Canım maalesef düzelmiycek galiba her hatta aynıymış 2 adım atıyorum çekiyor diyor 2 adım atıyorum çekmiyor diyor ne yapalım alışıcaz
hadi yaa :26:
bulunduğu yerden kaynaklanıyor yanii :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım maalesef düzelmiycek galiba her hatta aynıymış 2 adım atıyorum çekiyor diyor 2 adım atıyorum çekmiyor diyor ne yapalım alışıcaz
hadi yaa :26:
bulunduğu yerden kaynaklanıyor yanii :44:
canım bazen zor oluyor tabi..ben evde kalıyorum mesala ankarada eve gelince yemek falan yapması zor geliyor bazenannemin kulaklarını çınlatıyorum bol bol..bir de ben hiç ayrı kalmamıştım ama şimdi alıştım..
ayrıca bazende çok işe yaramıyor değil hanikaçamaklar yapabiliyorsun
en basit örneği eğer ben evde olsaydım ömerin yemin törenine hayatta gidemezdim ama ankarada olunca gidebildim
bu gibi durumlarda çok iyi oluyor
ayyy çok mu fenayım ne :44:
Canım valla ben yıllardır kullanıyorum çekiyor ama rızanın şuan bulunduğu yerde çekmemesi doğal gibi daglık bir yer önerin için teşekkür ederim
Çıkman gerekmiş sonra görüşrüz öptüm![]()
hahahahhaklısın canım bazı yönlerden iyidir tabii ama eksileride vardır.Olsun alıştıysan sorun yok
eksiklikleri olmaz mı canım yaa :26:
ama 1,5 yıldır alıştım sayılır iyi idare ediyorum![]()
İnsan alışır ya hangi bölüm okuyosun canım?
bilgi ve belge yönetimi tatlım bu adıyla kimse bilmiyor ama kütüphanecilik ve arşivcilik olarak tanınıyor
sen ne okuyorsn?
Aaa kütüphanecilik mi supermiş.Bir kitap manyağı olarak severim yani güzel meslekmişşşBen Halkla İlişkiler okuyorum tatlım
![]()
evet canım bende ilk başda çok bi bilgi sahibi değildim ama şimdi iyi ki gelmişim diyorum![]()
Kader işteeKpss ye girip devlet memuru olursun ohhh miss
![]()
onuda düşünüyorum canım hem eğer yapma imkanım olursa yüksek lisans falan istiyorum (gerçi biraz karışık bu konu)
hayırlısı diyelim :26:
Hoşgeldin Canım
Nasılsın?
Selam kızlarr nasılsınız?