• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

97 kiloyla tekrar basliyorumm

ayy benim civcivler çok dağınk işim hiç bitmez benm tabiiki ramazandada durmayacam uykuda yok.Allah yardmcmz olsun ramazan ayını çok seviyorum ama hem bereketli hemde iblisler bağlı olduğu için ibadetleri çok lezzetli:)
Çocuklar küçük gayet normal tatlım evin dağılması öyle öyle büyüyecekler inşallah .. Onların bakımıda ibadet anneler için :)

Offff tmm yememm
sabahtan aksama kadarda tavuk yenmezki
:KK43::KK43: ay yarinda kilom ayni olursa yada almis olursam ozm cildiririm
Kız güldürdün beni sanki bana yiyor ya tavırlara bak anamm :))) kız ye diyoz işde daha ne istiyon bebek :))
Canım hemen bir günde pes etmek yok öyle ister ver ister al elbet gidecek bunu biliyorsun strese gerek yok ki :))
3,4 gün en az denemelisin bence :) ödem olmazsa kesin verdiğin aşikar olur zaten .. Ama ödemini hala atmadıysan moral bozmak yok şekerim :))

Kız güldürdün beni sanki bana yiyor ya tavırlara bak anamm :))) kız ye diyoz işde daha ne istiyon bebek :))
Canım hemen bir günde pes etmek yok öyle ister ver ister al elbet gidecek bunu biliyorsun strese gerek yok ki :))
3,4 gün en az denemelisin bence :) ödem olmazsa kesin verdiğin aşikar olur zaten .. Ama ödemini hala atmadıysan moral bozmak yok şekerim :))

Yok ablacigim tavir yapmiyorum :)
Sinirlendim ya acikinca :))

Bugünkü menüm
sabah yok
aksam yok
öglen salata ve 4tane kücük schnitzel abla kizcaksin ama dün cok canim istemisti
tavugu yiyemem ya hergün :)
2litre su
30dk yürüyüs

Kızlar hayırlı pazarlar canlarım :))
Önce güzel haberle başlıyım :))
Saf protein diyetimin sonuçlarını almaya başladım bugün :))
Bu gün -1,300 le 73,300 geldim OLEY OLEY :)))

Tabili ödem ve wc sorunum gittiğinden bu kadar çok oldu ama zaten bizi bu ödemler çogunlukla mahvediyor :)
Yarına 72 leri görsem keşke :))

Bugünkü menüm
sabah yok
aksam yok
öglen salata ve 4tane kücük schnitzel abla kizcaksin ama dün cok canim istemisti
tavugu yiyemem ya hergün :)
2litre su
30dk yürüyüs
Kız scnitzel de tavuk değil mi ?? Az anlat bakiim ne bu ??
Karbon degerlerine bir bakalım bakalım :)

Kızlar hayırlı pazarlar canlarım :))
Önce güzel haberle başlıyım :))
Saf protein diyetimin sonuçlarını almaya başladım bugün :))
Bu gün -1,300 le 73,300 geldim OLEY OLEY :)))

Tabili ödem ve wc sorunum gittiğinden bu kadar çok oldu ama zaten bizi bu ödemler çogunlukla mahvediyor :)
Yarına 72 leri görsem keşke :))

Cooook sevindimm ablacigimmm

Back
X