• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

:3:
allah kavustursun tatlim tras losyonunu parfumu daha yeni alip giderken verdim takvim olabilir kendim yaptim takvimi zaten fotografcilar bi suuru paara istio benim bes dakkami aldi

ewet canim yazicam mektup resmimize kizarmi acaba biri gorur die cunku giderken bilgisayardan bakiyim die flash bellege atti ben resim koymak istiyorum ama kizarmi acaba die dusunuom

Calarlar diye korkuyordue canım bilmem ki agznı ara bakalım ne diyecek

Kızlar bizim acemilik belli oldu. Izmir bornovaymış jandarmaymış. Nedir ne değildir nası bi yerdir ustasını nereye gönderir bilen var mı?:44::18::26:

Bi de birazcık atladım sanki selamsız sabahsız oldu kusura bakmayın :26:

Kızlar bizim acemilik belli oldu. Izmir bornovaymış jandarmaymış. Nedir ne değildir nası bi yerdir ustasını nereye gönderir bilen var mı?:44::18::26:

canmm hayırlı olsunn cıkar elbet izmirden yarenlerde kacında gidiyosunuz

Son düzenleme:

Canım pek bir bilgim yık benim netten araştır derim.Jandarma mı jandarma komando mu ?

heyyy ceren naber tatlımmm.?
Napıyım browni yaptım sevdiceğime yapıcam ya şimdiden prova yaptım ehehe
iyiyim sekeriim ayy bende dagıtıma geldiğinde onlarda kalırken ıslak kek yapmıştım e tabi o ara gelenleri gidenleri hic bitmiyodu akrabaları falan hep tarifini istemişti ıslak harikaydı tadı cok begenmisti guzum :24:

iyiyim sekeriim ayy bende dagıtıma geldiğinde onlarda kalırken ıslak kek yapmıştım e tabi o ara gelenleri gidenleri hic bitmiyodu akrabaları falan hep tarifini istemişti ıslak harikaydı tadı cok begenmisti guzum :24:

Haha iyiymiş tatlımm bende bu aralar bir hamaratlık sınavlarım var ama ben örgü yemek uğraşıyorum :9:
Mehtap nasıl geçti kısada olsa

Haha iyiymiş tatlımm bende bu aralar bir hamaratlık sınavlarım var ama ben örgü yemek uğraşıyorum :9:
Mehtap nasıl geçti kısada olsa
Anaam bi güzeldi ki kız ben cok seviyorum bu cocugu yaa neden erkenden geldin falan dedim her sabah günaydın msjları atan kız, dünden beri isyan msjları atmaya basladı dayanamadm yüreğim sızladı dedi kıyamam beeee:61:
yap kıız sevinsin garibim orda ev çayını bile özlüyolar hazır cay içiyolarmıs devamlıı cayı bile ozlemisim diyodu bnmki düsün kurabiye kek ne buluyosan yap:46:

Anaam bi güzeldi ki kız ben cok seviyorum bu cocugu yaa neden erkenden geldin falan dedim her sabah günaydın msjları atan kız, dünden beri isyan msjları atmaya basladı dayanamadm yüreğim sızladı dedi kıyamam beeee:61:
yap kıız sevinsin garibim orda ev çayını bile özlüyolar hazır cay içiyolarmıs devamlıı cayı bile ozlemisim diyodu bnmki düsün kurabiye kek ne buluyosan yap:46:

Ayy ne güzel yakınsınız gelebliyor işte...Bakalım bizimki nereye çıkıcak bu cuma kesin belli oluyo :26: Aynen dolma falan sarmayı düşünüyorum bende sütlaçı çok sever bebeğim benim de onu taşıyamam onlara baya uzak evlerimiz yaklaşık otobüsle 1 buçuk saat o İstanbulun bi ucu ben bi ucu.Ehliyetim olaydı ahhh.Bu yaz alim bariii :1:

Son düzenleme:
Ayy ne güzel yakınsınız gelebliyor işte...Bakalım bizimki nereye çıkıcak bu cuma kesin belli oluyo :26: Aynen dolma falan sarmayı düşünüyorum bende sütlaçı çok sever bebeğim benim de onu taşıyamam onlara baya uzak evlerimiz yaklaşık otobüsle 1 buçuk saat o İstanbulun bi ucu ben bi ucu.Ehliyetim olaydı ahhh.Bu yaz alim bariii :1:
Yakınızda işte o vedalaşırken aglama sızlama halleri 2 gün boyunca ölü gibi gezmen hic gitmiyo alısamadım yine geldi darmaduman etti beni bi anda gitti yarn öbür güne toparlanırım heralde:44:
Seneye bende ehliyet alıcam yaa valla kesin alıcam benmki calıstırıcak benii su askerlk bi bitsinde 1 bucuk yıl diyoduk baslrken simdi 1 yıl var görüyonmuu :32::32:

Yakınızda işte o vedalaşırken aglama sızlama halleri 2 gün boyunca ölü gibi gezmen hic gitmiyo alısamadım yine geldi darmaduman etti beni bi anda gitti yarn öbür güne toparlanırım heralde:44:
Seneye bende ehliyet alıcam yaa valla kesin alıcam benmki calıstırıcak benii su askerlk bi bitsinde 1 bucuk yıl diyoduk baslrken simdi 1 yıl var görüyonmuu :32::32:

Bende alıcam bu yaz inşallah canım.Aynen benimkide gelicek 10 gün sonra e yine gidicek ben nasıl dayanıcam bilmiyorum.....
Bu arada şafaklarımızaaaa bakk ceren 460'tık ilk geldiğimizde şükür azalıyo:nazar:

Sağol Cerencim. 4-6 Şubat sanırım:26:

Bilmiyorum kii şubeye gitmeden öğrendi bi arkadaşının aracılığıyla ama jandarma dedi sadece :44:

Eğer sadece jandarmaysa iyidir canım yani ama jandarma komandoysa hep doğyuya gönderiyor.Netten bakın araştırın bir güzel.Korkma ayrıca emin ol gelip geçiyo günler bak bize üçyüzlere indik diğerleri 200 lere böyle böyle biticek sende böyle olucaksın :1:

Son düzenleme:
Back
X