Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef yok tatlım bende görmeyeli 123 gün oldu![]()
napıyosun bitti sınavlar döndün dimi memlekete![]()
canım seninde baya olmuşAllah sabır versin hepimize..
iyiyim canım sen nasılsın ayy evet bitti sınavlar geldim evime birazda olsa moral oldu bana
ömerin annesiyle babasına gitmiştim bugün az önce ordan geldimnasıl iyi geldi bir bilsen.sürekli onun hakkında konuştuk yaa
![]()
amin cnm hepmizeevet hiç olmazsa eve gelmen bi değişiklik oldu sana..
annesigile mi gittin ne güzelaynen dediğin gibi sürekli ondan konuşmuşsundur çok iyi gelmiştir
dışarda bile bazen arkadaşlarıma sürekli cihanı anlatıyo gibi gelyorum ama evlerine gidince bn konuşmasam bile onların iki lafından biri cihan oluyo çok hoşuma gidiyo benmde
ama bi yanı buruk oluyo insanın yinede onsuz ev biraz kötü oluyo her yer o kokuyomuş gibi![]()
evet tek ortak noktamız onlar olduğu için sadece onlar hakkında konuşuyoruz.gerçi böylece haklarında çok şey öğreniyoruz
evet canım bi buruk oluyor insan.iç geçiriyorsun sürekli
ben dükkanlarına gittim canım ev daha farklı oluyor tabi.sanki odadan gelicekmiş gibi![]()
evet bi sürü şey öğreniyosun onları annesigilden dinlemek bi başka oluyo:):)
evet ya evde kapı çalıyo ya bazen keşke gelen o olabilseydi diyo insan![]()
ahh ahhh biliyorum o duyguyu ama işte gelemiyor![]()
Selam kızlarrrr nasılsınız bakalım.
gülşen ceren konuşmuştukya kuzenimin nişanı var diye bu elbiseyi alıyım diyorum opak çorapla giyicem siyah ve daha uzun durucak bnende bu kadar kısa durmıycak nasıl ?
Bershka Turkey - Bershka lace detail dress
canım ben beğendim:) zaten kısa durmuyo ama opak çorapla güzel oluyo böyle elbseler..danteli beğeniyorumm:)
genel olarakta kullanışlı elbise başka zamanlardada kullanılır:) benmde var çok benzeri iyi oluyo. çizmeylede hoş duruyo ama tabi nişanda olmaz>D
saol canım yorumun için evet platformla gyicem![]()
canımmm noldu?
ayrıca iş nasıl gidiyor konuşamıyoruz girremiyorum çok fazla.
Selam kızlarrrr nasılsınız bakalım.
gülşen ceren konuşmuştukya kuzenimin nişanı var diye bu elbiseyi alıyım diyorum opak çorapla giyicem siyah ve daha uzun durucak bnende bu kadar kısa durmıycak nasıl ?
Bershka Turkey - Bershka lace detail dress
Canım iş yapmıyorum.Hala işimi yapmayı bekliyorum.Muhasabede bir kız kız var aynı zamanda sekreterde çay dağıtıyor fatura kesiyor bulaşık yıkıyor.Herşeye benide çağrıyor bulaşık yıkayalım çay dağıtalım gibi kızı sevdim ama işim haricinde birşey yapmak istemiyorum özellikle sekreterlikYanlış anlaşılmasın sekreterlikde meslek ama ben kendi mesleğimde ilerlemek istiyorum.Bakalım plan kurmuşlar e-ticaretle ilgili bekliyrum.
