inanmak demeyelimde öyle ortamlarda denk geldiğimde meraklanıp baktırıyorum canım ama harbi bilende var simdi nasl oluyo ictiğin kahve beynindekileri nasl yansıtıyo hala anlams degilim ama :44: kadın bugün herseyi gördü yaa baktırdım fal yuh dedim yaa oturdum karsısına sen cok kıskancsın bu cocugun üstüne bu kadar gelme erkek bu kadar sıkılmaz dayanamıycak hale getirmissin cocugu arkasına bakmadan kacmıs diyo

kadınla ilk oturmam beni ve ailemi tanımaz etmez nasl bildi hayret ettim.. yalnız sey dedi suan birbirinize sırtınız dönük bi süre sonra tekrar görüsmeniz olucak o gelicek sen istemiyceksin soguyosun bu cocuktan dedi bu insanla evlenmiyceksin evlendiğin kişi tokat dısında olucak ve cok mutlu bi evliliğin olucak dedi benim gözlerim bi doldu sindiremedim bu lafları ondan baskasını düsünmek falan.. midem kalktı yaa

tamam sogudukda baskasına gidecek kadar degil yani...
birkac şeyi bilemedi ama herşeyi 4 4lük bildi diyemiycem cenk evlilikten korkuyomus bana iyi bi gelecek verememe endişesi varms falan filan dedi oysaki yok öyle biseyy ben evlilikten kacıyorum cocuk imkanı olsa bugün evlencekk
öyle yani kadın hic rahatlatmadı beni bi baskasıyla evlilik falan aman yarabbi
al bitanem bak yazmıstım alıntı yaptım. biz yüzyüze konusup bitirebilen insanlardan degiliz kamilecim olmuyo yani gel desem msjlarıma cvp vermeyen adam yine gelmez yüzüğü vericeğimi söylesem hic gelmez onuda biliyorum off vermekte istemiyorum yüzüğü vermiycem vazgectim
babasının yüzüne bakamam bidaha barısırsak falan. 4 yıl 1 ay oldu birlkteliğimize, aile arasındada söz yapmıstık gecen yıl haziranda canım.. tsk ederim insallah hayırlısı neyse o olur zamana bıraktım artık
bu arada bebişiniz mi geliyo yeriim Allah analı babalı büyütsün bitanemm dualarım sizinle