Canım sizinkiler 2014 te gelcek dimi,o yuzden hani sanki çoook varmış seneler varmış gibi hissediyo insan ama herkesn günü aynı herkes aynı günlerden geçiyorr,bu yıl geçerse bizimkiler gelmş olucakk
Telefonda çözülmüyo cidden ya da insan parlayabiliyo ama yüzyüzeyken konuşmak hem daha etkili hem de daha rahat bekliyorum bakalımm,canım onun arkadaşları fakan gtmeye başlamış izne ama hani biz 1ay geriden geldiğimz için henüz kullanmak istemiyor.o şimdi gelemyi değil de dönmeyi düşünüyo nasıl döncem diye o yüzden de istemıyo sanırım birazcık.Bencde daha gelmesin ben alıştım görmemeye gelip gitcek ohoo bisuru ağla zırla hiç hazır değilm şu an
Haftaya yarından sonra birliktesinizz yazarken bile heyecanlanıyo insan ,şaka maka az kaldı o değil baya da bi yol katettik geçiyor zmaan
evet canım bir ay var aramızda sizin için erken olur dediğin gibi 1 ay sonra falan ama düşünürsünüz artık belki
aynen 8 gün sonra yanımda olucağnı düşününcee bazen şaka mı ya falan diyo insan çünkü hiç göremeyeceğim bi daha gibi geliyodu