İnan şuan bunları yazarken bile istemsiz bi şekilde ağlıyorum tutamıyorum kendimi,ama kendime ağlıyorum ben..Yaptıklarıma,emeklerime..İlk defa böyle oldum be Ceren her zaman umutluydum düzelir ya da bi şey olur,biz oluruz diyordum ama şuan daha mı gerçekçi bakıyorum nedir.Olamayz diyorum.Şu da varki söz vermiştik ,bekleyeceğime ,bekleyeceğine.Ve ben şimdi bunu haklı olduğumu bildiğim halde kendime yakıştıramıyorum.Ailesi arkadaşları askerdeyken bıraktı dicekler acımasızca,ne olduğunu ne yaşadığmzı bıle bilmeden.Evet çok haklısın değişmiyor,daha da kötü oluyormuş.Ben hep hayırlısı olsun diye dua ettim her zman da öyle etmeye devam ediyorum.Belki de hayırlsı böyleymş,nasibim başkaymış.Sanki ayrıldk gibi konuşuyorum,dediğim gibi onun haberi bile yok şimdi ne halde olduğumdan.Ama kadın bırakırsa artık geri dönmez diye bi laf varya ne kadar iyi olsa da içim almyacak artık.Çok zorr ..Ben böyle hayal etmemştim ama annem babam bi şey diyorsa doğrudur.Herks siz olmazsnz derken onlara karşı gelmştim .Cidden zormuş.Ne olacksa olsun şu düşüncden çıkaym biran önce dua edin benm için kızlar..
canım benim yanındayız her istediğinde gel konuşalım kimi insan konuşarak rahatlar kimi insan içine kapanarak....
bir erkeğin küfürlü konuşması kötü ben buna takıldım en çok.yani bende hiç sevmem ve sevgilim hiç küfür etmez yanımda sen rahatsızsan bunu değiştirmesi lazımdı ki bu basit şeyler söylediklerinin yanında.Statüde önemli sen avukat olucaksın eğer takıyorsan onun lise mezunu olmasını sorun olur ilerde zaten canım..Ama güzel bir mesleği varsa parasını kazanır kendini geliştirir ama sanırım sevgilin yanaşmıyor bunlara...anladığım kadarıyla seni mutlu etmek için çabasıda yok...kimsesenden değerli değil be mervem.O yüzden içinden nasıl geliyorsa onu yapmalısın
bitanemm ağlama nolur inşallah senın için en güzeli en hayırlısı olur. biz erkeklere çok değer veriyoruz onlarda başımıza çıkıyolar bide kendi özelliklerine bakmadan bizi aşağı görüce duruma geliyolar bak sımdı bıle aranızdakı farklılıklar buyuk sorun evlenınce azalmıcak dahada artıcak cicim ayları geçtiğinde sende mutlu olmucan gözünün kör olduğu göremediğin farklılıkları görmeye başlıcaksın o zaman daha mutsuz pişman olucan ama kendi seçimin olduğu için kimseye bişeyde söylüyemiceksin tamam sevgi güzel bişi ama kıymet bilene o asker ama sen burda daha betersin üniversite okuyosun ama ev okul arası gıdıp gelıyosun hayatını bıle yasıyamıyosun iyi düşün derim olumsuz yönleri yazdığım için kızma bana ben senin iyi olmanı isterim ilerde pişman olmanı istemem ilerde eşin nişanlın ne iş yapıo ne mezunu dediklerinde ne cevap vericegini düşünücen okumamak ayıp değil ama o senın yanında hep aşağıda kalıcak bu hiç bi zaman değişmicek canım nolur uzulme aşkınla önünde olan gerçekleri kıyasla hangısı agır basıyo bak tabıkı askerdeyken ayrıl demem onada yazık olur
Merhaba kızlar,hiçbirinz yoksunuz ama olsun..
