- 22 Eylül 2013
- 643
- 913
- 303
çok teşekkür ederim :)Sizi tebrik ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim :)Sizi tebrik ediyorum
yaklaşık iki yılda verdim hala da devam ediyorum.tam olarak 3 yılda mı verdin 33 kg yu
merhaba hemen cevaplayayım :)Pride_ tebiklerr benim merak ettiğim goguslerınde vucunda ve yuzunde sarkma oldu mu
? aynı boydayız bende o senın kadar kilo vermem lazım :) göğüsler cok kuculuyor mu? mesela kacdan bedenden kaca dustu
boyun kaç acaba?Tebrık ederım bende 90dan 68 kiloya indim hedefım 63 son 5 kg yi vermekte oldukça zorlanıyorum. Yardımcı olacak bırkac taktığın varmı![]()
Ben bitki çayı hiç içemem. çay kahve ile de aram yoktur.Bu süreçte Senın kullandığın bitki içtiğin cay vs yardımcı bır besının oldumu
3 yıldır devam eden uzuuun soluklu bir maraton:)
Bu da fotoğrafım :)
![]()
Tebrikler fıstık gibi olmuşsun maşallah :) Benim vücut ölçülerim de senin ilk resimdekine benziyor. Her gün 1 saat kondisyon bisikleti sürmeye başladım bakalım. 1 ay alıştırdıktan sonra 2 saat yapmayı planlıyorum. Daha sonraki ayda netteki kickbox videolarını deneyeceğim. Şimdi yapmaya kalkınca bu kiloyla malum 1 dakikada tıkanıyor insan.![]()
çook sağol canım!Canım helal olsun sana tebrik ederim![]()
teşekkürler :) :)Tebrik ederim gercekten harika sonuc almissiniz darisi bize ins
Tebrik ediyorum, paylastiginiz icin ayrica tesekkurler. Harika bir motivasyon olmus hepimize.
Azimlisin masallah, olursun bence