evet canım söz uçar yazı kalır o yüzden bende kaleme döktüm

ama benim uyuz günlük falan tutmuyor

hani keşke tutsa bana süpriz yapsa gelince hediye etse ne güzel olur ama sanmıyorum

vaktide hiç yok çnkü hem yazıcılık hem şoförlük bde sabah aydınlanmadan kalkıyor.olsn o tutmasada ben tutcam..
bende manevi değeri çok büyük bir altın kolyem var 18 yaşımda hediye edilmişti 5 yıldır hiç boynumdan çıkarmıyorum facetede fotolarda görünüyor olabilir

onu vermek istedim onu kabul etmedi bişey olursa çok üzülürdü çnkü bende ısrar etmedim benden çok o üzülürdü çnkü.kıyafetimide alamazdı.tokamı istedi bende toka verdim mecburen başkada vercek bişi bulamadım

ve şöyle bişi var fotomuza bikaç oldu aynı anda bakıyoruz bu kadar kalbimiz bir olur mu ya. ona demiştim bugün fotomuza baktım die oda bende baktm dedi kaç gibi dedim 2-3 gibi dedi ve vallahi bende o saatte bakmıştım bikaç kez böyle oldu ve çok şaşırdım :26:
oda bana kasımda ilk gidişinde vermişti giysisini hala missss gibi kokuyorrr dolabım o kokuyor içinde yatcam bi gece uyycam

şimdiden planlarımı yapmam lazım aklımda var bişilerde daha başka ne olabilir acaba.sizde yardımcı olun ayol