kızlar nasılsınız?
Bir tek ben varım sanırım kamilecim iyiym sen naslsınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasılsınız?
Bir tek ben varım sanırım kamilecim iyiym sen naslsınnn
iyiym tatlım bende.nette kopup duruyor ona sinir oldum biraz..
Eğer TTNET se 1 haftadır sorun var rsmen kaplumbağa hızında canım ya
yok canım vın var bende.arada oluyor![]()
Anladı mcanım vınn da sıkıntı ya ben yazlıktayken kullanıyordum oda yavaş oluyor.Hepsi aynı şey zaten yavaşşşş yvaşşşş![]()
bende bi orda bi burda olduğum için vın kullanıyorum canım
evet evet çok yavaşşşşş çok sinir bozucu![]()
Doğru canım senin için en iyisi Vınn zaten bir ankarada bir burdaHem pratikte zaten indirme falan yapmıyorsan sıkıntı olmuyor
![]()
Ben kaçıyorum canım bugün arkadaşımı ziyarete gittim söylemiştim ya dün yoruldum baya şafak attırıyım yatıyım bariii öpüyorum sni gündüz burda olurum full gelirsen kaynatırız çav![]()
herkese günaydınnnn
günaydın kızlarr
begüm ceren sizede günaydın
nasılsınız bakalım?
iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsınbegüm ceren sizede günaydın
nasılsınız bakalım?
gecmis olsun canım sagol seninde sevgililer günün kutlu olsuncanlarım sevgililer gününüzde kutlu olsun ne kadar onlardan uzak olsakta kalplerimiz onlar için atıyor...
ben iyiyim ama moralim bozuk biraz askerim hasta olmuş ateşi çıkmış falan iğne olmuş falan sesi hasta geliyodu üzüldüm ama dinlencekmiş bugün ona sevindim izin vermişler
iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın
gecmis olsun canım sagol seninde sevgililer günün kutlu olsun
canlarım sevgililer gününüzde kutlu olsun ne kadar onlardan uzak olsakta kalplerimiz onlar için atıyor...
ben iyiyim ama moralim bozuk biraz askerim hasta olmuş ateşi çıkmış falan iğne olmuş falan sesi hasta geliyodu üzüldüm ama dinlencekmiş bugün ona sevindim izin vermişler
iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın
gecmis olsun canım sagol seninde sevgililer günün kutlu olsun
geçmiş olsun canım.hava değişiminden olmuştur sıkma canınıbak dinlenip geçer üzülme sen..
teşekkürler canım seninde svgilier günün kutlu olsun.inşallah bu son ayrılık olurda bundan sonra hep bizimle olurlar![]()
amin canım inşallah paşa korumaları için seçme varmış ona da katılmş koşturmşlar seçme sonuçlarını bekliyoruz nolcak bakalım
hayırlısı neyse o olsun canım.
ne zaman açıklanacakmış ki?:44: