Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım oturuyorum öyle boş boş
sen nasılısn?
Bende canım sinir oluyorum.
Rıza telefon götürdü hattımız avea ama çekmiyor
Siz hangi hattı kullanıyorsunuz
hadi yaaaa :26: canım sakin ol bazen oluyor öyle
bizde avea kullanıyoruz ama çok karşılaşmadık öyle sorunlarla
Bazı yerlerde çekiyormuş bazı yerlerde çekmiyormuş karakolun her yerinde çekmiyor sanırım turkcell kullanıcaz bundan sonra
hımm olabilir canım.sen kartı gönderirsin bir şekildesorunda ortadan kalkar inş
Canım yanında turkcell hattı var bir çocuk da telefonu hala alamadı izindeymiş çocuk bu telefon o kadar yeni değil çok eskide sayılmaz işte idare ediyor yeni telefonu alsın turkcelli kullanmaya başlıyacak inşallah bir daha ki ay:26:
hımm anladım canım o zaman sıkıntı yapmak
ee hat varsa niye diğer ay kullanacaksınız ki şimdiden kullanın canım çocuk gelince telefonu alır
Günaydın Canım
Nasılsın
Çok iyiyim gülşencim sen nasılsın ?
İdare ediyorum canım bende
Şimdi tekrar onun gidişine alışma dönemi falan tabi..Ama yine gelicek ne de olsa tatlım üzme kendini.Sen bize burda o kadar moral veriyorsun seni tanıdığım kadarıyla çok güçlü bir kızsın![]()
Düşüncelerin için teşekkür ederim canım
Burnunu yaptırmazlar demiş bir kaç kişi en çok ona üzüldüm.
Alıştım gibi
Kabul edince alışmak daha kolay oluyor.
İzin zamanı da kızlar muamma şuan için belli değilmiş![]()
Eğer askerde yapılmazsa gelince yaptırır tatlım üzülme.Alışılıyo tabii ama işte tekrar gönderme meselesi can sıkıcı ben napıcam dağıtımdan sonra hiç bilmiyorumama bu günler geçicek....geçicek....
Canım dağıtım 7 gün olduğu için hemen geçiyor alışamıyorsun.
Bu sefer 30 gün kaldığı için ben çok alıştım o kadar ki hani gitmeyecek gibi geliyordu.
Dün cidden baya sarsıldım tüm gün uyudum annem rahat vermedi her saat başı arayıp kuzenime çağırdı tüm aile yemek yemek için toplanmıştı çok ısrar ettikleri için bende gittim iyi geldi açıkcası en önemlisi bence benim yaşadıklarımdan olayı kabul etmek şuan ben desem ki ah ne güzeldi yanımdaydı yok çok var yıkım yaşarım.Gidicekti gitti gittikçe azalıyor biticek diye motive ediyorum kendimi insan düşünceleriyle kendine yön verir ben hep bu şekilde inandım ve iyi geliyor bu şekilde düşünmek bana bende hep kendmi bu şekilde motive ediyorum![]()
1 ay baya uzun bir süre haklısın ve bunu çabucak aşmana sevindim tatlım dediğim gibi gerçekten çok güçlü görünüyorsun...Ayrıca aynı düşüncelerdeyiz gerçekten insan kendi kendini motive ediyor.Biz nasıl düşünürsek öyle yaşıyoruz hayatımızı..Ve bende böyle yapıyorum iyi geliyor.Askere gitmesine üzülemedim bile.Çünkü daha öncede konuşmuştuk seninle bir engeldi bizim için ve onun hayatı için ve bunu kaldırıyoruz.Elbet yapılıcaktı.3 sene erteledik te noldu.Yine gitti yine gitti sonuçta...Mesela ben hergün evde olsam kafayı yerdim.Okulda oyalanıyorum falan...Yani bu dönemde bizim için en önemli şey kafa dağıtmak.Ve takmamak.Elbet gelicekler.Ve Allahın izniyle o zaman her şey çok çok güzel olucak hepimiz için![]()
Evet canım bende senin gibi düşünüyorum askerden kaçış yok herkes eninde sonunda yapıcak onun için gitmiş olmaları çok güzel.Bir laf varya başlamak bitirmenin yarısıdır diye çok doğru bence.Eninde sonunda biticek allahın izniyle:26::26:
Bende askerliği çıktığı gün cidden sevinmiştim şubatta baş vurdu ta ağustosta gitti artık gidemiycek diye düşümnmeye başlamıştım.
Belirsizlik askerlikten kesinlikle kötü
Başladık allahın izniyle bitircez:13: