Allahım düsünmek bile istemiyorum o kadar ceyiz için esya alındı annem kendini paralıyo ceyizimi tamamlamak için ayrılıgı düsünüyorum resmen nolacak o kadar sey diye düsünüyorum. Askere gitti bambaska bi yüzünü gördüm böyle degildi o...
Allahım düsünmek bile istemiyorum o kadar ceyiz için esya alındı annem kendini paralıyo ceyizimi tamamlamak için ayrılıgı düsünüyorum resmen nolacak o kadar sey diye düsünüyorum. Askere gitti bambaska bi yüzünü gördüm böyle degildi o...
Cevap falan vermiycem bugün yarın ararsa msj atarsa yanıtlamıycam görüsmiycem umrumda degil canımdan can cekiliyo sanki rabbim beni neyle sınıyo bilmiyorum ama artık cok yoruldum askerlik bitmeden bizim yollarımız ayrılacak heralde yürümüyo olmuyo eda cok degisti cokk inanılmaz bambaska bi insan oldu ya..Canım hemen ayrılıüı düşünme göz dağı falan ver yapma nböyle falan de :26:
konusulmuyo canm o her zaman haklı cünkü ona cenemi yorcak kadar gücümde yok zaten artık bende bırakıyorum kendimi birazda o toparlasın bıktım alttan almaktan..canım öyle deme ayrılık falan ya bi anlık bi öfke olmulş bence o da hatasını anlıcak birazcık bekle öyle kötü şeyler düşünme sende diyorum ya orda egoist oluyolar heralde tuhaflaşıyolar senin zaten kabahatin yok ama konuşmayı deneyin gene de
Cevap falan vermiycem bugün yarın ararsa msj atarsa yanıtlamıycam görüsmiycem umrumda degil canımdan can cekiliyo sanki rabbim beni neyle sınıyo bilmiyorum ama artık cok yoruldum askerlik bitmeden bizim yollarımız ayrılacak heralde yürümüyo olmuyo eda cok degisti cokk inanılmaz bambaska bi insan oldu ya..
Varya suan askerde olmasaydı bu hareketlerine asla göz yummazdım yolumu coktan ayırmıstım askere gitmeden önce pesimde dolanan adam bana eziyet ediyo resmen yaa sırf askere gitti bu yüzden bıraktı demesinler diye ayrılmıyorum..
Uyumuyo canım ya uyku yasak günde 1 2 saat koltukta sızarsa anca öyle.. cok yoruluyolar ama bu bana eziyet etmesini göstermez ben haketmiyorum bunları..Canım neden değiştiki...Ya rahat bir yerde değilmi sana yakın daha ne olsun evciye bile geliyor ya...Olumsuz olması için sebep ne ki..
Doğuda olanlar napsın o şartlarda...O zaman nolucaktı kim bilir şimdi bu rahatlıkta böyleyse..
Belki bu denetlemeler yüzündendir ne bileyim uyumuyor diyosun ondandr uykuya çok düşkünse...
Of be ceren birde sözlüsünüz o kadar çeyiz alışverişi yapıyorsunuz dediğin gibi oturun konuşun ben çekemem nazın bana geçiyor gitmez böyle üzme beni de konuş bu hafta sonu.
Uyumuyo canım ya uyku yasak günde 1 2 saat koltukta sızarsa anca öyle.. cok yoruluyolar ama bu bana eziyet etmesini göstermez ben haketmiyorum bunları..
Oturup konusuyosun yine bi degisme yok oldu olası kendine asık kararlarına kendine hayran bi insandı zaten yine napar eder kendini haklı cıkarır o konsmakla olmuyo ben uzun bi süre kafamı dinlemek istiyorum görüsmek istemiyorum artık
Dayanamadığın anda
Katlanamadığın zamanda
Gururun son bulduğunda
Umarım orda olurum
Gerek var mı sence
Kaçıp gitmek ne çare
Zor durumlarda bile
Kıyamadım ikimize
[video=youtube;vPVtBI1qOy0]http://www.youtube.com/watch?v=vPVtBI1qOy0&NR=1&feature=endscreen[/video]
Bana gelsin:85:
Ahh o sivas yokmu sivas yaktı kül etti beniiGüzel şarkı bebeğim ama sen sivasın yollarına yı dinle bence bende karadeniz türküleri dinliyorum
Artvinde çif jandarma var bitane hahaha
Ahh o sivas yokmu sivas yaktı kül etti benii
Ah kuzum ne güzel konuya değindin kimileri gelmek için can atar gelemez kimileri de gelirr geldiğini haber vermez bakda gör iste bu seferde haber vermezse hic sasırmamAyyy ceren deme şöyle deli etme beni
Hizaya getirceksin sen o çocuğu tek yol ne biliyomusun bebeğim 'kendini geri çekiceksinnn birde oturup ciddi ciddi ayrılıyormuş gibi yüzyüze konuşucaksın' Ya şöyle düşün benim başıma gelse böyle bir şey yüzyüze çözemiycem bile aramızda 1300 KM var kızım seninki evciye geliyo keşke hiç sorunlarınız olmasa güzel güzel geçse bitse şu askerlik ama seninkine iyi bir ayar vermen lazım böyle naz naz naz nereye kadar ha birde ego berbat bişey sıyrılması lazım egosundan
