• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlar 1 ay sonra cenkin kuzeninin düğünü var bu makyaj nasıl hangi sac modeli daha iyi sizce?
$Maşa-Olmadan-Kıvırcık-Saç-Nasıl-Yapılır-4.webp $dalgali-saclar-2-784x1024.webp $tumblr_lwnnsklgkj1r8x7mjo1_500_large.webp

İyi tatlım Allaha şükür dün oldu bu olay zaten ben sadece bu denli merak etmesine şaşırdım o kadar yoksa bir sorun yok sizin nasıl ? MEsajlaşıyosunuz dimi? Askerin nasıl mış ?*

cok tepki verme canım benim sende alttan almaya calıs biliyorum sabır tasına döndük ama yapacak bisey yokk :44:
İyi bizimde aramz suan msjlasıyoruz gazinoda oturuyomus suan tv ye bakıyomus :16: hersey güzel hasrette olmasa :44:

Son düzenleme:
Bu dumanlı göz makyajı sanıyorum, bende gölgeli siyah, gri makyaj yaptırırım olmadı bu kadar agır olmazda.. bak bide bu var ama bu makyajada takma kirpik gerekiyor :44:

Eki Görüntüle 598837

Edanın gösterdiğide güzel canım
Ben bu gösterdiğin şimdiki ilk örnekteki gibi makyaj yaptırmıştım takma kirpikle güzel olmuştuu

güzel olmus canım ama resim kücük net inceleyemedim gözlerinde güzelmis masallah:nazar:
yaaa sanırım senin agır dediğin makyajı yaptırcam o var kafamda aman herkes o gün agır yaptırır göze batmaz benimki yaa:44:

Canım resmi tam koymadım silemiyoruz sonra ondan kesmek zorunda kaldım minik oldu:19:
Teşekkür ederim
Göze batmaz canım ama sen genceciksin bence o kadar ağıra gerek yok sen bilirsin en iyisini tabiki

Canım resmi tam koymadım silemiyoruz sonra ondan kesmek zorunda kaldım minik oldu:19:
Teşekkür ederim
Göze batmaz canım ama sen genceciksin bence o kadar ağıra gerek yok sen bilirsin en iyisini tabiki
ben o resmi benim kuaförüme göstericem ama biliyorum 3 ton açığını yapacak o konuda bi süphem yook zaten kedi göz makyajı siyah agırlıklı diycem bakalım, öyle abiye flan giymiycem tabikide diz üstü siyah yada kırmızı artık hangi renkte buulrsam bi elbise alıcam vucut hatlarını belli eden.. insallah güzel birsey bulabilirim

ben o resmi benim kuaförüme göstericem ama biliyorum 3 ton açığını yapacak o konuda bi süphem yook zaten kedi göz makyajı siyah agırlıklı diycem bakalım, öyle abiye flan giymiycem tabikide diz üstü siyah yada kırmızı artık hangi renkte buulrsam bi elbise alıcam vucut hatlarını belli eden.. insallah güzel birsey bulabilirim

Bende bu makyajı kuzeninin düğünde yaptırdım elbisede dediğin gibi birşey aldım koyasım var ama silemediğim için koyamıyorum:1::1:

Back
X