amin canım aminnnn..
tüm sevenleri Allah nazarlardan saklasın
amin canım...siz ne kadardır birliktesiniz
bir hafta sonra 21. ayımız dolcak canım
daha yeni sayılır bizim
siz ne kadar birliktesiniz?
bizim de 2 ay sonra 5.senemize gircez inşallah
kamileeeecmm çok sevndm tatlım gelişmelere deminde yazdım da net gidip geliyo bugn sıkıntılı gitmemiş heralde mesajım..
bende ne zmandır aramadım k.v adayını yarın akşam arıyım bari.
gülşencim orda mısn cnm nasılsınnn
maşallah canım
böyle uzun ilişkileri görünce saygıyla eğiliyorum önünüzde
inşallah sizinde böyle bu mutluluğunuzla devam eder canım benimmm...gelsinler sağ salim o zaman işte söz nişan paket halinde hepimiz koşturcaz :)
teşekkür ederim canımm
ara gizemcim çok hoşlarına gidiyor..sevdiceğinde mutlu oluyor haliyle
ee nasılsın bakalım dünden beri?
inşallah sizinde böyle bu mutluluğunuzla devam eder canım benimmm...gelsinler sağ salim o zaman işte söz nişan paket halinde hepimiz koşturcaz :)
AMİNNNN
bi gelsinler topicce söz nişan evlilik olacak canım kesin ama bize daha çok var benim okulumun bitmesine daha 2,5 yıl var ee okul bitmeden bir şey olmayacağı için biz şafak saymaya devam edicez canım
ayy gelse keşke biran önce o günlerrr
arıyorum cnm zaten 2 güne bir ama 3. gün aramasam merak ediyolar nolduki diye hani insan unutuyo bazen bende o yüzden arayı açarak arıcam biraz haftada bir olsun en azından ..
değişen bişey yok cnm ya dünden beri sadece daha fazla drs işledik
olsun canım en büyük engel askerliği bitirmiş olcaksınız diğerleri gene bi şekilde halolur
selam kızlar
bende haftada 1 falan arıyorum canım ankaraya gittiğimde.burda olunca her çarşıya çıktığımda uğruyorum resmenhatta yeter artık daha bi şey yok kıza bak diycekler diye çekiniyorum ama ömerde tam tersini diyor çok hoşlarına gidiyor falan diyor..
ders başı yaptın tabi
selam cnm naber..
ya yeter artık demezler cnm cihanda ara ara nolcak diyo bende rahatça arıyorumda işte ne bileyim nasıl alışırsak öyle gider diye haftada 1 iyidir fazlada abartmamak lazım çünkğ beklenti içine giriyolar
bende yeni yeni alışıyorum işte canım
evet evet 1 hafta arayla aramak iyidir
selam cnm naber..
ya yeter artık demezler cnm cihanda ara ara nolcak diyo bende rahatça arıyorumda işte ne bileyim nasıl alışırsak öyle gider diye haftada 1 iyidir fazlada abartmamak lazım çünkğ beklenti içine giriyolar
hoş geldin ipek
naslsın?
bende çaktırmadan düşürmem lazım canım bi haftada aramak iyi olucak
burda başka bi topikte görmüştüm de çok sık aramayın ilerde kötü oluyo falan diye dedm vardır bi bildikleri 2 haftada bir diyolr hatta ama o fazla
kızlar bi tuhafım yaşamak bile zor geliyor nedense çabuk pes ettim daha 3 gün oldu gideli alışamıyorum
Hakkaribeni en çok üzen taraf da bu zaten
ne yapmalıyım bilmiyorum askerime ben destek vermeliyim ama o bana destek oluyor ne yazık ki sanki ben askerim o bekleyen aynı öyle olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?