• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

97 kiloyla tekrar basliyorumm

Ben bir haftadır saldim bol bol yiyorum umarım toplanirim yakında. Bu ara evde para kazanacağım bir işe el attım gece gündüz ona kafa yoruyorum. %100 yerli üretim helal sertifikalı doğal ve bitkisel olan makyaj temizlik ürünleri kremleri olan FARMASİ danışmanlığını üstlendim. İlerlersem çok karlı bir iş. Siz güzel gidiyorsunuz maşallah. Bende en kısa zamanda toplaycm inşallah
Maşallah Allah rast getirsin cnm ay okadar uğraştın lütfen bozma yeme kilo aldinmi peki yiyince

Meraba siz verdikçe ben kilo alıyorumm malesef 6 kgyı geri aldım. Napalım artık temmuzdan sonra kısmetse aranızdayım eski elbiselerime bakıp duruyorum zaten şuan hiçbiri olmuyor diyebilirim :KK70:
Allah bebeğini bağışlasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım verirsin tekrar Hayirli cumalar herkese

Maşallah Allah rast getirsin cnm ay okadar uğraştın lütfen bozma yeme kilo aldinmi peki yiyince
Bugün tartilirim bakalım almışımdır kesin. Bu işle uğraşın ca diyet hesabimada yetişemiyorum motive düştü heralde. Allah razı olsun ablacım. Eğer ben yaparım birkaç ayda emek vererek aylık 2 bin TL almak istiyorum üstelik ev ortamında diyen varsa bilgi için beni arasın 05435717579

Bugün tartilirim bakalım almışımdır kesin. Bu işle uğraşın ca diyet hesabimada yetişemiyorum motive düştü heralde. Allah razı olsun ablacım. Eğer ben yaparım birkaç ayda emek vererek aylık 2 bin TL almak istiyorum üstelik ev ortamında diyen varsa bilgi için beni arasın 05435717579
Nasıl bir iş canim tam ilarak

Cebini açık açık yazmasaydın keşke, sapıklar dadanmaz umarım.

Baktım canim avon gibi makyaj ürünleri bilmiyorum satabilirmiyiz ki
Ablam bunun ürünleri helal misal parfümleri yle namaz oluyor. Kimyasal yok tamamen doğal ve bitkisel üstelik kremleri sabunlari masaj jelleri çok satılıyor. Kurucusu doktor çünkü. Ve en önemlisi yerli üretim. Kendi ülkemize kazandıracak İsraile değil. Yaparız satariz hemde bal gibi gel katıl bana. Ara beni sana anlatıyım para kazanalım helalinden

Kizlar nasilsiniz ben bir kac gundu hastayim hic ugrayamadim bura amma diyeti edirem spor yapiyorum simdide dis hekminden geldim agri var yende duzelib araniza donerim ay benim hic acilmadi bu ay dogru duzgun diyetimi aksatmadan yapayim sporumu yapayim amma salik olsun yol hala uzundur sizlere basarilar canim

Kizlar nasilsiniz ben bir kac gundu hastayim hic ugrayamadim bura amma diyeti edirem spor yapiyorum simdide dis hekminden geldim agri var yende duzelib araniza donerim ay benim hic acilmadi bu ay dogru duzgun diyetimi aksatmadan yapayim sporumu yapayim amma salik olsun yol hala uzundur sizlere basarilar canim
Geçmiş olsun

Back
X