• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aaa sıkıştım reklamların arasında

mamar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
198
37
298
İstanbul
sayfanın iki yanında ki reklamlardan nefesim daraldı yaa. kapatmak isitorum kapanmıyolar. 28 günde mükemmel sonuçmuş. offf şiştim valla . bakasım gelmiyo

kesinlikle katılıyorum size,
tamam sitenin reklam alması gerekiyor ama bu kadarıda çok abartı yaa

istersek kapatsak bari. reklamlar taciz ediyor insanı resmen. kapanmayan reklam daha mı pahalı ? :1:

İnternet tarayıcılarının reklamları gayet güzel engelleyen eklentileri mevcut, onu kullanın, istemediğiniz her türlü resim, flash nesnesi gibi göz yoran ıvır zıvırı çatır çatır engelliyorsunuz. Reklamsız internete o kadar alıştım ki başka bilgisayarlardan internete girdiğimde dumura uğruyorum, sitelerin her köşesinden resmen gif fışkırıyor.

firefox kullanıyorsanız internet tarayıcısı olarak, "adblock" diye bir eklenti var onu kuruyorsunuz. reklamları görmüyorsunuz. çok basit. ben sadece beyaz bir alan görüyorum reklam meklam yok hiç bir yerde mis gibi :)))))) insanın gözü yoruluyor reklamlardan

chrome için de aynı işlemleri yapabilirsiniz. reklamları engelleyen bir eklenti yüklemek yeterli

Sağda ve solda
Prolarda görünmüyo mu :53:

benim minik netbook ondan olabilir. şuan yazdığım ekranda sağ solda sanki altta bişeyler var ama görünmüyo. bi reklam engelleyici program yüklemiştim ondan da olabilir. pro olayıyla ilgisi yoktur sanmam...

İnternet tarayıcılarının reklamları gayet güzel engelleyen eklentileri mevcut, onu kullanın, istemediğiniz her türlü resim, flash nesnesi gibi göz yoran ıvır zıvırı çatır çatır engelliyorsunuz. Reklamsız internete o kadar alıştım ki başka bilgisayarlardan internete girdiğimde dumura uğruyorum, sitelerin her köşesinden resmen gif fışkırıyor.

hımm benim öyle programlardan haberm yoktu

hımm benim öyle programlardan haberm yoktu

Bir arkadaş daha yazmış, Firefox veya Chrome kullanıyorsanız adblock plus kurup reklamlara, ve hatta manuel olarak engelleyebileceğiniz, sizi rahatsız eden her türlü görsele elveda diyebilirsiniz. İnternet explorer versiyonu da var mı bilmiyorum, ama bu iki tarayıcı varken bu devirde hala ie kullanan varsa o da derdine yansın artık...

Reklamları engelleyen programdan haberdar değildim
Pek anlamam bu işlerden :1:
Bilen birilerine sorarım artık bigün

Back
X