92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

olsun cnm güzel olmuş işte işine yarar E kısmı simsiyah hele çok güzel gözüküyo

Sorma gizem ya eski şafak kartım küçüktü daha baya küçüktü e harfi karalıydı resmen bunda çok az karalı yer varmış gibi geliyor üzüldüm Halbuk,i aynı kadar ama işte...

Sorma gizem ya eski şafak kartım küçüktü daha baya küçüktü e harfi karalıydı resmen bunda çok az karalı yer varmış gibi geliyor üzüldüm Halbuk,i aynı kadar ama işte...

aynıda işte insanın gözüne öyle geliyo.. 460 yazılı şafak kağıtları oluyo ya ondada artık biz gördüm kısmındayız..0 geldim oluyo 6 gördüm 4 te gittim .. gördük bi gitsekkk

aynıda işte insanın gözüne öyle geliyo.. 460 yazılı şafak kağıtları oluyo ya ondada artık biz gördüm kısmındayız..0 geldim oluyo 6 gördüm 4 te gittim .. gördük bi gitsekkk

Biliyorum onları canım ama kullanmıyoruz onlardan biz
Benimki şafak saymıyo gıcık ya geçmiyomuş öyle son 100 de saycakmış

sizin az kaldı tabi saysınn bakemm
Benimki acemide mehtap sayıyodu ama şafak saymıyo bende sorunca söylemiycem hıh iyi fikir dimi oda saysın

evet zaten ama şöyle bölerek saymak daha iyi yoksa bütün insanın psikolojisi bozuyo bizde mehtapa odaklıyız tabi..
aynen ama sana sorunca söyleme de merak etsin saymak zorunda kalır. bizimki yanlışmı değilmi diye bide yazıcılarına sorduruyo orda çıkıyo tam net şafak..

Seninki tam garantici desene gizem yazıcıya kadar sorduğuna göre
Aynen söyleemicem valla bakalım ne zaman sorucak oda ayrı Morali bozuluyomuş ben diyorum aşkmm bak 372 şafak ohoo diyo adam ya pes

Aynen aynen sizin mehtappp çok ama çok yakın hihihi

cok garantici çookk
ama bak cnm cemde yazıcıyla arasını iyi tutsun izinde vs yararı oluyo istediği güne alır.komutan belirlemiyo ya bizimkilerinkini..

ya morali bozulmaktada haklı cnm ya ama saymadan da merak eder insan

çok heyecanlanıyorum cnm mehtaba sorma yaaa

Canım benimki yazıcı olcaktı ne güzel cezaevi eğitimi görmeseydi ahh ahh...
kesin cezaevine gidicek sanırım haftaya...hayırlısı diyorum vardır bir hayır diyorum.
Bir izin günü yaklaşsında gizem çok var daha ağustos bayramdan sonra gelmeyi planlıyo bir dahada kullanmıcaz işte tek izin

tahmin ediyorum heyecanını hele ilk gördüğün an donup kalıcaksın benden söylemesi
İnşallah harika geçer canım benimmmm
Akşamları gir ama buraya arada ha bilgilendir bizi

cnm keşke olsaydı yazıcılar rahatlarda işte bak buymuş hayırlı ve emin ol buda iyi olcak baksana herşeyde bi hayır çıkıyo ya..evet cnm çok var ağustosa ama bi bakmışız senin mehtaba az kaldı diye onu sayıyo olucazz

ya akşamları girerim cnm bilgilendrme yapar çıkarım cihan ayın 9unda gidiyo ve 11 martta cerrahiden 1.vizem var nasıl çalışcam o kafayla onu bilimyorum ya gidince kötü olcam çnkü .

Aaa 9 martta kuzenimin nişanı var bizimde bu günler denk geliyor resmen gizem ya
Canım derslerin çok ağır seninde fakat bak izne denk gelmedi ona şükret zaten boş olcaksın çalışırsın sabaha kadar falan :26:
Hem mutlu mutlu çalışıcaksın hiççç üzülmiyceksin sevgilinin gittiğine çünkü super mehtap geçiriceksiniz
Bak ben ondan bu kadar güçlüyüm yoksa yıkılırdım ama Allaha şükür en az hasarla alıştım tekrar gitmesine
sende mutlu mutlu çalışcan vizene canımmm

aynen cnm ortak bi tarih çıkıyo heptabi cihan gelince bakcaz bilet tarihine göre değşr belkide o civarda.

evet cnm zaten benim programa göre ayarladık işte denk getrmedik..ama dediğin gibi cihanda diyo o mehtabın sevinciyle en az 30-40 gün gülerek geçiricez bu kez gönderirken ağlamak yok yarılamış olucaz diyo haklı..o günleri gzel geçirp moral depolucam canm haklısın..

ay sana demiştm ya cihanın o kısımdaki banyo gitcek vs diye hatrladın mı . o proje yeniden çizilmiş banyo yine olcak telefonunda yeri değişmicekmiş bi mutlu ki sorma

bu arada oyunda canın yoksa istek yolla tatlım atayım.

Haklı valla seninki gizemcim birde uzun mehtap tabii zor ayrılmak ama öyle yada böyle çare yok gönüller bir olsun bak görürsün mutlu mutlu uğurlıycaksın hem az kalmış olucak
Bir daha izin kullanıcakmısınız siz ??

Evet hatırlıyorum canım gözü aydın Banyo önemli cidden yani haklı
Var tatlım resmen tüm arkadaşlarım oynuo herkes atıyo birbirine hjatta demin attım sana

evet cnm aslında 5 gün kısa geliyo bi ay fazla bu 12 gün normal aslında . ayrılmak her türlü zor
en büyük tesellim az kalmış olcak olması.. cnm bizim 10 gün daha hakkımız kalıyo bizde temmuz ağustos gibi kullancaz o mehtaplarımız senle çakışır belki
evet banyoo önemli rahatladı tadilatlarda o izindeyken olcak mış ameelelik yapmıcak yırttı
evet cnm atmışsın ya ondan dedim sanada lazımsa atıyım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…