• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

edaaa miskette olur romanda olur :9: yeter ki düşşün yaniiiiiiiiii :8:
inşallah olur canım ize ilaç gibi gelicek o kadar ay görmedikden sonra başbaşa olacağız :16:
yaniiii tabi zor canım yaa ama şimdiye kadar idare ettik bakalım nereye kadar gidicek ama şunu itiraf edebilirm ki ilk günlerde daha çok korkuyordum ama şimdi daha rahatım olacağına varır diyorum :1: ki ömerin aileside rahat olmadığımızı biliyor izne geldiğinde en azından annene söylesen mi ki diyor ama bilmiyorum ben yaaa :31:

Aynen cnm super olucak
bende babama söylemeyi düşünüyordum ama izinden sonraya kalıcak sanırım birde izinde beni yazlığa sürüklerse naparım bilmiyoryum bir yolunu bulup gitmem tabiki o ayrıca...
benced en azından annene söyle cnm ...Ben bir dahaki yaza veya sonbahara isteme olacağı için söylicem en geç eylül ekim

edacımmm biter canım biter bir hafta zaten göz açıp kapayasıya geçer :34: sonnn 49 gün canım hatta yarım saat sonra 48 olacak :8: :16: yaklaştıkca heycanlanıyorum inanamıyorum eda yaa görme ihtimalim var ya şaka gibi geliyor :9:
sinemcimmm ömer önce ankaraya gelicek 4-5 gün orda kalıp manisaya birlikte gelicez ne yaparsak ankarada yapıcaz anlıycan çünkü manisada onun ailesi olacak onlarla vakit geçirecek falan (gerçi ömer tam tersi olacağını savunuyor ama :1: )benim ailem bilmediği için çıkamm sorun olabilir :31: o yüzden ankarada hep birlikte olucaz..özlediğimiz ne varsa yapıcaz artık hımmm en başta birlikte yemek yapıcaz :9: gezicez tozucaz anlıycan :16: sonra izin bitince kamile ne alemde olur tabi bilemiyorum :14:

ne güzel cnm az kaldııı sabırr sabırrr
1 bçk ay nedirki :34:
ohh ankarada ne rahat olursunuz ama yaa başbaşa miss valla :1:

benim bile 2 ay oldu aylarrrr gibiii ahh ahhh
merak etme az kaldı gülşencim sizin teskereyede az kaldı hele birde düşerse askerlik (hiç umudum yok ama :1: ) ohh super olcak

şöyle söyliyeyim canım daha mayısta 2. yılımız dolacak bizim :16: geçen yıl tüm özel günlerde ayrıkdık biz :14: en çok o üzmüştü zaten o yüzden bu yıl ilk olacak :16: amaaa sakin falan olmam canım yaa unutrsa kötü olur açıkcası çok şey istemiyorum ki iki tarihi aklında tutuversin bi zahmet :1:

aynen canim cok haklisin..kotu olmus o zmn ya.bu yilda sevgilisiniz ama uzaksiniz :( kiz seneye belki evlenmis olursunuz ilk birlikteki yildonumunuzu evli yda nisanli kutlarsiniz :1: ne guzel olur kiz

Avşa uzak kalıyor canım yaa...Ağvayıda seviyorum ben...veya sapanca zaten 1 gün kalabiliriz max deniz açısından değil daha çok böyle kafa tatili gibi olsun istiyorum huzurlu yemyeşilll:16: göl kenarında yemek sandalla gölde gezintii gibi

http://www.yorukali.com/bungolow-evleri.html
Burayı ben begeniyorum

Şafaklar attı ben kaçar kızlarrrrr yarın malum sınav :(
Öpüyorum hepiniziiiii:54:İyi geceler tatlı rüyalarrrrr

ohhh ne guzeeel :54: ailen bilmiyor mu cnm omeri yada izne gelcegni?ya aslnda oyle guzel planlarim var ama haziranda geldgnde kac gun kalcak tam belli degil..senin taktigi uygulamam lazm benmde izne gelcegni solemiim bari kimseye ;) :1:

yok sinmcim yaa bilmiyorlar :31:
daha küçüğüm diye düşünüyorlar birde okulum var yaa her şeyin zamanı var diye düşünüyorlar ama bilmiyorlar ki iki yıldır ben ikisinide birlikte götürebiliyorum..aslında annem bir şeyler seziyor kesin ama birbirimize itiraf edemiyoruz :31:

ohhh ne guzeeel :54: ailen bilmiyor mu cnm omeri yada izne gelcegni?ya aslnda oyle guzel planlarim var ama haziranda geldgnde kac gun kalcak tam belli degil..senin taktigi uygulamam lazm benmde izne gelcegni solemiim bari kimseye ;) :1:

