a2 sinav yapacaklar(almanca)

fio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
36
2
2 hafta sonra sinavim var ve ben kimseyle konusmuyorum halim ne olur bilinmezzzz

Kimseyle konuşmuyorum derken?
Kursa falan gitmiyormusunuz?

kursa gittim ama normal hayatta kimseyle konusmak istemiyorum ve 2 hafta sonra sinav olcam anlasamda almanca cevap vermiyorum etrafimdakilere galiba sevmedim bu dili icimden konusmak gelmiyor...

Ozaman çok zor öğrenirsin bu dili. Pratik yapmak çok önemli herşeyde olduğu gibi. Ne için giriyorsunuz peki sınava madem sevmemişşiniz.

evet pratik yapmam lazim bol bol zorunlu olarak yasadigim ulkde yapmam gereken bi sinav

Hangi ülkedesiniz?

avusturya

Orda bi aralar sınav zorunlu değil deniyordu. Bence biraz istekli olun dili öğrenmeye yoksa zordur yabancı yerde dil bilmeden yaşamak. Benim eşimde kursa gidiyor ve öğreniyor sonuçta yaşican yerin dilini bilmen lazım. Bilmeden çoçuklara ne verebilirsiniz destek çıkamazsınız onlarda zorluk yaşar

simdi tekrar yasa degismis zorunlu bendeki problem kursa gittigimde cok eglenceli orda kurs arkadaslarimla konusuyodum hoca ile pausede konusuyoduk ama kurs bitti bendeki istekte bitti simdi eziyet geliyo bana ders calismak zor bir dil ogrenmekte cok zaman alcak sanirim siz nerde yasiyosunuz

Anlamadığım sınava girmeden kurs nasıl bitiyor? Almanya'da yaşıyorum

Bu arada yaşınız kaç?

a1 ve a2 kurs yapiyosunuz ondan sonra zorunlu olan sinav yapiyosunuz ve vize icinde a2 yapmak zorunlu sonra istersen b1 c1 yap istegine bagli 33 yasindayim 1 sene oldu buraya geleli

Oturum için yani anladım. Bi zaman sonra süresiz verilmiyor sınavı geçmeden burda sanırım orasıda öyle

evet aynen o sinavi gecemeyenler var hala ugrasiyolar sizde sistem nasil ilerliyo

Burdada aynı şekilde a1 sınavına tr de giriyorsun burda devam ediyorsun. Yine sınava giriyorsun sınavi kazanman gerekiyor. Kazanılmadığı sürece 1-3 sene arası oturum veriliyor. Kazanıldımı belirli şartlar yerine geldimi süresiz oturum veriliyor işte :))

X