• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Evet canım uzaktık ama alışmıştık :1: Ben zaten anadolu yakasında oturmak istiyorum evlenince daha çok hoşuma gidiyor sizin oralar.Sessiz sakin :9: Hahah burdada arttırdı etkiyi :1:

Açıkcası canım bende bizim yakayı daha çok seviyorum
Evlenince ataşehir ümraniye dudullu bu semtlerden birinde oturmayı istiyorum hayırlısı

Son düzenleme:
Açıkcası canım bende bizim yakayı daha çok seviyorum
Evlenince ataşehir ümraniye dudullu bu semtlerden birinde oturmayı hayırlısı

Ya ben ailemede yakın olmak isterim ama Avrupa yakası kargaşası ben i bunaltıyor artık.Taksimi biliyosundur kaç aydır ayak basmıyorum insanlar üstüsteee ayyyy :27: Ben kartalı seviyorum ya sessiz sakin adalar manzaralıı ohhh ataşehirde güzel bence ev düzeni var.Bakalım artık iş yerlerimize göre bir yer seçeriz bizde kendimize göre o günler gelsindeee :16:

Ya ben ailemede yakın olmak isterim ama Avrupa yakası kargaşası ben i bunaltıyor artık.Taksimi biliyosundur kaç aydır ayak basmıyorum insanlar üstüsteee ayyyy :27: Ben kartalı seviyorum ya sessiz sakin adalar manzaralıı ohhh ataşehirde güzel bence ev düzeni var.Bakalım artık iş yerlerimize göre bir yer seçeriz bizde kendimize göre o günler gelsindeee :16:

Haklısın canım en önemlisi iş işe göre ev tutmak en doğru olan çok yol mesafesi olursa işle evin arasında bunaltıyor

$13010042.webp

Eda şimdiki haline bak:1:

Eda birden tuttu bende şaşırdım kaldım
Cren gülşahınki sanırım 10 gündü ama yol iznide vardı tam kesin bilmemekle sanırım bu haftasonu gidiyor gülşah girmiyor hiç :31:
Mehtap yapıyordur:16:
1 haftası var o zaman,
Kız biziiim burdada o kadar tutmuş karr sabah baslamasına ragmen.. Cok severim karı izlemek huzur verir:16:
Eda canımm nasılsın

Gercekten miii :ssz: sevindim canım benim ama sizin izin az kalmamısmıydı neden subatta almayı düsünüyosunuz

Biz sadece 7 gün dağıtım izni kullandık daha hiç izin kullanmadık ki
Bizde izinler zorunlu komutan yazıyor ayı komutan belirliyor şubat yazmış
Şubattın sonunda mehtap var gözüküyor:16:
Martta yanımda en azından ortalarına kadar:48:

Biz sadece 7 gün dağıtım izni kullandık daha hiç izin kullanmadık ki
Bizde izinler zorunlu komutan yazıyor ayı komutan belirliyor şubat yazmış
Şubattın sonunda mehtap var gözüküyor:16:
Martta yanımda en azından ortalarına kadar:48:
a evet dogru komutan yazıyodu söylemiştin ameliyattan dolayı yanındaydı sevgilin dimi htrladım canım pardon:ssz: izni kac gün yazmıs canım komutan

Back
X