olmus bayildim cok muntazam örmüssün güle güle kullansin askerin
Baya hızlısın Eda ben buna başlasam ohoo hiç beceremiyorum böyle el işlerini falan eline koluna sağlık çok guzel olmuşş:)
Şuan çanakkalede bu cuma usta birliği belli olucak.
Senin canım?
harikka olmuus canm arkadasım ellerine saglıık güle güle giysiin seninkiiİşe boyunluğum bittiiiiiiii![]()
harikka olmuus canm arkadasım ellerine saglıık güle güle giysiin seninkii![]()
Evet balım dün aksam üzeri gönderdim suan denetleme var 20 gün görüsemiycez carsıda kitlenicek son hafta 1 ay sonra falanda biz gideriz heralde yanınacerencim naaptin tatlim goondeerdinmii askerini![]()
Tras losyonu al parfüm al saat olblr bide resimlerinizden takvim yaptırabilrsin canmkizlar kuzenim kutuyu goturucekya esofman alicam baska ne gondeeim bi akil verinnn
kizlar kuzenim kutuyu goturucekya esofman alicam baska ne gondeeim bi akil verinnn
kizlar kuzenim kutuyu goturucekya esofman alicam baska ne gondeeim bi akil verinnn
allah kavustursun tatlim tras losyonunu parfumu daha yeni alip giderken verdim takvim olabilir kendim yaptim takvimi zaten fotografcilar bi suuru paara istio benim bes dakkami aldiTras losyonu al parfüm al saat olblr bide resimlerinizden takvim yaptırabilrsin canm
ewet canim yazicam mektup resmimize kizarmi acaba biri gorur die cunku giderken bilgisayardan bakiyim die flash bellege atti ben resim koymak istiyorum ama kizarmi acaba die dusunuommektup yazabilirsin sewdigi bozulmayacak abur cuburlar gönderevilirsin resminizi gönderebilirsin canım