• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

O güzel diyormuş:16:
Benim ki iyi ya yani öyle gözüküyor.
Saçmalayınca ben zaten trip atarım hani altan almam normalde de öyle:1::1:
Çok bırakıp gittiğimi bilirim onu sokak ortasında arabadan inip :1::1:Beni arıyıp duruyor:1::1:Ama bak anlatırken çok komik geliyor bana

ohoo gülşencim o zmn o zaten alışıktır seni triplerinle sevmiş o :):):

anlatrken komik geliyo evet neler yapmışım diyoda insan o an mantıklısı ne gelrse o:D:D

bak ben hiç yapmadım ya bırakıp gtmedim çocuk hiç öyle bi ortam yaratmadı ya bana:d içimde kaldı şuanda :):) neyse gelsnde bulurum dimi bişey:D:D

ohoo gülşencim o zmn o zaten alışıktır seni triplerinle sevmiş o :):):

anlatrken komik geliyo evet neler yapmışım diyoda insan o an mantıklısı ne gelrse o:D:D

bak ben hiç yapmadım ya bırakıp gtmedim çocuk hiç öyle bi ortam yaratmadı ya bana:d içimde kaldı şuanda :):) neyse gelsnde bulurum dimi bişey:D:D

Canım bulmak isteyince bulursun örnegin ben bir anda küçücük birşeyi büyütürüm trip atar giderim:1::1:
Alıştı tabi iki huyumu hiç sevmiyorum bir hemen ağlarım ikincisi de çok kaprsili huysuz tripli biri olabiliyorum bir anda:1::1:

Canım bulmak isteyince bulursun örnegin ben bir anda küçücük birşeyi büyütürüm trip atar giderim:1::1:
Alıştı tabi iki huyumu hiç sevmiyorum bir hemen ağlarım ikincisi de çok kaprsili huysuz tripli biri olabiliyorum bir anda:1::1:

alışmayıp napsınn:D:D

doğru ya isteynce çok bulunuyoda çekip gitme safhasına getrmedim neyse:D

kimisi çok kolay ağlıyo her konuda mı öylesindir mesela:D

ben çok ketumdum hiç duygusal değildm filmlerde bile ağlamazdım ya:) ama aşık olduktan sonra değişti:D:D hele askere gittikten sonra zaten direk ağlıyorum en olmadık şeye:(

alışmayıp napsınn:D:D

doğru ya isteynce çok bulunuyoda çekip gitme safhasına getrmedim neyse:D

kimisi çok kolay ağlıyo her konuda mı öylesindir mesela:D

ben çok ketumdum hiç duygusal değildm filmlerde bile ağlamazdım ya:) ama aşık olduktan sonra değişti:D:D hele askere gittikten sonra zaten direk ağlıyorum en olmadık şeye:(

Herkese ağlamam ama rızaya hemen ağlarım:1:
Bağırsa bile ağlarım sesi yükselse ağlarım yani:1:Ay benide askerlik garip bir hala soktu ağlamıyorum ama sinirliyim daha çok patlıyacak biri olsa diye bakıyor gibiyim:1:

Herkese ağlamam ama rızaya hemen ağlarım:1:
Bağırsa bile ağlarım sesi yükselse ağlarım yani:1:Ay benide askerlik garip bir hala soktu ağlamıyorum ama sinirliyim daha çok patlıyacak biri olsa diye bakıyor gibiyim:1:

ya işte ağlayamadıkça doluyosun ya ondan dır bu sinir olayın ağlasan bi rahatlarsın:D

bende en kolay cihana ağlarım bence bizim en büyük silahimiz bu huyuna sinir olma güzel oluyo:):) çoğu kez ortamı öyle yumuşattım:D ister istemez ağlamamıza dayanamıyolar tabi:)

ya işte ağlayamadıkça doluyosun ya ondan dır bu sinir olayın ağlasan bi rahatlarsın:D

bende en kolay cihana ağlarım bence bizim en büyük silahimiz bu huyuna sinir olma güzel oluyo:):) çoğu kez ortamı öyle yumuşattım:D ister istemez ağlamamıza dayanamıyolar tabi:)

Benim ki çok dalga geçer ilk dudak sarkıyor sonra gözlerden yaş akmaya başlıyor diyor:1:
Evet göz yaşları ortamı yumuşatır kıyamazlar:16::16:

