İnan şuan bunları yazarken bile istemsiz bi şekilde ağlıyorum tutamıyorum kendimi,ama kendime ağlıyorum ben..Yaptıklarıma,emeklerime..İlk defa böyle oldum be Ceren her zaman umutluydum düzelir ya da bi şey olur,biz oluruz diyordum ama şuan daha mı gerçekçi bakıyorum nedir.Olamayz diyorum.Şu da varki söz vermiştik ,bekleyeceğime ,bekleyeceğine.Ve ben şimdi bunu haklı olduğumu bildiğim halde kendime yakıştıramıyorum.Ailesi arkadaşları askerdeyken bıraktı dicekler acımasızca,ne olduğunu ne yaşadığmzı bıle bilmeden.Evet çok haklısın değişmiyor,daha da kötü oluyormuş.Ben hep hayırlısı olsun diye dua ettim her zman da öyle etmeye devam ediyorum.Belki de hayırlsı böyleymş,nasibim başkaymış.Sanki ayrıldk gibi konuşuyorum,dediğim gibi onun haberi bile yok şimdi ne halde olduğumdan.Ama kadın bırakırsa artık geri dönmez diye bi laf varya ne kadar iyi olsa da içim almyacak artık.Çok zorr ..Ben böyle hayal etmemştim ama annem babam bi şey diyorsa doğrudur.Herks siz olmazsnz derken onlara karşı gelmştim .Cidden zormuş.Ne olacksa olsun şu düşüncden çıkaym biran önce dua edin benm için kızlar..
bitanemm ağlama nolur inşallah senın için en güzeli en hayırlısı olur. biz erkeklere çok değer veriyoruz onlarda başımıza çıkıyolar bide kendi özelliklerine bakmadan bizi aşağı görüce duruma geliyolar bak sımdı bıle aranızdakı farklılıklar buyuk sorun evlenınce azalmıcak dahada artıcak cicim ayları geçtiğinde sende mutlu olmucan gözünün kör olduğu göremediğin farklılıkları görmeye başlıcaksın o zaman daha mutsuz pişman olucan ama kendi seçimin olduğu için kimseye bişeyde söylüyemiceksin tamam sevgi güzel bişi ama kıymet bilene o asker ama sen burda daha betersin üniversite okuyosun ama ev okul arası gıdıp gelıyosun hayatını bıle yasıyamıyosun iyi düşün derim olumsuz yönleri yazdığım için kızma bana ben senin iyi olmanı isterim ilerde pişman olmanı istemem ilerde eşin nişanlın ne iş yapıo ne mezunu dediklerinde ne cevap vericegini düşünücen okumamak ayıp değil ama o senın yanında hep aşağıda kalıcak bu hiç bi zaman değişmicek canım nolur uzulme aşkınla önünde olan gerçekleri kıyasla hangısı agır basıyo bak tabıkı askerdeyken ayrıl demem onada yazık olur