92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bitanemm ağlama nolur inşallah senın için en güzeli en hayırlısı olur. biz erkeklere çok değer veriyoruz onlarda başımıza çıkıyolar bide kendi özelliklerine bakmadan bizi aşağı görüce duruma geliyolar bak sımdı bıle aranızdakı farklılıklar buyuk sorun evlenınce azalmıcak dahada artıcak cicim ayları geçtiğinde sende mutlu olmucan gözünün kör olduğu göremediğin farklılıkları görmeye başlıcaksın o zaman daha mutsuz pişman olucan ama kendi seçimin olduğu için kimseye bişeyde söylüyemiceksin tamam sevgi güzel bişi ama kıymet bilene o asker ama sen burda daha betersin üniversite okuyosun ama ev okul arası gıdıp gelıyosun hayatını bıle yasıyamıyosun iyi düşün derim olumsuz yönleri yazdığım için kızma bana ben senin iyi olmanı isterim ilerde pişman olmanı istemem ilerde eşin nişanlın ne iş yapıo ne mezunu dediklerinde ne cevap vericegini düşünücen okumamak ayıp değil ama o senın yanında hep aşağıda kalıcak bu hiç bi zaman değişmicek canım nolur uzulme aşkınla önünde olan gerçekleri kıyasla hangısı agır basıyo bak tabıkı askerdeyken ayrıl demem onada yazık olur

Aynen küfür,asla sevmdiğim şey kii biz onula ilerde değişik biçok ortama giricez...Aslında şu bikaç güne kadar takmıyordum ama dedikleri gibi insanın fkirleri zamanla değişebiliyormuşş.Çok kararsızım eda çok..Kafam allak bullak mutlu olamayacımı hissediyorum am vazgeçemiyorum da nasıl bişeyse bu

Canım benim olur mu hiç öyle şey,sakın sana size kızacağımı düşünme.Kafam çok karışık ve beni oyalayacak sözlere değil gerçekleri duymaya daha çok ihtiyacım var o yüzden böyle söylemen bazı kararsızlıklarımı gideme de bana yardımcı oluyo asla kızmıyorum.Tam da bu nokta işte kendim ettim kendim buldum dicem ve kşmseye yakınamıcam bile..Eğer karşıdan bi çaba görseydim emin ol bunları takacak bi insan da olmazdım ama diyorum ya bak 3 günü geçti aramadı,ben inanmıyorum ya aramk isteyen her şekılde arar çaba sarfetmıyo bunun için bile..Yüzyüze konuş diyoru-sn yani sende.Off allahm çok zorr

Hayatta en önemlisi sensin mervecim sakın unutma.Şuan sana vazgeçilmez gibi gelen şeyler ilerde gülüp geçeceğin şeyler olabilir.Onun için asla hayellerinden ve geleceginden vazgeçme seni seven adam sana destek olur köstek değilAyrıca seni umursamayan birine bu yaptıkların fazla tatlım ...Babana katılıyorum maalesef

tatlım gercekten arıyamıyo olabılır belkı parası yoktur kart alamıyodur telefon bozuktur çaba harcamıyo dıye düşünme ama önce nie aramadığını sor dinle gerçi onlar asker biz hesap sorunca suçlu oıluyoruz ölüm bitip bekleyen biz değiliz sanki onlar bunu göremiyo.ilerde pişman olucagın uzulucegın bısı yapma sevıyosan okul iş sınıf önemli değil ama bi yerdede önemli nişanlanıcan damat ne okudu ne iş yapıo dıcekler normal bısı solucen hımmmm dıcekler sonra annen baban laf solucekler hep arkasını kapatmaya calısıcan cocukların olucak annem avukat baban ???? yanı bu fark hep sorun ılerde bu durum senıde mutlu etmıcek etrafında bırbırıne denk kısıler gorunce iyice gönlün geçicek sevgılını kucumsemıyorum sakın yanlıs anlama benı nolursun bıtanem ama bunlar senı hep uzucek

Büyüdğümü farkediyorm yani ona kızmıyorum kendime de öyle,bazen insanlar uyuşmayabilr her nekadar 2 senelk geçişi olsa da..Destek olmalıydı dimi? O da bana yetişmek için çabalamalıydı?Ben alta ineceğime o yükselmelydi.Buraya üye olduğum da açtığım ilk konu buydu hani sorun olur mu ileride diye.O zamndan kafamı kurcalyordu ama görmek istemiyordum..Vzceçmicem gülşen peşnden gidicem ben buralara yatarak gelmedm,emeklermi çöpe atmıcam gerçekten sevıyorsa o bana ayak uyduracak.evet!

canim napiosun nasilsinn

Bana sorarsan canım olay okumak veya okumamak değil.Davranışları hareketleri yüzünden sana bunları diyorum.Artı olarak bana göre okumak ve okumamakla insan olunmaz.Davranışlar kişinin tamamen karakteriyle alakalıdır.Seni seven biri seni alçalmanı istemez bence bu şekilde canım

