93/3 asker yolu bekleyenler

Evet o tarafı sıkıntılı :37: Sabahı yaptık ben yine 2lere kadar uyurum günü bitirmiş olurum :1::1::1::1:

Ben de dikkat dağınıklığı var artık ya buna eminim yani. Farkında değilim desem saatin ne dersin bana :37:
İşin garibi bunca saate rağmen ben yine 11 gibi kalkıyorum, çözemedim kendimi :27:

Ben de dikkat dağınıklığı var artık ya buna eminim yani. Farkında değilim desem saatin ne dersin bana :37:
İşin garibi bunca saate rağmen ben yine 11 gibi kalkıyorum, çözemedim kendimi :27:

Şaka yapıyorsun derim :9::9: erken kalkmaya alışkınsan kalkabiliyondur ben çok rahatıma düşkünüm :9::9: okan hep der erken kalk diye kızar :9::9:

Şaka yapıyorsun derim :9::9: erken kalkmaya alışkınsan kalkabiliyondur ben çok rahatıma düşkünüm :9::9: okan hep der erken kalk diye kızar :9::9:

Bu saatte yatmışken ne erken kalkması canım normal olan seninki sorun bende yani :9:
Ben artık müsadeni isteyeyim Pembeciğim, artık iyi geceler değil de iyi uykular dileyim sana. Görüşürüz yarın :1: :54:

ay guzellıge bak yaa barbıe bebek ıns canım cok guzel bı kızınız olur bendede hep cocugum olsa erkek olsun takıntısı var boyle gıydırıyım onu florlar papyonlar falan hahah :9::9:

Bnde erkek cocugum olsun istiyorumm.emrede kiz olsun istiyoo.erkekler genelde erkek oglum olsun der bzmki kiz olsun diyo:)isimlerde hazir haha:))

Ay aynen suçum olsa neyse dicemde kendi kendine akşamları dışarı çıkıyorum kanısına vardı :9::9: iyice paranoyak oldu gelesiye kadar aklını kaçırmasa bari :19::19: Ben yapsam aynı şeyi niye cevap atmıyon diye yine ben suçlu olurum ama bende yapıcam :19::19:

Ayyy emreyi anlattin sanki.bn cevap vermesem kiyamet kopar oyle bi luksum yk bnm yani:)

Back
X