Ben bi karar aldım ve düşünmeye ihtiyacım var sanırım o yüzden buraya biraz uğramasam benim açımdan iyi olacak gibime geliyor.Ben sevdiğim beklediğim adamı tanıyamıyorum artık.Belki de hep böyleydi ama ben görmek istemiyordum bilemiyorum.Annemlere anlattığım andan itibaren sizin sonunz olmaz diyorlardı,bikaç gndur belki de daha fazla bunu düşünmeye başladım.Bakın yine 3 gün oldu aramadı beni.Ankesörlüler yapılmıştı,hiç olmazsa arkadaşının telefonu var çaldırsa ben arardım ama yokk..Aramıyor..Haa belki çok geçerli bi sebebi vardır ama insan sevdiğine haber vermez mi hiç?Neysosorun bunlar değil zaten,sorun onu tanıyamaz oluşum.O kadar alttan alıp güzelce konuşmaya başladım ki bu ben miym diye sorar olmuştum kendime.Bana ayak uydurcaksın dedi bana.Sanırım iş konusunu kastediyor,ben ki onun için hiç haketmedğim halde aldığm halde kendimden kat be kat düşük bi puanla trabzonda okumayı tercih ettim,yükselmeyi değil sırf statüler yakın olsun diye en düşük olan okulda kalmayı da koydum kafaya ama o,o kadar ikna ettiğim halde sınava başvuru yaptığı halde girmekten vazgeçti..Güvenimi yıktı.Ki sırf bu konu yuzunden ailemı bıle karsıma almayı göze almıştım ben.Ona mektuplar yazdm burdayken hediyeler sürprizler ama o hep sevgimi gösteremıyorum ama senı sevıyorumlarn arkasına sığındı.Sınava gircektn söz vermiştn bu şeklde yaparak güvenımı zedeliyorsun deyince de bunu bzim çocuklara söylesen sana gülerler dedi yalnızca..Oysakı ben ikimzden bahsediyordum.Facesnde onu ekleyen kızı sildiğim için sen karışma benım faceme ben bakarım dedi,ki ben onun için facemı kapatmş arkdaşlarmla iletişimimi kesmiştim gibi gibi şeyler.Benle arkadaşı gibi konuşmalar falann bazı şeyler anlatılmıyormuş.Az önce uzunca babamla konuştum ve o bana onunla mutlu olamayacağmı ve hayallermn peşnden gitmemi söyledi,ki onu dinlemediğim her sefer de mutsuz olmuşumdur ben..Ben onun içn olmak istedğm mesleği bile bi kenara atarken o benm bana bi mektp yaz yolla isteğmi bile geri çevirdi.Belki diceksnz kii bunlar basit şeyler ama dedim ya her şey anlatlmıyo ya da herkste aynı etkyı bırakmıyo.Hergn arıyo ya sevdiceklerinz işte ben artk umudu kestim 3 4 güne 1 belki..Ayrılmadık ama ona çok kırgınım iyice doldum artık.O askerse bende burda süper bi hayat yaşamıyorum.Her genç kızn hayalı olan düğünü bile istemıyor beyfendi,nikahmışş..Artı geçen konuşmamzda iznini benm sınalra göre ayarla sıkışmayaym rhat görüşelm deyince offf onu mu dşünyorsn daha çok var deyp bu gibi çoğu şeyi ağzıma tıkan,kursağmda bırakan bi kişi benm gleceğim olablır mı emın değilm o yüzden düşünmek lazımm..Burası her okuyuşmda bana acı verecek.çunku ben szin yaşadğnz güzellikleri yaşayamıyorm uzun süredir ve de yaşayamıcam gibi gözükyor.Uğricam ama yine de iyi bakın kendze kızlar..
Canım benim olur mu hiç öyle şey,sakın sana size kızacağımı düşünme.Kafam çok karışık ve beni oyalayacak sözlere değil gerçekleri duymaya daha çok ihtiyacım var o yüzden böyle söylemen bazı kararsızlıklarımı gideme de bana yardımcı oluyo asla kızmıyorum.Tam da bu nokta işte kendim ettim kendim buldum dicem ve kşmseye yakınamıcam bile..Eğer karşıdan bi çaba görseydim emin ol bunları takacak bi insan da olmazdım ama diyorum ya bak 3 günü geçti aramadı,ben inanmıyorum ya aramk isteyen her şekılde arar çaba sarfetmıyo bunun için bile..Yüzyüze konuş diyoru-sn yani sende.Off allahm çok zorr
Hayatta en önemlisi sensin mervecim sakın unutma.Şuan sana vazgeçilmez gibi gelen şeyler ilerde gülüp geçeceğin şeyler olabilir.Onun için asla hayellerinden ve geleceginden vazgeçme seni seven adam sana destek olur köstek değilAyrıca seni umursamayan birine bu yaptıkların fazla tatlım ...Babana katılıyorum maalesef
Hayatta en önemlisi sensin mervecim sakın unutma.Şuan sana vazgeçilmez gibi gelen şeyler ilerde gülüp geçeceğin şeyler olabilir.Onun için asla hayellerinden ve geleceginden vazgeçme seni seven adam sana destek olur köstek değilAyrıca seni umursamayan birine bu yaptıkların fazla tatlım ...Babana katılıyorum maalesef
Büyüdğümü farkediyorm yani ona kızmıyorum kendime de öyle,bazen insanlar uyuşmayabilr her nekadar 2 senelk geçişi olsa da..Destek olmalıydı dimi? O da bana yetişmek için çabalamalıydı?Ben alta ineceğime o yükselmelydi.Buraya üye olduğum da açtığım ilk konu buydu hani sorun olur mu ileride diye.O zamndan kafamı kurcalyordu ama görmek istemiyordum..Vzceçmicem gülşen peşnden gidicem ben buralara yatarak gelmedm,emeklermi çöpe atmıcam gerçekten sevıyorsa o bana ayak uyduracak.evet!