Benim ki çok dalga geçer ilk dudak sarkıyor sonra gözlerden yaş akmaya başlıyor diyor:1:
Evet göz yaşları ortamı yumuşatır kıyamazlar:16::16:
doğru söylüyo iki dudak sarkar sonra gözlerden yaş akar:D:d

ya bide hani ağlarken güldürmek için şebeklik yapıyoya ben o zmanda bitiyorum bi süre sonra ağlama gülme karşık devam ediyorum:d

mesela bunu en çok askere gitmeden önceki muhabbetlrde yaşadık izne gelncede öyle olcak ağlarken teselli etmesini özledim:(

doğru söylüyo iki dudak sarkar sonra gözlerden yaş akar:D:d

ya bide hani ağlarken güldürmek için şebeklik yapıyoya ben o zmanda bitiyorum bi süre sonra ağlama gülme karşık devam ediyorum:d

mesela bunu en çok askere gitmeden önceki muhabbetlrde yaşadık izne gelncede öyle olcak ağlarken teselli etmesini özledim:(

gelicekler özlem biticek inşallah:16::16:
Ben kaçıyorum canım öpüyorum seni:54:

şu çocuğun kargosuna döktüğüm parayla kendime bi ton eşya alırdım laaa :27:
hattına 40tl verdim, çüş piyasaya bak ocağımıza iyice incir ağacı dikecekler.sanki kontör alırken yeteri kadar soymuyo vicdansızlarrr :27:
totalde bu kargo bana 150 ye patladı bi de kargo parası vericem cumartesi günü hepten görücem ebemin güzel yüzünü :1::1:

aşkımcım mutlu ossun da yemişim parasını :27:

bu arada dün konuştuk bana mektup yaz dancım dedim, defter aldım dedi yazıyomuş bişiler ama sen böyle dedin ya yazmıcam artık esprisi kaçtı işin dedi ttüüüü demez olaydım dedim. ama aldığı defter defter değil ansiklophediymiş görsen gülersin niye bu kadar abarttın dermişim :1::1: eşek kafalıma mektup yazıyorum ocak 3 ten beri 10 sayfa olmuş ölecek okurken :27:

şu çocuğun kargosuna döktüğüm parayla kendime bi ton eşya alırdım laaa :27:
hattına 40tl verdim, çüş piyasaya bak ocağımıza iyice incir ağacı dikecekler.sanki kontör alırken yeteri kadar soymuyo vicdansızlarrr :27:
totalde bu kargo bana 150 ye patladı bi de kargo parası vericem cumartesi günü hepten görücem ebemin güzel yüzünü :1::1:

aşkımcım mutlu ossun da yemişim parasını :27:

bu arada dün konuştuk bana mektup yaz dancım dedim, defter aldım dedi yazıyomuş bişiler ama sen böyle dedin ya yazmıcam artık esprisi kaçtı işin dedi ttüüüü demez olaydım dedim. ama aldığı defter defter değil ansiklophediymiş görsen gülersin niye bu kadar abarttın dermişim :1::1: eşek kafalıma mektup yazıyorum ocak 3 ten beri 10 sayfa olmuş ölecek okurken :27:

Hahahah türkü ya kopardın beni baya fazlaya mal olmuş sana bu kargo geçmiş ola :9:

Hahahah türkü ya kopardın beni baya fazlaya mal olmuş sana bu kargo geçmiş ola :9:

kız içinde neler var :1:
-atkı
-d&r aldığım müzik kutusu
-çikolatalı antep fıstıkları
-renkli badem şekerleri,
-dudak bakım kremi,
-el kremi,
-vodafone hat,
-küçük d&r kartları zarfıyla birlikte,
-parfümü 100cclik,
-10 sayfalık mektubu
la bi de taaa oraya kargosu :)

Eda napıyosun sekerim

Napıyım tatlım ders çalışıyodum ara verdim bunaldımm yahuuuu :27:
Sen napıyosun nasılsın canımm?

kız içinde neler var :1:
-atkı
-d&r aldığım müzik kutusu
-çikolatalı antep fıstıkları
-renkli badem şekerleri,
-dudak bakım kremi,
-el kremi,
-vodafone hat,
-küçük d&r kartları zarfıyla birlikte,
-parfümü 100cclik,
-10 sayfalık mektubu
la bi de taaa oraya kargosu :)

Ooo baya bir şey varrmış ya super super oh.Bende boyunluk örüyorum anca gelince vericem giremem böyle atraksiyonlara öğrenciyim ben yahuuu :1:

Son düzenleme:
Back
X