Rızaya çok pis patladım bugün çok özledim onu bana gelmiş diyor ki az konuşmak iyi zaman geçiyor kızdım yüzüne kapadım
Ağlarken aradı yine özledim seni dedimÜzülecek şimdi ben üzülüyorum diye oof hep ona patlıyorum zaten
Eda elbiseyi çok begendim siyah opak çorap platform siyah ayakkkabı süper durur![]()
selam cnımımmm iş konusunda haklısın bencede kendi işini yapmak istemen çok normal öylede olsun dediğin gibi bulaşık çaya girip alıştırmamak lazım sonuçta senin işin değil..
rıza az konuşunca zamanın çabuk geçtiğni mi söyledi bu cümle tanıdık nedense cihanda bunu bi kez söyledi(ona rağmen aramalarında azalma olmadı o ayrı tabi çünkü bence konuşmadan onlarada daha zor oluyo).bende çok alınmıştım ya çnkü tam tersi bence konuşmayınca zaman geçmiyor gibi geliyo...onlara neden öyle geliyo acaba
Öyle demedi canım rıza günde 3 kere arıyor ama 10veya 15 dakika konuşuyoruz süresi az dedim de az öz konuşmak iyi dedi bende küstüm
Yüzüne kapadım
hani o bi seferde 1 saat konuşmak yerine sık sık daha çok sesini duymak daha iyi oluyo onu demek istemştir:) sonra konuştunuz mu tekrar:)
Evet hemen aradı aramaz olur mu pimpirikli ödü patlıyor onu unutucam diye
Alıştı o veya bana öyle diyor ama ben alışmadım uzakta olmasına ona zaman geçiyor bana geçmiyor![]()
valla çaktırmıyoruz sansalarda uzaktalar ya onları unutcaz diye ödleri kopuyo ama mümkün müü işte
ya bence alışmak zorunda olduğunu biliyo ve sana karşı güçlü durmaya çalışıyo.. bzde de durum o her konuşmada ohoo aşkım bak ne hızlı geçti ben geri dönüp bakınca hatrlamıyorum bile daha dün senle vedalaşıyoduk falan diyo.. ama onlar böyle bize destek olmasa biz daha zor geçirirdik ya:/
Canım benim ki açık açık diyor beni unutma korkuyorum diye ama şu olayı demiyor işte güçlü duruyor desin istiyorum demiyrGerçi bana dediki bir kere desem ne olucak alışmak zorundayım diyince işi daha çok zorlaştırıyorum diye haklı aslında aman ne biliyim ben hep ona kapris yapıyorum
[/
haklı tabi bi şeklde bitcek çünkü bu 15 ay. sende haklısın ona kapris yapmcanda kime yapcan:d ama işte orda sürekli kafalarında kurup duruyolar ya ben erteledm biriktryorum :) gelnce içimden geldiği gibi devam:)
oda diyo aşkım şu 15ay sen beni idare et çnkü insanın ister istemez psikolojsi bozuluyo ne dediğimi bilmiyorum bazen kusuruma bakma ama gelnce söz bende seni bi ömür idare edicem diyo :)
Canım benim ki açık açık diyor beni unutma korkuyorum diye ama şu olayı demiyor işte güçlü duruyor desin istiyorum demiyrGerçi bana dediki bir kere desem ne olucak alışmak zorundayım diyince işi daha çok zorlaştırıyorum diye haklı aslında aman ne biliyim ben hep ona kapris yapıyorum
[/
haklı tabi bi şeklde bitcek çünkü bu 15 ay. sende haklısın ona kapris yapmcanda kime yapcan:d ama işte orda sürekli kafalarında kurup duruyolar ya ben erteledm biriktryorum :) gelnce içimden geldiği gibi devam:)
oda diyo aşkım şu 15ay sen beni idare et çnkü insanın ister istemez psikolojsi bozuluyo ne dediğimi bilmiyorum bazen kusuruma bakma ama gelnce söz bende seni bi ömür idare edicem diyo :)
O güzel diyormuş
Benim ki iyi ya yani öyle gözüküyor.
Saçmalayınca ben zaten trip atarım hani altan almam normalde de öyle
Çok bırakıp gittiğimi bilirim onu sokak ortasında arabadan inipBeni arıyıp duruyor
Ama bak anlatırken çok komik geliyor bana