büyük bi gelsme yok bitanem dün annemi hastaneye götürdüm hastane hemen cenklerin evlerinin orda, işimizi bitirdik duraga gectik dolmusa binip eve gecicez baktım dedesi geliyo evlerinin ordan(sülale topluca yasıyolar 4 5 apartman yanyana) beni gördü gülümsedi falan yanına gittim napıyosun dede falan öyle konusuyoruz carsamba geliyosun dimi dedi ta geçen haftadan sözlesmistik babannesi tokat kebabı yapar topluca benide cagırırlar falan benmde canım babannenin eriştesinden çekmişti kadıncagız gel carsamba cenkle sana yapıyım demisti bende tamam dedim falan.. dedesine cenkle aramız yok suan gelemeyebilirim falan dedim olurmu oyle falan dedi hatun nenende cok kızıyo cenke üzme kızımıı diyo falan dedi yapcak bsey yokk dedim kestrip attım aramız yok diyorum eve ugradınmı cenkin yanına falan diyo hala adam. Öyle bi caktırmadan lafı dolandırarak cenkin nerde oldugunu sordum verdiği cevaptan evde oldugunu anladım yani öyle tahmin ediyorum
yarın cenkin beni cagırmıycagını adım gibi de biliyorum beklemek istemiyorum ama gözüm hep telefonda.
Of cnm ya yaşlı adamada nasl anlatcan durumu.ne zmn gidioki cenk ne inat cocuk ya arasa sende adım atarsn. Yaniii dimi