canim napiosun nasilsinn
tatlım gercekten arıyamıyo olabılır belkı parası yoktur kart alamıyodur telefon bozuktur çaba harcamıyo dıye düşünme ama önce nie aramadığını sor dinle gerçi onlar asker biz hesap sorunca suçlu oıluyoruz ölüm bitip bekleyen biz değiliz sanki onlar bunu göremiyo.ilerde pişman olucagın uzulucegın bısı yapma sevıyosan okul iş sınıf önemli değil ama bi yerdede önemli nişanlanıcan damat ne okudu ne iş yapıo dıcekler normal bısı solucen hımmmm dıcekler sonra annen baban laf solucekler hep arkasını kapatmaya calısıcan cocukların olucak annem avukat baban ???? yanı bu fark hep sorun ılerde bu durum senıde mutlu etmıcek etrafında bırbırıne denk kısıler gorunce iyice gönlün geçicek sevgılını kucumsemıyorum sakın yanlıs anlama benı nolursun bıtanem ama bunlar senı hep uzucek
İyiyim canım iş ev arası mekik dokuyorum artık rızayla uraşıyorum
Sen neler yapıyorsun nasılsın canım
Canım geçen günlerde de 4 gün aramamıştı araynca nerdesn sen kaç gündür dedim,üstler gelmiş işte telefon kullanmıcaksınz demişler ankesörlülerde bozuktu ama o akşam ankesörlüden aramıştı ve ankesörlüler yapıldı demşti bana en azından bi çağrı atsa ben dönüyordum hemen zaten,ya da telefonunu almış ama valzde saklıyormuş bi dese boyle boyle en azından haber verse.Ben erkek olsam düşünrdüm bunları ama işte yokk yokk.Ailem olsun akrabalrm olsun bunları sorun edecek illaki,çünkü benden güzel bi iş güzel bi eş bklediklerini her fırsatta söylerler.Ben ailemi karşıma almam diye defalrca ona da söyledim,ararsa da babam dedi soğuk konuş gerekrse bizi ortaya at babam izn vermıyo de kızdı benle knuşmuyo bile diyeblrsın dedi.Babam ya bunları diyen,adam benm kötülğümü istemezki.onlar konuşnca iyice değşti zaten fikrlerim.Neyse kızlar çok ağrıttım başınızı dinleyp akıl verdiğinz için çok çok sağolun.
Sizler nasılsınz her şey yolundadır umarım.
ayniyim canim bildigin gibi degisen bisi yok ama iyiyim depresif ruh halim biraz iyi gibi sanki
Senle bu okul konusunda aynı olduğumz için beni anlayacağını biliyordum,ilk başlarda insan tabi aşık olunca göremiyo bazı şeyleri takmıyordum.Yani aslında takıyordum evet ama millete karşı hep bir savunma durumundaydım.Yok hayır biz istisnayız diye görüyordum bizim aşkımızı.Çok doğru yaptın tespitini be gizem..Ben hep sustum size bile bak ne kadar zman oldu hep mutlu gorunmeye çalıştım,çevreme de aynı şekilde.Çünkü inanıyordum,çünkü güçlü görünmeye çalışıyordum ama olmadı işte.Geçenki o konuşmada seni seviyorum ama ileride bana ayak uyduracaksın dedi.Ondan sonra düşündüm diğer konuşmada güzelce konuştum bak ortalamamı ıyı tutuyorum,hocalarla aramı iyi tutuyorum elimden geleni yapıcam bizm için dedim.Ama ona soramadm sen bizzm ıcın napıcaksın?diye.Ertesi gün aradığında kafama dank etti,ben boyle boyle yapıcam peki sen napıcaksın bana ayak uydurmak için dediğim zamanda sustu,cevap vermedi hele bi geleyim de dedi.Bi şeyler yapmak isteyn insan sınava girerdi.Sözünü tutardı.Söz vermedim dıye bide.Giricem demiş olması yetmez mi illa anlaşma mı imzalamş olmamız gerkyor güven için.Dha daha bi çok şey işte...Siz ne güzel izinleri bile konuşp anlaşıp birlkte değerlendrp öyle ayarlarken bana verilern tepkinin off dur daha var ya da hiç oraya gelmem ayrılması kötü oluyr belki istanbula giderim denmesi kadar ağır bi şey yok..çok üzgünüm..
