• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlar ben yola çıkıyorum hepinize çok teşekkür ediyorum tek tek öpüldünüz kendinize iyi bakın.. bikaç gün kalcam hoşçakalın :16::3:

cerenn sen nie 300 den düşmedin silüs tarihiniz mi farklı

benm silüs 20 canm edanınki 19
vermez bebeğim ceza bak herkese oluyor.. hatta mervelerede verip geri çekmişlerdi hatırlıyorum d.. içini ferah tut.. yada verirler göz korkutmak için sonra kaldırırlar..

dantel merakı var valla çok hoşuma g,idiyo:16: elbisere de çok yakışıyooo..

ya burdayken karışmazdıda çokta alsam şimdi ben yokum ki neden süslenyorsun diyordu ama bende dayanamıyorum değince git al aldığını bana söyleme diyo şu askerlik dönemnce ayrıntı verme kendini suçlu hissetme bak ben diyorum gizli iş çevrmiş olmuyosun değnce bende susuyorum o yüzden sadece çarşıya çıktığımı biliyo ..:1:
ama sende mecbur haklısın.. o kızıyo diye alışveriştende geri kalamazsınn bir alışveriş tutkunu olarakk:1:
ins canım ceza almaz ins..
Ben aldıgım herseyi anlatıyorum valla cenke oda dinliyo zoruna gittiğinde falan şey diyorum uff seninle giyip seninle cıkarıyorum bilmiyomusun falan diyorum cünkü o olmadan dsarı cıkmıyorum pek biliyo, o yüzden sorun cıkarmıyo:51:

kızlarr malum kardeşimin pc .. istiyor beyfendi ben çıkmak zorundayım..

boşluk yakaladığım anda tekrar giricemm.. çok çok iyi bakın kendinize :54:

cerennn bi arkadaşımın sevgilisi cenkin acemi birliğinin oldugu yere düşmüş orası nasıldı rahatmıydınız

cerennn bi arkadaşımın sevgilisi cenkin acemi birliğinin oldugu yere düşmüş orası nasıldı rahatmıydınız

Cok iyi canım acemiliğimi orda yapıcak ustayımı? valla kocamann bi tabur bende gezdim sineması ayrı ayrı birsürü kantini playstationu var yok yok yani cenk gayet iyiydi orda. Birsürü asker war 5bin tane cok kalabalıkk

Cok iyi canım acemiliğimi orda yapıcak ustayımı? valla kocamann bi tabur bende gezdim sineması ayrı ayrı birsürü kantini playstationu var yok yok yani cenk gayet iyiydi orda. Birsürü asker war 5bin tane cok kalabalıkk

acemiliği orda yapıcak canım uzun dönem orası genelde dağıtıma nereye gönderiyodu canım

Back
X