Nacizane fikirlerim bebitom
Ah kuzum ne güzel konuya değindin kimileri gelmek için can atar gelemez kimileri de gelirr geldiğini haber vermez bakda gör iste bu seferde haber vermezse hic sasırmam
dur bu sefer geri cekiyorum kendimi bakalım nolcak aklına düsücem mi görücez
Merak etme kendini geri çekmek en iyi taktik
Birde şu var ben dikkat ettim sizin tüm tartışmalarınız 3.kişiler yüzünden bence biraz hayatınızdan soyutlayın onları mesela seninkinin en yakın arkadaşı tamam önemli ama SEN ondan daha önemliisin onlar yüzünden hep tartışıyorsunuz face olayı falan olmuştu ya sizin oda 3. şahıslar yüzündendi soyutlayın kendinizden emin ol farkı görüceksin
Kendimden örnek veriyim onun arkadaşları var benim var dimi ama ben hiç bir zaman ilişkime sokmuyorum yani benim en yakın arkadaşım dhii benim seviglime benden habersiz mesaj atamaz herkes sınırını bilir sevgilimde kendi arkadaşlarına hep akşam vakit ayırırdı burdayken önceliği benim mesela dağıtımda bile 1 kere görüştü anladın mı yani 3. şahısların işi yoktur ilişkide oturur buluşursuntoplu o kadar mesaj atma falan olmamalı bence benim fikrşim yani cerenim
kuzum evet 3. sahıslar cok giriyo iliskimize ama yapıcak bisey yok o arkadaslarını uyarmadıgı sürece cok kavga ederim ben onunla. Ya kız ilk önce beni aradı cenke sen söyle dedi bende haberim yokmus gibi davran cenke kendin rica et dedim cünkü ben cenke söyleseydm daha fazla basımın etini yicekti kız zaten cekinir cenkten benden habersiz msj atamaz konu o degil canım benim. Zaten ben her zaman onun önceliğiyim arkadasları ailesi hep 2. planda yanls anladın senMerak etme kendini geri çekmek en iyi taktik
Birde şu var ben dikkat ettim sizin tüm tartışmalarınız 3.kişiler yüzünden bence biraz hayatınızdan soyutlayın onları mesela seninkinin en yakın arkadaşı tamam önemli ama SEN ondan daha önemliisin onlar yüzünden hep tartışıyorsunuz face olayı falan olmuştu ya sizin oda 3. şahıslar yüzündendi soyutlayın kendinizden emin ol farkı görüceksin
Kendimden örnek veriyim onun arkadaşları var benim var dimi ama ben hiç bir zaman ilişkime sokmuyorum yani benim en yakın arkadaşım dhii benim seviglime benden habersiz mesaj atamaz herkes sınırını bilir sevgilimde kendi arkadaşlarına hep akşam vakit ayırırdı burdayken önceliği benim mesela dağıtımda bile 1 kere görüştü anladın mı yani 3. şahısların işi yoktur ilişkide oturur buluşursuntoplu o kadar mesaj atma falan olmamalı bence benim fikrşim yani cerenim
bizde valla face falan yüzünden tartışıyoduk taa en başlarda kapattık kafamız rahat yok o msj attı yok o beğendi edanın dediklerine tamamen katılıyorum ikiniz oturun biz seviyoruz kardeşim diyin diğer insanlar bugün var yarın yok onlar için birbirinizi kırmayın yıpratmayın
kuzum evet 3. sahıslar cok giriyo iliskimize ama yapıcak bisey yok o arkadaslarını uyarmadıgı sürece cok kavga ederim ben onunla. Ya kız ilk önce beni aradı cenke sen söyle dedi bende haberim yokmus gibi davran cenke kendin rica et dedim cünkü ben cenke söyleseydm daha fazla basımın etini yicekti kız zaten cekinir cenkten benden habersiz msj atamaz konu o degil canım benim. Zaten ben her zaman onun önceliğiyim arkadasları ailesi hep 2. planda yanls anladın sen
Aynen canım bizde bir ara facelerimizi kapatmıştık falan ama sonra açtık bir sorun yok Allaha şükür
Aynen 3.şahıslar gereksiz oluyor
Anladım cerencim o zaman ben yanlış anladım o zaman tek yol oturup konuşucaksın tatlım birde takma kafayaaa düzelir emin ol
selamm kızlar nasılsınız bakalım...
cerenim ya yine birileri sebep olmuş be tatlımm:44:
İyiyim gizemim sen nasılsın bakalım erken mi geldin bugün okuldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?