• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bende bi orda bi burda olduğum için vın kullanıyorum canım:1:
evet evet çok yavaşşşşş çok sinir bozucu:31:

Doğru canım senin için en iyisi Vınn zaten bir ankarada bir burda :1: Hem pratikte zaten indirme falan yapmıyorsan sıkıntı olmuyor :1:

Ben kaçıyorum canım bugün arkadaşımı ziyarete gittim söylemiştim ya dün yoruldum baya şafak attırıyım yatıyım bariii öpüyorum sni gündüz burda olurum full gelirsen kaynatırız çav :54:

Doğru canım senin için en iyisi Vınn zaten bir ankarada bir burda :1: Hem pratikte zaten indirme falan yapmıyorsan sıkıntı olmuyor :1:

Ben kaçıyorum canım bugün arkadaşımı ziyarete gittim söylemiştim ya dün yoruldum baya şafak attırıyım yatıyım bariii öpüyorum sni gündüz burda olurum full gelirsen kaynatırız çav :54:

yok canım indirme falan yapmıyorum idare ediyorum zaten :1:
tamam tatlım iyi geceler..öpüldün çok sende :54:
gündüzleri çarşıya çıkıyorum alıncaklarım falan oluyor malum :34: akşamları gelirim canım

begüm ceren sizede günaydın :3:
nasılsınız bakalım?

canlarım sevgililer gününüzde kutlu olsun ne kadar onlardan uzak olsakta kalplerimiz onlar için atıyor...

ben iyiyim ama moralim bozuk biraz askerim hasta olmuş ateşi çıkmış falan iğne olmuş falan sesi hasta geliyodu üzüldüm ama dinlencekmiş bugün ona sevindim izin vermişler

begüm ceren sizede günaydın :3:
nasılsınız bakalım?
iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın
canlarım sevgililer gününüzde kutlu olsun ne kadar onlardan uzak olsakta kalplerimiz onlar için atıyor...

ben iyiyim ama moralim bozuk biraz askerim hasta olmuş ateşi çıkmış falan iğne olmuş falan sesi hasta geliyodu üzüldüm ama dinlencekmiş bugün ona sevindim izin vermişler
gecmis olsun canım sagol seninde sevgililer günün kutlu olsun

geçmiş olsun canım.hava değişiminden olmuştur sıkma canını :34: bak dinlenip geçer üzülme sen..

teşekkürler canım seninde svgilier günün kutlu olsun.inşallah bu son ayrılık olurda bundan sonra hep bizimle olurlar :16:

geçmiş olsun canım.hava değişiminden olmuştur sıkma canını :34: bak dinlenip geçer üzülme sen..

teşekkürler canım seninde svgilier günün kutlu olsun.inşallah bu son ayrılık olurda bundan sonra hep bizimle olurlar :16:

amin canım inşallah paşa korumaları için seçme varmış ona da katılmş koşturmşlar seçme sonuçlarını bekliyoruz nolcak bakalım

hayırlısı neyse o olsun canım.
ne zaman açıklanacakmış ki?:44:

seçme yapmışlar isimler gönderilmiş canım bilmiyorum valla iyimidir kötümüdür onuda bilmiyorum katılmış işte hayırlısı olsun dedm eğer seçilirse ustası direkt ankara olcak o zaman o ne derse sen bilirsin hakkımızda hayrlısı diyorum

Back
X