Canım geçen günlerde de 4 gün aramamıştı araynca nerdesn sen kaç gündür dedim,üstler gelmiş işte telefon kullanmıcaksınz demişler ankesörlülerde bozuktu ama o akşam ankesörlüden aramıştı ve ankesörlüler yapıldı demşti bana en azından bi çağrı atsa ben dönüyordum hemen zaten,ya da telefonunu almış ama valzde saklıyormuş bi dese boyle boyle en azından haber verse.Ben erkek olsam düşünrdüm bunları ama işte yokk yokk.Ailem olsun akrabalrm olsun bunları sorun edecek illaki,çünkü benden güzel bi iş güzel bi eş bklediklerini her fırsatta söylerler.Ben ailemi karşıma almam diye defalrca ona da söyledim,ararsa da babam dedi soğuk konuş gerekrse bizi ortaya at babam izn vermıyo de kızdı benle knuşmuyo bile diyeblrsın dedi.Babam ya bunları diyen,adam benm kötülğümü istemezki.onlar konuşnca iyice değşti zaten fikrlerim.Neyse kızlar çok ağrıttım başınızı dinleyp akıl verdiğinz için çok çok sağolun.
Sizler nasılsınz her şey yolundadır umarım.

olur mu tatlim ne bas agritmasi gelismelerden bizide haberdar et cok merak ederiz seni bide kendini uzme hayirlisi neyse o olsun

canım evet yani her ne kadar biz bunu sorun etmesekte çevreye karşı devamlı bi savunma halindesin ya senle daha öncede konuştuk insan korkuyo ilerde bu fark ilişkiyi etkilermi diye ya tmm şuan bizde öyle sıkıntı yokta işte insanın kafasında soru işareti
yani onun bana ayak uydurcaksın demesi ne demek inan çözemedim yani sen okuyarak oda güzel bi işle ticaretle vs iyi para kazanarak birbirnizie ayak uydurmuş olucaksınız zaten o neyi kastediyoki :44: bu okuyamamayla arada oluşan farkları kapatmak için onların asıl çaba göstermesi lazım eğer rahatszlık duyuyosa:26:
sözünü tutmayışıda seni çok kırmış sen bi fedakalrlık yaparken karşıdan alamamak çok soru işaretleri doğurdu sende haklısın hele şuan düşünmek için çok vaktimiz var belkide o yüzden dikkatini daha çok çekiyo .. cnm inan çok üzüldm çnkü gerçekten zor bi karar. bu ikileme düşmüş olman nasıl çıkıcaksın içinden of ya çnkü normal bi zaman değil askerde..

belki dedim bi ihtimal akşam arar yok aramadı normalde aramıyo zaten akşam ama bu akşam bekledim çalmayınca da telefon oturdum ağladım moralim bozuldu günde bi kere 2 dk konuşmak tamam allaha şükür konuşuyoruz ama ne bilim ya bu akşam depresyondayım sanırım fotograflaırmıza baka baka ağladm

Konuşmanın en romantik yerinde içtimaya çağırıyolar olacak iş mi ya kopuyorum sonra ben

Bebeğim benim ya duş almışta o Artvinin soğuğunda beni arıyor yinede merak etmiyim diye off off

Son düzenleme:

Canım acemideyken aynı şeyleri bende yaşadım 3 gün aramadı arayamadı daha doğrusu eğitimler o kadar ağır ki..Telefon sıralarını saymıyorum..Telefon wc yemek her şey sıra ve sabır kendini bırakma böyle canım ya arayamamıştır ağlıycak ne var aaa

Son düzenleme:
Mervecim sende kendimi gördüm şu an..bende geçen yıl çok düşündüm nasıl olacağız diye.ben erasmusla gitmeyi düşünüyordum düşün..okulda kalıp yükselmeyi düşünüyordum..bunları öne sürüp ayrıldım..4 ay ayrı kaldık ama öyle hiç görmedim hiç konuşmadım değil.ayrı kaldığımız sürece ara ara konuştuk manisaya gelince 10 dk olsada gördüm..sonra bi gün böyle olmaz görüşmeyelim artık dedi..çok korktum aradım mesaj attım cevap yok!!deli oldum.artık hayatımda olmıyca fikri deli etti beni..sonra bi şekilde tekrardan konuştuk ve yeniden başladık.4 ay sonra..ayrı kaldığımız şey çok şeyler öğretti beni..anladım ki ayrı kalamıyormuşum..
sende çok iyi düşün canım çünkü hiç unutmuyorlar..
düşün askerdeyken tartıştığımızda bu ayrılmayı ben istedim ya asla unutmycam dedi..çok kırılmıştım o zaman ama sonra konuşarak hallettik..bunları söylüyorum çünkü aynı şeyleri yaşama diye canım..düşün çok iyi karar ver!

hani demişsin ya arkadaşlarımdan koptum diye.genelde bizde hep erkek arkadaşlarım yüzünden kavga ederiz.ama onlarında hayatımızda olacağını onlara kabul ettirmemiz lazım.bak tatilde görüştüm erkek arkadaşlarımla (kızlarda vardı tabi) ilk başlarda tavır yaptı ama sonra kabul etti.tamam bende çok sık görüşmüyorum ama idare ediyorum..kararlı olursan anlayacaktır seni..

ailen onaylamıyormuş sanırım.işte buna bir şey diyemiyorum.biliyorsun ki henüz bizde kimsenin haberi yok..onların onayı her şeyden önemli tabiki..ama izne geldiğinde ya da askerden sonra tanıştırırsan belki onlarda tanır ve severler..

benim ya da arkadaşların dediğine çok düşünme canım sen karar vericeksin..unutmaki arkadaşların her zaman yanında olanlar değil sevdiğin kişi ve ailendir senin yanında olan..

Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu verir inşallah..
benide yanlış anlma tatlım bende aynı yollardan geçtiğim için söylüyorum sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…