92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kamileeeecmm çok sevndm tatlım gelişmelere deminde yazdım da net gidip geliyo bugn sıkıntılı gitmemiş heralde mesajım..

bende ne zmandır aramadım k.v adayını yarın akşam arıyım bari.

gülşencim orda mısn cnm nasılsınnn

teşekkür ederim canımm
ara gizemcim çok hoşlarına gidiyor..sevdiceğinde mutlu oluyor haliyle
ee nasılsın bakalım dünden beri?

inşallah sizinde böyle bu mutluluğunuzla devam eder canım benimmm...gelsinler sağ salim o zaman işte söz nişan paket halinde hepimiz koşturcaz :)

ayy gelse keşke biran önce o günlerrr
teşekkür ederim canımm
ara gizemcim çok hoşlarına gidiyor..sevdiceğinde mutlu oluyor haliyle
ee nasılsın bakalım dünden beri?

arıyorum cnm zaten 2 güne bir ama 3. gün aramasam merak ediyolar nolduki diye hani insan unutuyo bazen bende o yüzden arayı açarak arıcam biraz haftada bir olsun en azından ..

değişen bişey yok cnm ya dünden beri sadece daha fazla drs işledik

inşallah sizinde böyle bu mutluluğunuzla devam eder canım benimmm...gelsinler sağ salim o zaman işte söz nişan paket halinde hepimiz koşturcaz :)

AMİNNNN
bi gelsinler topicce söz nişan evlilik olacak canım kesin ama bize daha çok var benim okulumun bitmesine daha 2,5 yıl var ee okul bitmeden bir şey olmayacağı için biz şafak saymaya devam edicez canım

AMİNNNN
bi gelsinler topicce söz nişan evlilik olacak canım kesin ama bize daha çok var benim okulumun bitmesine daha 2,5 yıl var ee okul bitmeden bir şey olmayacağı için biz şafak saymaya devam edicez canım

olsun canım en büyük engel askerliği bitirmiş olcaksınız diğerleri gene bi şekilde halolur

bende haftada 1 falan arıyorum canım ankaraya gittiğimde.burda olunca her çarşıya çıktığımda uğruyorum resmen hatta yeter artık daha bi şey yok kıza bak diycekler diye çekiniyorum ama ömerde tam tersini diyor çok hoşlarına gidiyor falan diyor..
ders başı yaptın tabi

selam cnm naber..

ya yeter artık demezler cnm cihanda ara ara nolcak diyo bende rahatça arıyorumda işte ne bileyim nasıl alışırsak öyle gider diye haftada 1 iyidir fazlada abartmamak lazım çünkğ beklenti içine giriyolar

bende yeni yeni alışıyorum işte canım
evet evet 1 hafta arayla aramak iyidir

bende yeni yeni alışıyorum işte canım
evet evet 1 hafta arayla aramak iyidir

bende çaktırmadan düşürmem lazım canım bi haftada aramak iyi olucak

burda başka bi topikte görmüştüm de çok sık aramayın ilerde kötü oluyo falan diye dedm vardır bi bildikleri 2 haftada bir diyolr hatta ama o fazla

hoş geldin ipek
naslsın?

kızlar bi tuhafım yaşamak bile zor geliyor nedense çabuk pes ettim daha 3 gün oldu gideli alışamıyorum
Hakkari beni en çok üzen taraf da bu zaten
ne yapmalıyım bilmiyorum askerime ben destek vermeliyim ama o bana destek oluyor ne yazık ki sanki ben askerim o bekleyen aynı öyle olduk

yok o da çok olmuş sankiiii :44:
hem iki hafta boyunca ben aramasam onlar ararlar kiii

canım şuan 3 gün oldu böyle hissetmen çok normal heppimiz yaşadık batıda olsada öyle olurdu ama senin kaygın iki kat fazla haklısın.. cnm yeri gelicekk sende onu teselli etceksin .. ama güçlü durman lazım bu bir süreç ve atlatıcaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…