Aynen cnm super olucak
bende babama söylemeyi düşünüyordum ama izinden sonraya kalıcak sanırım birde izinde beni yazlığa sürüklerse naparım bilmiyoryum bir yolunu bulup gitmem tabiki o ayrıca...
benced en azından annene söyle cnm ...Ben bir dahaki yaza veya sonbahara isteme olacağı için söylicem en geç eylül ekim

aynen canim cok haklisin..kotu olmus o zmn ya.bu yilda sevgilisiniz ama uzaksiniz :( kiz seneye belki evlenmis olursunuz ilk birlikteki yildonumunuzu evli yda nisanli kutlarsiniz :1: ne guzel olur kiz

edacımm inan bilmiyorum canım yaa nasıl karşılıycaklar diye korkuyorum açıkcası birde şimdi asker yaa bir şeyler der ben ömere söyleyemem aklı kalmasın diye kötü olur..her anımda yanımda olsun istiyorumm..ama bakalım hayırlısı..

sinemmmmmm ağzından bal damlıyor kız senin düşncesi bile çok güzel canım ama imkansızzz :14: keşke nişan falan olsa..

iyi geceler edacımmmm :54: başarılar yarın :34:

Avşa uzak kalıyor canım yaa...Ağvayıda seviyorum ben...veya sapanca zaten 1 gün kalabiliriz max deniz açısından değil daha çok böyle kafa tatili gibi olsun istiyorum huzurlu yemyeşilll:16: göl kenarında yemek sandalla gölde gezintii gibi
ar edcem :111:

edaam naptin sen ya gol sandal of of of smdi intih

edaam naptin sen ya göl sandal of of of smdi intihar edecegim :(

Canım sizin sınav için kullandığınız izinle rnormal 30 günlük izinden düşüyor dimi :26:

http://www.yorukali.com/bungolow-evleri.html
Burayı ben begeniyorum

ağvada bunların ağaç olan evleri var çok güzellll
evet buda güzelmiş cnm siz gittiniz mi rızayla ?

Yok canım buraya gitmedik.
Ama aklımda birgün inşallah gdrz

İnş canım hepimiz hayallerimizi gerçekleştirirz..
İnş beklediğimize değer..
İnşallah her şey güzel olurrr
:16:
Haydi iyi geceler yavrularrr

edacımm inan bilmiyorum canım yaa nasıl karşılıycaklar diye korkuyorum açıkcası birde şimdi asker yaa bir şeyler der ben ömere söyleyemem aklı kalmasın diye kötü olur..her anımda yanımda olsun istiyorumm..ama bakalım hayırlısı..

sinemmmmmm ağzından bal damlıyor kız senin düşncesi bile çok güzel canım ama imkansızzz :14: keşke nişan falan olsa..

yok sinmcim yaa bilmiyorlar :31:
daha küçüğüm diye düşünüyorlar birde okulum var yaa her şeyin zamanı var diye düşünüyorlar ama bilmiyorlar ki iki yıldır ben ikisinide birlikte götürebiliyorum..aslında annem bir şeyler seziyor kesin ama birbirimize itiraf edemiyoruz :31:

boyle yapmasi ailenin bence daha kotu cnm.ben kizlarini skan aileye kiziyorum neyseki sen kendini bilen olgun bi kizsin :) bu arada yasinda 10 degil ya cnm elbet sevgilin olacak..kacliydin tatlm?

insallah canim..imkansiz die bsy yoktur bu hayatta.ben mucizelere inanirim.ve bsyi beklemedigin an gerceklesirse bu herseye deger zaten en guzeli oyledir ;)

trakyadan selaaam canlarım ciğerleriiimmm :3::1:
naparsınız beaa ay ne nadir girerdim buraya şimdi ise çıkamıyorum :52:
alışkanlık yaptınız bana ayol :126: :87:

Back
X