belki dedim bi ihtimal akşam arar yok aramadı normalde aramıyo zaten akşam ama bu akşam bekledim çalmayınca da telefon oturdum ağladım moralim bozuldugünde bi kere 2 dk konuşmak tamam allaha şükür konuşuyoruz ama ne bilim ya bu akşam depresyondayım sanırım fotograflaırmıza baka baka ağladm
Ederler heralde canım neleri kabul etmiyolar ayıcıgımı almıycaklarcanım iceri tesbih bile sokamıyolarmıs kafalarına göre bardak bile alamıyolarmıs kişisel olarak.. Oyuncak hakkında agzını aradm imkanı yok almazlar dedi..cok üzüldüm ben de gittim parfüm aldım bilmiyorum dogru secim mi..
Girmicem dedim ama düşünmekten kafayı yemek üzereyim sizle konuşmak iyi gelir diye düşündüm.Gülşah,Eda,Kader,Ceren..Hepinz iyiki varsınız yanımda oldğunu bilmek güzel.İnsan olayın içindeyken net olarak göremiyor bazı şeyleri,o yüzden konuşmalarınz yazdıklarınz ben,m için çok çok önemli.Ben sırf onu beklicem diye sırf geleceğimz olsun diye,arkadaşlarım gezerken yok ben eve gideyim diyorum,kardeşim dediğim erkek arkadaşlarımı hiçbi açıklama yapmadan hayatımdan çıkarıyorum şimdi düşünüyorum da yapmamam lazımdı.Evet onu çok seviyorum,ayrılsak belki hayatım berbat olucak ama bi geleceğimz de olmayacak buna iyice inanmaya başladım.Askerliğn ilk zamanlarında konuşurken bana 'yükselebildüğn yere kadar yüksel mesleğnde demişti.Geçen günse bana ayak uydurucaksın dedi ne konuda dedim geveledi,İşte giyim konusunda mesela dedi.Ben hiçbi zaman bana aileme yakışmıcak bi tarzda giyinmem ki zaten,Etekti elbiseydi bile anca düğündü öyle yerlerde.Cidden böyle demes,ne çok üzüldüm.Bu konuşmadan sonra ne demeye çalışıyorsun deyince git annemle konuş beni en iyi o bilir dedi.Kalktım gittim hava da kararmıştı ve annesi de yoktu,1 saat orda dolmuş bekledim o karanlık soğuk havada.Yani sırf ben onun bi lafına bakarak her şeyi yaparken,ceren sen az çok bilirsn babalarımz meslektaş,babam sırf biz daha iyi eğitm alalm diye emekli olmayp bizden ayrı çalışmaya devam ederken bense onların emeklerini hiçe sayıp sevgimn peşnden gitmeyi göze almıştım..Dilinde sürekli küfür..Bana karşı değil ama benle konuşurken başkalarna ettiği küfürler.50 kere yapma dedim benle konuşurken şöyle konuşma.Ama yokk..Özünde çok iyi biri,herkes onun için esaslı çocuk der.Gerçekten de sevgisine inanıyorum.Ama her şey sevgide,iyilikte bitmiyor buda bi gerçek.Ben senın için neler yaptım dediğimde,ben yapmadım mı haftasonları kalktım trabzona gelmedim mi dedi hiç unutmuyorum.İşte bazen fikirler uyuşmuyor ama ben gelecğimi karartmak istemıyorum.Ailemin kabul etmeyceği birini istemıyorum.Şimdi o her şeyden bi haber ve hala aramadı.Aramasın da şuan konuşma gücüm yok..
Onların bizi düsünmedigi bazı yerlerde bizimde onları düsünmeme gibi bi hakkımız oluyo bence.. Bencil oldugumu düsünmeyin arkadaslar ama kafalarına dank etmesi icin bizi ne kadar üzdüklerini göstermemiz, bunun icin de agırlıgımızı koyup farkettirmemiz gerekiyo bence.. Bizim de beklerken canımızın cıktıgınız icimizin kıyıldıgını bilmeleri ve anlamaları lazım, söz verip yolluyoruz büyük sorumluluk alıyoruz o kadar sinirlerini cekip alttan alıyoruz.. Biraz yokluk görmeliler ki yoldaslık konusunda anlasınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?