• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım bazen 3 4 gün arayamayan askerler oluyodu arkadaşlar yazıyodu ordan biliyorum benım yarimin de arayamadığı 2 3 günlük zamanlar oldu ustaya geçtikten sonra bile düşün yani,o yüzden acemilikte tabi her şey daha sıkı her şey sırayla o yüzden aklında olduğunu unutma en kısa zamanda arıcak aradığında da 10 sn bıle olsa ararp ben iyiym deyp kapatsa onun bile yeteceğni söyle ama çıkışma hemen:)

umarım arar bugün Saol tatlım :ssz:

Gitti:ssz:
bir daha uğurlamaya gidemem diyen ben canım gel dedi anda hayır diyemedim gittim.
yolculadım sabahın 6 sında kaç saat yürdüm gözlerim dolu dolu bilmiyorum
herşey başa sardı yalnızlık gittiği an içime oturdu:ssz::ssz:
biliyorum ki güçlü durmak zorundayım aglıyarak uyumuşum şimdi iyiyim yaşamadığım birşey değil ya baştan yaşıyorum herşeyi alışıcam artıkın yeni baştan:31::31:
ŞAFAK 328:98::103:

bir daha uğurlamaya gidemem diyen ben canım gel dedi anda hayır diyemedim gittim.
biliyorum ki güçlü durmak zorundayım aglıyarak uyumuşum şimdi iyiyim yaşamadığım birşey değil ya baştan yaşıyorum herşeyi alışıcam artıkın yeni baştan:31::31:

Canımmm Allah kavuştursun inş en kısa zamanda tekrar.Üzülme yanındaydı hiç değilse ne zamandır...Geçicek bu günler...

Neymiş kartı bitmiş alayda kart kalmamış...Arkadaşından kart alıp aradı merak etmiyim diye ve sadece 3 dakika konuşabildik...Off içim daralıyo çok çok çok kötüyüm...:14:

canım öncelikle Allah kavuştursun..
şanslı olduğunu düşünüp şükrek üzme kendini bak yüzünü görebildin kaç gün :16: biliyorum şu an kim ne derse desin boş ama sakın kendini bırakma..iş her zaman ki gibi bize düşünüyor biz güçlü olalım ki onların için rahat olsun..zaten günleri zor geçiyor bir de biz zorlaştırmayalım :20:

Allah kavustursun gulsencim,icini ferah tut ,hayirlisiyla kisa bir sure sonra yine gelecek ,sen hepimizden guclusun evelallah gececk:)

canım öncelikle Allah kavuştursun..
şanslı olduğunu düşünüp şükrek üzme kendini bak yüzünü görebildin kaç gün :16: biliyorum şu an kim ne derse desin boş ama sakın kendini bırakma..iş her zaman ki gibi bize düşünüyor biz güçlü olalım ki onların için rahat olsun..zaten günleri zor geçiyor bir de biz zorlaştırmayalım :20:

Allah kavustursun gulsencim,icini ferah tut ,hayirlisiyla kisa bir sure sonra yine gelecek ,sen hepimizden guclusun evelallah gececk:)

Tabi canım şükürler olsun görebildim ondan önemlisi şükürler olsun bayıldı çok beter birşey gelmedi başına.Burnu hala acıyor inşallah oda geçicek.Bu sefer o benden beterdi alıştı oda ona daha zor:ssz:

Teşekkür ederim busecim evet geçicek hepimiz hayırlısıyla inşallah bitiricez bu günlere geriden bakıcaz:13:

Son düzenleme:
Neymiş kartı bitmiş alayda kart kalmamış...Arkadaşından kart alıp aradı merak etmiyim diye ve sadece 3 dakika konuşabildik...Off içim daralıyo çok çok çok kötüyüm...:14:

Tatlım ankarada da ankisörlü hep bozuluyordu:ssz:
İnşallah ustaya geçsin daha rahat edeceksiniz canım birazcık daha sabır.:16:

Tabi canım şükürler olsun görebildim ondan önemlisi şükürler olsun bayıldı çok beter birşey gelmedi başına.Burnu hala acıyor inşallah oda geçicek.Bu sefer o benden beterdi alıştı oda ona daha zor:ssz:

Teşekkür ederim busecim evet geçicek hepimiz hayırlısıyla inşallah bitiricez bu günlere geriden bakıcaz:13:

İnşallah canımm:9:

inşallah o da geçicek canım..ee tabi daha alıştı size şimdi zorlanacak ama malesef alışmak zorundayız :31:

Doğru tahmin etmişsin bak gülşah çok sevindim senin adına:16:

canımmmm çok sevindim senin adına :16: ayy ne güzel yaaa sizde kavuştunuz :34:

kızlar teşekkürlerrr gülşen sende güle güle kavus tatlımmm çok sevındım ya ınanamıyorum geldıgıne rüyada gibiyim sabah altıda uyandım baktım gelen gıden yok sınır oldum gerı yattım yedıde bırı geldı yanagımdan optuu bi sıçradım baktım aşkım bi sarıldımmmm yarım saat bırakmadm :1:

Back
X