• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ne anlamsız bir günmüş ki bu gün..
Gülşenim uğurlarken, gülşahım kavuşmuş..

Allah'ım bir kavuşmada sen bize yaz....:ssz:

Tatlım ankarada da ankisörlü hep bozuluyordu:ssz:
İnşallah ustaya geçsin daha rahat edeceksiniz canım birazcık daha sabır.:16:

Of inş canım inşallah.Yanlız ben ağlıyodum telde pat diye kapandığında.! 1 saat sonra tüm alayı dolaşmış allem etmiş kallem etmiş bulmş aradı konuştuk 20 dk biraz fazla şımarttı beni ama napıyım :16: Daha yapmıcam böyle cidden sabır...

Gitti:ssz:
bir daha uğurlamaya gidemem diyen ben canım gel dedi anda hayır diyemedim gittim.
yolculadım sabahın 6 sında kaç saat yürdüm gözlerim dolu dolu bilmiyorum
herşey başa sardı yalnızlık gittiği an içime oturdu:ssz::ssz:
biliyorum ki güçlü durmak zorundayım aglıyarak uyumuşum şimdi iyiyim yaşamadığım birşey değil ya baştan yaşıyorum herşeyi alışıcam artıkın yeni baştan:31::31:
ŞAFAK 328:98::103:
Gülşencim Allah kavuşmayı nasip etsin tekrardan,sen güçlü her şeyden önemlisi de yeri geldiğnde bize moral verp keyfmızı yerıne getiren insansın o yuzden bu durumu da atlatacağına eminim.

Neymiş kartı bitmiş alayda kart kalmamış...Arkadaşından kart alıp aradı merak etmiyim diye ve sadece 3 dakika konuşabildik...Off içim daralıyo çok çok çok kötüyüm...:14:
Aradı demeke haydı gözün aydın ola:D

Kizlarr geldiiiiiiiiiiiiiii
Yihuuuu bende istiyooom:)) Çok sevndm vallahi kendi sevdiceğm gelmiş gibiiii,gözün aydın Gülşahcan:D

Gülşen Allah kavuştursun canım...:34:

Bu arada küsenler barışanlar var sanırım... :1: Aman Allah korusun :nazar:

Çok iyiym tatlm ama ders çalışıyorum bu ara finallerim başlıyo da stresliyim birazcık:) sen nasılsn askerin naslmış ustalarnz ne zman belli oluyo bakalm?

İyiyim tatlım.Ya finaller mi :14: Benimki 21 ocakta başlıycakkk :1: İyi sevgilimde ustalar 25 ocak gibi belli olucak canım daha var yaniii merak içindeyim valla ayrı bir stres oda :14:

İyiyim tatlım.Ya finaller mi :14: Benimki 21 ocakta başlıycakkk :1: İyi sevgilimde ustalar 25 ocak gibi belli olucak canım daha var yaniii merak içindeyim valla ayrı bir stres oda :14:

21 aralık mı oo biz o zman tatile girmiş oluyoruz bilee:) canım sen nerdeydin ya ben unuttum da bi an. İnşallah rahat bi yer çıkar biz çok zorlandık en başta devrecilik olayı olmazsa rahat eder tamamdr bu iş:)

21 aralık mı oo biz o zman tatile girmiş oluyoruz bilee:) canım sen nerdeydin ya ben unuttum da bi an. İnşallah rahat bi yer çıkar biz çok zorlandık en başta devrecilik olayı olmazsa rahat eder tamamdr bu iş:)

21 aralık değil ocak tatlım ama yanlış yazdın galiba :1: İstanbuldayım tatlım ben .İnş yakın bir yer çıkar her şeyden önemliside haftasonları gidebilirim tek temennm bu. Sen nerdeydn ve askern bende unuttum :)

21 aralık değil ocak tatlım ama yanlış yazdın galiba :1: İstanbuldayım tatlım ben .İnş yakın bir yer çıkar her şeyden önemliside haftasonları gidebilirim tek temennm bu. Sen nerdeydn ve askern bende unuttum :)

Ay evet yanlış yazmışım iyice Leyla oldum beklemekten ondan olsa gerek:D Ben Trabzondaym canım askerimde acemilikte Burdurdaydı ,sonra Hatay İskenderuna gitti usta birliğine,1ay once de Suriye sınırına verdiler.Ama şimdi daha rahatız konuşup görüşme açısından.Sizde şu acemiliği bi bitirn 3 gün falan aramadı olayı olmayack rahat etceksnz inşallh:)

100.günümü tamamladım bügn bende çoook mutlym şafağmı attıraym 456den hesap edersek ŞAFAK 355:)

Ay evet yanlış yazmışım iyice Leyla oldum beklemekten ondan olsa gerek:D Ben Trabzondaym canım askerimde acemilikte Burdurdaydı ,sonra Hatay İskenderuna gitti usta birliğine,1ay once de Suriye sınırına verdiler.Ama şimdi daha rahatız konuşup görüşme açısından.Sizde şu acemiliği bi bitirn 3 gün falan aramadı olayı olmayack rahat etceksnz inşallh:)

100.günümü tamamladım bügn bende çoook mutlym şafağmı attıraym 456den hesap edersek ŞAFAK 355:)

Hahahah hangimiz leyla değiliz ki bu Dönemde :) Aa sınırda mı? İletişim açısından rahattır doğu öyle oluyor.Benimkinin dağıtımı %80 batı inş batı olur yakın olsunda bana gidebiliym 2 ayda bir :14: ohh ohh 355 iyimiş :1: Bu arada ben çıkıyorum canım konuşalım karşılaşıkçaaaa :54: İyi gecelerrrrr

Son düzenleme:
Hahahah hangimiz leyla değiliz ki bu Dönemde :) Aa sınırda mı? İletişim açısından rahattır doğu öyle oluyor.Benimkinin dağıtımı %80 batı inş batı olur yakın olsunda bana gidebiliym 2 ayda bir :14: ohh ohh 355 iyimiş :1: Bu arada ben çıkıyorum canım konuşalım karşılaşıkçaaaa :54: İyi gecelerrrrr

Dualarımz sizinle o zaman Allah gönlünüze göre versn:) sınırda ama tehlıkeli bi nokta değil canım olay falan yok çok şükür.İyi geceler canım fırsat buldukça buralardaym ben görüşrüzzz:)

Seninle konuşmayı , mesajlaşmayı seviyorum , telefonum çalar çalmaz acaba ne yazdı , acaba ne diyecek diye merak etmeyi seviyorum , seninle buluşmayı , el ele yürümeyi , yağmurda ıslanmayı seviyorum , aynı şeylere gülüp , aynı şeylere üzülmesini seviyorum , seninle konuşmamayı , konuşmadan saatlerce gözlerinin içine bakmayı , susarak seni izlemeyi seviyorum , yürürken yanımızdan bir çocuk geçtiğinde ' sen şu tarafa geç bakim hayatım demeni seviyorum . ' Sana şebeklik yaptığımda ulan buraya gel sen nasıl bişisiiin diyip beni kollarınla sarıp döndürmeni seviyoruuuum :)
Yani kısaca ;
Beni sevmeni seviyorum , seni sevmemi seviyorum ,
- Seni seviyorum .. ♥:16:

Back
X