Bebek Beslenmesi 9aylik bebegim cok zayif

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba, daha önce bir yerde mesejınızı okumustum.yanlış hatırlamıyorsam 8 aylıkken 8.5 kg demiştiniz. şimdi 9 aylık iki diş çıkarmış bu nedenle zayıflamıştır. bebekler bu evrede hep zayıflar. stres yapmayın aynı şekiide beslemeye devam edin düzelecektir. beslenme seklini yazarsanız buradaki deneyimli anneler geri dönüş yapacaktır. saygılar

merhaba, önemli değil seni cok iyi anlıyorum. insanın canından öte oluyo yavrusu bi de yüzü cökünce insan mutsuz oluyo. havalar ısındığı için bi cok bebek bunalıyo buda zayıflamasına neden oluyor. cünkü emse terliyo, corba içse sıcak. biz zayıflıyoz yazın onlar nasıl erimesin. saygılar

Benim bebegim de cok zayif 9 aylik 7 bucuk kilo 6 disi var ve hareketli bi bebek ne yedirecegimi sasiriyorum istahsiz ve sadece emmek istiyor cok az kilo alıyor elimden geleni yapiyorum ama napim almıyor bunyesi böyle minyon olucak sanirsam

merhaba, doktorlar önermesede ben mama sandalyesine oturtup zorla yemesini saglıyorum. yoksa bi ayda bi kiloya yakın veriyor. saygılar

merhaba, doktorlar önermesede ben mama sandalyesine oturtup zorla yemesini saglıyorum. yoksa bi ayda bi kiloya yakın veriyor. saygılar
Öğünleri çeşitlendirmeyi denediniz mi? Mesela kahvaltıda sürekli haşlanmış yumurta yerine onlet vs yapmayı?

Onemli olan saglikli olmasi ,kilolu olusu saglikli oldugu anlamina gelmez ki ...

X