inan bende nasıl böyle olduğumu anlayamıyorum canım..çok değiştim biliyorum ama ne oldu hiç bilmiyorum..zamanla bi şeyler yerine oturunca böyle oldu sanırım..
bu kararsızlık çok kötü biliyorum seni yıpratıyor cerencim çok da haklısın..küçük bi tartışmada insanın gözüne uyku girmezken siz kaç gündür konuşmuyorsunuz..bu konuda çok haklısın canım ona bir şey demiyorum..bu kadar belirsizliliği kimse istemez tabi ki de..
okudum bileti iptal etmiş canım hazır değilim demişsin.benim demek istediğimde tam bu canım bak bi an sinirle aldın bileti şimdi pişman oldum diyorsun belkide kendine bahane üretiyorsun gitmemek için..nasıl olur bilimiyorum ama sakin kafayla düşün derim ben öyle her şeyi yıkmak kolay ama sonrası var..onca yıl var..ama sakin yanlış anlamada beni ben geleceğimi kesin göremiyorum evlenincede böyle olur diyorsan onu bilemem..sonuçda evliyken ayrılmak daha zor..ne işe yarar bilmiyorum ama cenki alıp akıllıca konuşman gerekiyor canım ama bir yerde sende davranışlarını düzeltmelisin dimi ama?
cerencim ne desek çok boş biliyorum ama bunlar benim fikirlerim en iyi kararı kendin için sen vereceksin..sizi sen daha iyi tanıyorsun