• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

iyiyim canım hava berbat simsekler cakıyo sanki yer yarılcak:30:

nerenin havasıydı o :26::1:
burda güneş var güzel canım ama rüzgar var.dün burda da biraz yağmur yağdı.ee nisan yağmurları :1: uzun sürmez ama canım zaten ayın 15 nede geldik daha güzelleşir artık havalar..hep mayıs olsun ya ne sıcak ne soğuk :46:

Şafaklar azalıyor şaka maka eda siz 200 lere biz 100 lere doğru hızla yol almaktayız:10::10:

Sorma gülşencm ya sizin 330 zamanlarınızı hatırlıyorum hatta 350 bile olabilir yani baksana biz 200lere geçicez siz 100lere maşşallah beraber yiyoruz askerliği :nazar:
her ne kadar benimki bitmiyceini söylesede 10 ay ona çokkk gelsede
bir gün burada yaşa kaçıcak delik ararsın diyo hep :(

Son düzenleme:
Sorma gülşencm ya sizin 330 zamanlarınızı hatırlıyorum hatta 350 bile olabilir yani baksana biz 200lere geçicez siz 100lere maşşallah beraber yiyoruz askerliği :nazar:
her ne kadar benimki bitmiyceini söylesede 10 ay ona çokkk gelsede
bir gün burada yaşa kaçıcak delik ararsın diyo hep :(

Ay seninki ben gibi:1:
Banada hiç bitmiycek gibi gelior.
Rıza diyor ki bana bu öyle birşey ki dışarsını unuttum burası evim gibi diyor ama tabi can atıyor buraya gelmek için
HER ŞAFAK TÜKENMEYE MECBURDUR:72::72:

Ay seninki ben gibi:1:
Banada hiç bitmiycek gibi gelior.
Rıza diyor ki bana bu öyle birşey ki dışarsını unuttum burası evim gibi diyor ama tabi can atıyor buraya gelmek için
HER ŞAFAK TÜKENMEYE MECBURDUR:72::72:

haklılar ama gülşencim yani orada yaşanmaz tanımadığın adamların içinde...ne biLym.komutanlar diyomuş ki sizin kadar iş yapan yok 1 dkkaları boş değil biliyorsun cezaevi jandarmalarının asker göndermiyorlar merkezden karakola..yorgunluktan diyor benimki :!:
e tabiki canımm çarşısıda yok seninkinin evi gibi olması doğal :(

Aynen bitecekkkk inşallahhh !!!! :72:

haklılar ama gülşencim yani orada yaşanmaz tanımadığın adamların içinde...ne biLym.komutanlar diyomuş ki sizin kadar iş yapan yok 1 dkkaları boş değil biliyorsun cezaevi jandarmalarının asker göndermiyorlar merkezden karakola..yorgunluktan diyor benimki :!:
e tabiki canımm çarşısıda yok seninkinin evi gibi olması doğal :(

Aynen bitecekkkk inşallahhh !!!! :72:

zor olmaz mı edacım hele senin ki dinlenmiyor geçicek allahın izniyle biticek:10:

zor olmaz mı edacım hele senin ki dinlenmiyor geçicek allahın izniyle biticek:10:

Aynen canım geçecek elbet..Çavuş olabilse veya cezaevinin kabul bölümü var Xray cihazında duruyorlar gece gündüz o çok rahat nöbet falan yok ama bakalım kısmett

iştemisin cnm sen nasıl gidiyor ?

,Sağoll canm gördüm notebook u izledm yazmışsın harika bir filmdir o ya ne ağlamıştım :14:
bu arada sen çalışmıyordun dimi cnmmm

hayır canım çalışmıyorum.. evdeyim işte öyle boş boş.. :50: tüm işim asker beklemek :1:
evet canım çok güzel filmdi sonuda çok güzel bitti aynı yatakta elele :16:
tavsiye edeceğin film var mı tatlım?

Back
X