Girmicem dedim ama düşünmekten kafayı yemek üzereyim sizle konuşmak iyi gelir diye düşündüm.Gülşah,Eda,Kader,Ceren..Hepinz iyiki varsınız yanımda oldğunu bilmek güzel.İnsan olayın içindeyken net olarak göremiyor bazı şeyleri,o yüzden konuşmalarınz yazdıklarınz ben,m için çok çok önemli.Ben sırf onu beklicem diye sırf geleceğimz olsun diye,arkadaşlarım gezerken yok ben eve gideyim diyorum,kardeşim dediğim erkek arkadaşlarımı hiçbi açıklama yapmadan hayatımdan çıkarıyorum şimdi düşünüyorum da yapmamam lazımdı.Evet onu çok seviyorum,ayrılsak belki hayatım berbat olucak ama bi geleceğimz de olmayacak buna iyice inanmaya başladım.Askerliğn ilk zamanlarında konuşurken bana 'yükselebildüğn yere kadar yüksel mesleğnde demişti.Geçen günse bana ayak uydurucaksın dedi ne konuda dedim geveledi,İşte giyim konusunda mesela dedi.Ben hiçbi zaman bana aileme yakışmıcak bi tarzda giyinmem ki zaten,Etekti elbiseydi bile anca düğündü öyle yerlerde.Cidden böyle demes,ne çok üzüldüm.Bu konuşmadan sonra ne demeye çalışıyorsun deyince git annemle konuş beni en iyi o bilir dedi.Kalktım gittim hava da kararmıştı ve annesi de yoktu,1 saat orda dolmuş bekledim o karanlık soğuk havada.Yani sırf ben onun bi lafına bakarak her şeyi yaparken,ceren sen az çok bilirsn babalarımz meslektaş,babam sırf biz daha iyi eğitm alalm diye emekli olmayp bizden ayrı çalışmaya devam ederken bense onların emeklerini hiçe sayıp sevgimn peşnden gitmeyi göze almıştım..Dilinde sürekli küfür..Bana karşı değil ama benle konuşurken başkalarna ettiği küfürler.50 kere yapma dedim benle konuşurken şöyle konuşma.Ama yokk..Özünde çok iyi biri,herkes onun için esaslı çocuk der.Gerçekten de sevgisine inanıyorum.Ama her şey sevgide,iyilikte bitmiyor buda bi gerçek.Ben senın için neler yaptım dediğimde,ben yapmadım mı haftasonları kalktım trabzona gelmedim mi dedi hiç unutmuyorum.İşte bazen fikirler uyuşmuyor ama ben gelecğimi karartmak istemıyorum.Ailemin kabul etmeyceği birini istemıyorum.Şimdi o her şeyden bi haber ve hala aramadı.Aramasın da şuan konuşma gücüm yok..