• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım bazen zor oluyor tabi..ben evde kalıyorum mesala ankarada eve gelince yemek falan yapması zor geliyor bazen :1: annemin kulaklarını çınlatıyorum bol bol..bir de ben hiç ayrı kalmamıştım ama şimdi alıştım..
ayrıca bazende çok işe yaramıyor değil hani :1: kaçamaklar yapabiliyorsun :34: en basit örneği eğer ben evde olsaydım ömerin yemin törenine hayatta gidemezdim ama ankarada olunca gidebildim :1: bu gibi durumlarda çok iyi oluyor :34: ayyy çok mu fenayım ne :44:

hahahah:1: haklısın canım bazı yönlerden iyidir tabii ama eksileride vardır.Olsun alıştıysan sorun yok

Canım valla ben yıllardır kullanıyorum çekiyor ama rızanın şuan bulunduğu yerde çekmemesi doğal gibi daglık bir yer önerin için teşekkür ederim:54:
Çıkman gerekmiş sonra görüşrüz öptüm:54:

Evet canım çıkmam lazım dı geldimmm yineee:1: Dağlık bölgeyse evet çekmeyebilir çoğu.Ama dağlık yerde vodofone en iyi çekenlerden bizim köyden biliyorum da :1:

Son düzenleme:
Back
X