Abiye tarzı kıyafet alıcaksın canım sen
çok abiye almıycam canım
Kolsuz Dantelli Elbise | adL şu tarz bişey alıcam siyah veya kolları tüllü düşünüorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abiye tarzı kıyafet alıcaksın canım sen
Ay vallahi koysana cok merak ettim banada fikir olur en azından mesaj düzenlme paneli var ordan siliyosun canım :44:Bende bu makyajı kuzeninin düğünde yaptırdım elbisede dediğin gibi birşey aldım koyasım var ama silemediğim için koyamıyorum![]()
güzelmis bende böyle oturan diz üstü bi elbise arıyorum :44:çok abiye almıycam canım
Kolsuz Dantelli Elbise | adL şu tarz bişey alıcam siyah veya kolları tüllü düşünüorum
afiyet olsun cicimKızlarrrrr ben bir yemek yiyip geliyorum![]()
çok abiye almıycam canım
Ay vallahi koysana cok merak ettim banada fikir olur en azından mesaj düzenlme paneli var ordan siliyosun canım :44:
hayatım yüzünü karala o sekilde paylas elbisene ayakkabına sacına bi bakıyım en azından:44:Edacım sende adl den paylaşmışsın ben görmeden paylaştım
Bende hep abiyelerimi adil ışıktan alıyorum tarzı hoşuma gidiyor.
Cerencim paylaşamıyorum.Paneldende silemiyorsun silmek yasak attığın hiç bir mesaj silinmiyor![]()
tmm canım bekliyorumCeren sana özelden atıcam resmi atılabiliyorsa tabi
kızlarrrrr napıosunuz
iyiyiz canım sen nasılsınkızlarrrrr napıosunuz
canım son günlerimizi değerlendiriyoruz çok özledim sizi askerim gidince buralardayım yine :) cerennn gazinoyamı düştü seninkiiiGülşah seni gördüğüme sevindim
Kayıplara karıştın asıl sen neler yapıyorsun![]()
tmm canım bekliyorum
iyiyiz canım sen nasılsın
face kullanmıyorum bebeğim tamam mail adresimi atıyorum özeldenCanım gönderilmiyor.
Faceden yolıyım diycem ama facende yok değil mi mailin varsa bana mailini at oraya atıyım
kac gün sonra gidiyor canımnapım canım bende gidicekk üzülüom![]()