• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben kendi paramı kazanmak istiyorum ama gülşennnn:24:
Okulda sıkıcı 2 senede baydı valla üni beni sabırsızlanıyorum bitmesi için :1:

İşte çalışmanın en güzel yanı hatta tek güzel yanı para kazanmak.
Okula canın ister gidersin istemez gitmezsin
Erken eve gelirsin
Hafta sonun ve haftada bir gün daha tatilin olur ah bea özledim sanki:1:

selam bebegiimm :54:
aynen cnm yasadik bi an gerginlik tatliya baglandi sonunda insallah yasamayiz bidaha ufakta olsa..takmasin bakalim oyle herseyi banada taktirmasin :1:
sen nasilsin cnm?

Saol canım :16:
17 mayıs bizim çıkma tarihimiz asıl bakım o zaman ne yapck

iyiyim sinemcim nasıl olsun tatil yapıyorum işte :1:
edacımmmm benim sınavlarım bitti kurutldum darısı başana tatlımmmmm :32:
gülşencimmm şimdi böyleyse o zaman daha güzel bi şeyler olabilir ama şimdi asker ya çok şeyde yapamayabilir canım yaa :31: neysemmm bakalım bekleyip görücez :16:
bizimde 19 mayıs ama ne yalan söyliyeyim ben bi şey beklemiyorum ama gerçi ömerim hiç beklemediğim anlarda bi şeyler yapıyor ama haziranda gelicek yaa o zaman yaparız bir şeyler diye düşünüyorum ama bakalım :16:

gülşencimmm şimdi böyleyse o zaman daha güzel bi şeyler olabilir ama şimdi asker ya çok şeyde yapamayabilir canım yaa :31: neysemmm bakalım bekleyip görücez :16:
bizimde 19 mayıs ama ne yalan söyliyeyim ben bi şey beklemiyorum ama gerçi ömerim hiç beklemediğim anlarda bi şeyler yapıyor ama haziranda gelicek yaa o zaman yaparız bir şeyler diye düşünüyorum ama bakalım :16:

yapar canım yapmaz mı rıza belki gelince yapar beklentim yok benim de hatırlasın yetr:16:

İşte çalışmanın en güzel yanı hatta tek güzel yanı para kazanmak.
Okula canın ister gidersin istemez gitmezsin
Erken eve gelirsin
Hafta sonun ve haftada bir gün daha tatilin olur ah bea özledim sanki:1:

Zaten çalışmaktaki tek amaç para olduğu için canım tabi güzeldir :1:
aynen öyle ama okulda para kazanmıyorsun para veriosn birde :1:
en güzeli sevdiğin mesleği yapıyosan çalışmak arkadaş!!! :1:

Off amin canımm ya başlasın ve bitsin en acilinden :1:

biter biter snra keske bitmeseydı dersin :( ne okuyosun canım

sagol canım benm
ayrabolu bea olcak okdr :1:

oh oh ne guzel :1: benimkide haziranda sinav icin geleck 10 gun kalir herhalde 1 hafta arayla yapiliyor ya sinaw.bizim yildonumude 19 temmuz.kizlar izinde neler yapcaksinz paylasin burda da bende listeme ekleyeyim :1:

yapar canım yapmaz mı rıza belki gelince yapar beklentim yok benim de hatırlasın yetr:16:

bakalım canım her zmanki gibi bekliycez :31:
ayy evet hatırlamazsa kötü olur yaa çok tavır yaparım açıkcası 1 doğum günümü 2 yıl dönümümüzü unursa neler olur bilemiyorum yaniiiiiii:41:

hahahaha biz trakyalıyız ep gene trakyalıyız :1:

bakalım canım her zmanki gibi bekliycez :31:
ayy evet hatırlamazsa kötü olur yaa çok tavır yaparım açıkcası 1 doğum günümü 2 yıl dönümümüzü unursa neler olur bilemiyorum yaniiiiiii:41:

hee ya ep gene biz :1: facein var mi kiz?
kamilecim dur kiz sakin ol :1:
unutmaz tatlim..sivildeyken onem veriyor muydu?

oh oh ne guzel :1: benimkide haziranda sinav icin geleck 10 gun kalir herhalde 1 hafta arayla yapiliyor ya sinaw.bizim yildonumude 19 temmuz.kizlar izinde neler yapcaksinz paylasin burda da bende listeme ekleyeyim :1:

Kamileee Gülşen sizin mehtaplar ne alemde baya azaldııı dimi kaç gün var bakim ?

edacımmm biter canım biter bir hafta zaten göz açıp kapayasıya geçer :34: sonnn 49 gün canım hatta yarım saat sonra 48 olacak :8: :16: yaklaştıkca heycanlanıyorum inanamıyorum eda yaa görme ihtimalim var ya şaka gibi geliyor :9:
sinemcimmm ömer önce ankaraya gelicek 4-5 gün orda kalıp manisaya birlikte gelicez ne yaparsak ankarada yapıcaz anlıycan çünkü manisada onun ailesi olacak onlarla vakit geçirecek falan (gerçi ömer tam tersi olacağını savunuyor ama :1: )benim ailem bilmediği için çıkamm sorun olabilir :31: o yüzden ankarada hep birlikte olucaz..özlediğimiz ne varsa yapıcaz artık hımmm en başta birlikte yemek yapıcaz :9: gezicez tozucaz anlıycan :16: sonra izin bitince kamile ne alemde olur tabi bilemiyorum :14:

biliyorum cnm haziranda olduğunu kamile gün sayıyoduda onlar biletlerini almıştı sizin belli değil demek ama azcık kalmışşş:34:

aa kamile niye devlette aldırmadınız bileti?
Bizim gün belli değil edacım heyecan dorukta çok özledim sanki yıllardır yok gibi yanımda

edacımmm biter canım biter bir hafta zaten göz açıp kapayasıya geçer :34: sonnn 49 gün canım hatta yarım saat sonra 48 olacak :8: :16: yaklaştıkca heycanlanıyorum inanamıyorum eda yaa görme ihtimalim var ya şaka gibi geliyor :9:
sinemcimmm ömer önce ankaraya gelicek 4-5 gün orda kalıp manisaya birlikte gelicez ne yaparsak ankarada yapıcaz anlıycan çünkü manisada onun ailesi olacak onlarla vakit geçirecek falan (gerçi ömer tam tersi olacağını savunuyor ama :1: )benim ailem bilmediği için çıkamm sorun olabilir :31: o yüzden ankarada hep birlikte olucaz..özlediğimiz ne varsa yapıcaz artık hımmm en başta birlikte yemek yapıcaz :9: gezicez tozucaz anlıycan :16: sonra izin bitince kamile ne alemde olur tabi bilemiyorum :14:

ne güzel cnm az kaldııı sabırr sabırrr
1 bçk ay nedirki :34:
ohh ankarada ne rahat olursunuz ama yaa başbaşa miss valla :1:

aa kamile niye devlette aldırmadınız bileti?
Bizim gün belli değil edacım heyecan dorukta çok özledim sanki yıllardır yok gibi yanımda

benim bile 2 ay oldu aylarrrr gibiii ahh ahhh
merak etme az kaldı gülşencim sizin teskereyede az kaldı hele birde düşerse askerlik (hiç umudum yok ama :1: ) ohh super olcak

Back
X