• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Evet canım denk gelmedik
Allah hakkında neyse onu nasip etsin bize hemen haber ver belli olunca:26:
Artık daha net olacak askerliğiniz hele ustasına gidince daha belirli olacak herşeyiniz allahın izniyle:26:
Sınavlarına denk gelmemesine sevindim canım:32:
Aramız iyi ama rıza saçma sapan kıskanışlar yapmaya başladı saçma sapan düşüncelere girmeye başladı bu beni geriyor birde benim aldığım hırkayı çalmışlar baya sinirli:19:

gülşencim bir şeyi kaybeddince deli oluyorlar ömerde yüzüğü kaybedince sinirini benden çıkarmıştı hepsi aynı demek ki :1: karakol küçük yer değil mi yaa nasıl vark edilmeyeceğini düşünüyor acaba çalan kişi??
özlemden dolayı saçma sapan düşünüyorlar bence.birde çevresinde ayrılan biri falan varsa ondan etkilenmiştir kesin beklemz diye düşünüyordur.

heyloooğ ben geldiiiğm :3:

kargocum da dün geceden beri adana da, aksilik olmazsa yarın ya da salı arkadaşında olcak :1:

kargodan yirttimmm bugun yolda kuzenimle karsilastim girnede okuuyoo sivasa tatile gelmis hic haberim yoktu ne kargosu ver ben gotururum dedi ayrica abisi tegmen babasi astsubay yani askeri bolgelere girebilio kutum ilk elden ulasicak yuppii is eşofmani siparis etmeye kaldi kizlaar:16:

kargodan yirttimmm bugun yolda kuzenimle karsilastim girnede okuuyoo sivasa tatile gelmis hic haberim yoktu ne kargosu ver ben gotururum dedi ayrica abisi tegmen babasi astsubay yani askeri bolgelere girebilio kutum ilk elden ulasicak yuppii is eşofmani siparis etmeye kaldi kizlaar:16:

ee nereye kadar tatilde olacak o çocuk elbet dönecek kıprısa :) yine kargoya kalacaksın çiçeeeem :1:

kargoya koyduğum bi kaç fotoğraf :17: mutlu olacak çocuğum..
$2.webp $BeFunky_IMG_20121013_110420.webp $image_1356910767667840.webp $image_1358545952542218.webp $image_1358545996240416.webp

Ne tatlısın sen öyleee:)) çok beğenicek bence de, alamıcak gözlerini fotoğraflardan seninki:D

ŞAFAK 334 !! Bi bitin gari 300ler ömrümü yidinizzz yeminle.

eneeem çok teşekkür ederim yaa :26: :12: alamasın zaten, saç rengim şu an böyle değiştireyim diyorum geldiğimde bıraktığım gibi bulmak istiyorum o yüzden hayır diyo hemen :27: çok seviyoruuum :17::25:

anam bitmiyo bu 300ler bakıyom bakıyom heep 300küsur yazıyo basıyom bende küfrü:27:

gülşencim bir şeyi kaybeddince deli oluyorlar ömerde yüzüğü kaybedince sinirini benden çıkarmıştı hepsi aynı demek ki :1: karakol küçük yer değil mi yaa nasıl vark edilmeyeceğini düşünüyor acaba çalan kişi??
özlemden dolayı saçma sapan düşünüyorlar bence.birde çevresinde ayrılan biri falan varsa ondan etkilenmiştir kesin beklemz diye düşünüyordur.

canım rıza şuan muş merkezde orası büyük kalabalık orada calmışlar cantasinin en altındaymış calmış biri karakolda allaha şükür böyle bir sorun yaşamadık delirdi neymiş onu ben begenip almışım benim begendim aldıgım şeyi şimdi bir başkası giyecekmiş

tatlim cok guzel olmus bayildim cok muntazam örmüssün güle güle kullansin askerin

Teşekürler gülşahcım :1:

Baya hızlısın Eda ben buna başlasam ohoo hiç beceremiyorum böyle el işlerini falan eline koluna sağlık çok guzel olmuşş:)

Bende beceremiyordum mervecim fakat örmeye başladıktan sonra yapabildiğimi gördüm çok kolay zaten.Atkı falak olmadığı için çabuk bitti sende örebilirsin :) Teşekkürler bu arada :)

Tras losyonu al parfüm al saat olblr bide resimlerinizden takvim yaptırabilrsin canm
allah kavustursun tatlim tras losyonunu parfumu daha yeni alip giderken verdim takvim olabilir kendim yaptim takvimi zaten fotografcilar bi suuru paara istio benim bes dakkami aldi
mektup yazabilirsin sewdigi bozulmayacak abur cuburlar gönderevilirsin resminizi gönderebilirsin canım
ewet canim yazicam mektup resmimize kizarmi acaba biri gorur die cunku giderken bilgisayardan bakiyim die flash bellege atti ben resim koymak istiyorum ama kizarmi acaba die dusunuom

Back
X