• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Iyiyim cerencim sen nasilsinn? Cepten giriyormda gec yaziorm k.bkma biraz yavas taa
Aaa benim hic gormedgm memleketimde de mi kar varrr :D
He kıız bembeyaz heryer :16: sabah bi uyandım sok oldum manzarar karsısında yalnız cok bitkinim biraz yatıp kestirsem iyi olucak öpüyorum kızlar grsrz

[video=youtube;7dFTe3SJrQg]http://www.youtube.com/watch?v=7dFTe3SJrQg[/video]
Ben özledim galiba seni bu yüzden bu kadar sitemlerim
Sen üzülme acıdan bu sözlerim karşımda görsem dolar gözlerim:31:

Yarına kalmaz yolun sonundayım
Yarına kalmaz izmir yolundayım
Uyuyupta kalma sakın sabret şafak söker
Yarına kalmaz canım yanındayım

Birkaç şarkı dinlersin zaman geçer
Acıkmadım hiç uğraşma bi çay yeter
Fazla hazırlanma sakın sende her şey güzel
Yarına kalmaz canım yanındayım...

Yarına kalmaz kollarındayım...

Gözlerin gözlerimde dursak öyle
Beni seviyormusun bir daha söyle
Dudağın dudağımda uyusak öyle senle

Ne güzel yakışmışız bak seninle
Mutluluğu tutmuşum ellerinde
Onu çok seviyorum İzmir sende söyle
Söyle herkese...

Bir kaç şarkı dinlersin zaman geçer
Acıkmadım hiç uğraşma bi çay yeter
Fazla hazırlanma sakın sende her şey güzel
Yarına kalmaz canım yanındayım...

Söyle herkese...

Söyle herkese...

[video=youtube;_nu6h3Q38t8]http://www.youtube.com/watch?v=_nu6h3Q38t8[/video]

Son düzenleme:
kızlarrrr kafam çok karışık yaaa daha önce gönderdiğim kargo daha eline geçmedi ömerin.ben yine kargo göndermek istiyorum göndersem mi acaba?arıyorum açmıyor ptt.çok sinir oldum yaaa :47:

kızlarrrr kafam çok karışık yaaa daha önce gönderdiğim kargo daha eline geçmedi ömerin.ben yine kargo göndermek istiyorum göndersem mi acaba?arıyorum açmıyor ptt.çok sinir oldum yaaa :47:

Kaç gün oldu canım göndereli ? Eline daha o ulaşmamışsa bence 2ncisini gönderme zaman geçsin.Zaten bu ptt baya yavaş anladığım kadarıyla

Kaç gün oldu canım göndereli ? Eline daha o ulaşmamışsa bence 2ncisini gönderme zaman geçsin.Zaten bu ptt baya yavaş anladığım kadarıyla

25 aralıkta göndermiştim.canım yüzüğünü kaybetmiş onu aldım bere falan istedi bir an önce göndermek istiyorum amaa bilmiyorum yaaa çok sinir oldum

25 aralıkta göndermiştim.canım yüzüğünü kaybetmiş onu aldım bere falan istedi bir an önce göndermek istiyorum amaa bilmiyorum yaaa çok sinir oldum

Hayi zaman geçmiş neden gitmediki ? Ptt şubeden mi alıyor birliğe mi gidiyoır bir de neredeydi askerin

Kamile ben işim gereği kargolarla uğraşıyorum sen bana telefon numarasıyla gönderi numarasını özelden bir at ulaşabilirsem sorarım ben genelde kargolara azarlıycaksın o zaman anlıyorlar laftan.

Son düzenleme:
Kamilecim bir daha gönderirken aklında bulunsun aps yap hızlı gönderi deme aps kargoyu verirken aps yle hızlı gönderiyle göndermek istiyorum de daha pahalı ama daha hızlı gider

Kamile ben işim gereği kargolarla uğraşıyorum sen bana telefon numarasıyla gönderi numarasını özelden bir at ulaşabilirsem sorarım ben genelde kargolara azarlıycaksın o zaman anlıyorlar laftan.

Kamilecim bir daha gönderirken aklında bulunsun aps yap hızlı gönderi deme aps kargoyu verirken aps yle hızlı gönderiyle göndermek istiyorum de daha pahalı ama daha hızlı gider[/QUOTE

açsalar bende azarlıyam canım ama işte açan yok :50:
gönderdikden sonra dank etti canım yaa aklımdaydı aslında ama birden aklımdan çıkmış gönderirken

Kamilecim bir daha gönderirken aklında bulunsun aps yap hızlı gönderi deme aps kargoyu verirken aps yle hızlı gönderiyle göndermek istiyorum de daha pahalı ama daha hızlı gider[/QUOTE

açsalar bende azarlıyam canım ama işte açan yok :50:
gönderdikden sonra dank etti canım yaa aklımdaydı aslında ama birden aklımdan çıkmış gönderirken

Kamilecim sana özelden mesaj atıcam yazdığın telefon numarası değil ama açmıyorlar ne gnderdiğin yer nede yolladığın yer 4 te kapatıyorlar diye açmıyor olabilirler yarın sabahdan aramak gerek.
Ptt kargo ankara cebecide çalışan kızı haşlamış bulunmaktayım işini bilmeyen insanları niye çalıştırırlar hiç anlamam

Son düzenleme:
Kamilecim sana özelden mesaj atıcam yazdığın telefon numarası değil ama açmıyorlar ne gnderdiğin yer nede yolladığın yer 4 te kapatıyorlar diye açmıyor olabilirler yarın sabahdan aramak gerek.
Ptt kargo ankara cebecide çalışan kızı haşlamış bulunmaktayım işini bilmeyen insanları niye çalıştırırlar hiç anlamam

kargolarla başım dertte resmen yaa daha öncede gönderdiğim kargo işini bilmeyen kız yüzenden başka yere gitmişti :47: hepsi beni mi bulur yaaa

Back
X