Doyana kadar ye tatlım sorun olmaz.. Akşam aşırı yemesen daha iyi ama erken saatte salatayla ye ya da yoğurtlu çorbasını yap akşamları sadece çorbasını ue oda olur .. Meyve falan yeme ama ekmek de yeme demişdim zaten .. Görürsün böyle kilon takır takır gider inşallah kuzum :) bende tavuk haşlıycam akşama ya da fırında yaparım bakalım ..
Ramazan olmasaydı birlikde devam edelim bu yöntemi derdim ama Ramazanda genede uymaya çalışıcam ama dengeler değişeceği için benim vücut bakalım ne tepki vercek başlarda..
Ama vereceğinden emin ol bak .. Daha önce ben verdim nisa verdi son günlerde Muruvvet yaptı verdi .. Protein diyetinde vermemek karbonhidrata dikkat ettiğin sürece mümkün değil kuzum .. Sabırla devam et yeter ki canım .. Yeşilçayıda ihmal etme bugün .. Alışkanlığın olan içeceğinden de kesinlikle alma tadı harika geçen gün eşimde almış spor öncesi iç diye bana :) Take ve Redbull' un Take' inkine bayıldım ya insan kolayca bağımlısı olabilir ama bizimkine bir daha alma beni bağımlı mı yapcan dedim .. Ve ertesi gün kilo veremedim .. Yani kalorisi azda olsa kesinlikle duraklatıyor bizi ..
Iyi bariii doyana kadar yiyim :)
Abla haslama degilde firinda yapsam ayni etki olurmu
evettt redbull öyle bagimli yapiyor insani
ben icmiyorum artik ictigim zmnda yaziyorum ztn