Abd de CAN ERİK!

aysglufk

Asel'in annesi ❤️❤️
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
1.292
1.985
Arkadaslar bilen bilir ben yurtdışında yaşıyorum hamileyim ve erik diye ölüyoruuuum. Türkiyede şu an kilosu 140liradan satılıyomuş burda bulsam 500$da olsa vercem ama bakmadığım yer okuöadığım fotum kalmadı. Bilen gören yardımcı olabilecek kimse var mı? Olurya gözden kaçırmışımdır rüyalarıma giriyo artık :/

Valla benim canımda istiyo. Kilosu 200 tl turkiyede bu aksam haberlerde cikti.

Ay inşallah bulursun .türkiyeden gönderelim olmazsa:)

Canim Amerikada bildigim kadariyla can erik yok maalesef. goren duyan yiyen hic bilmiyorum.
Bu arada 140 lira mi gercekten, inanamiyorum yaa...

Benim bi tanıdığım da kışın can erik aşermişti öyle böyle değil ölüyodu resmen bulamadı bir türlü ama Allah rüyasında yedirmiş eriği :kk77:

Haberleri bilmiyorum nette gördün dolaşırken 140lira diye onuda alan var alamayan var da allahtan bi aya ucuzlar herkes alabilir. Ben napayım bu ara türkiyeye gidip gelecek kimsede yokki sipariş versek bi hd iskender bi erik deliriciiim://

Arkadaşıma mesaj attım umarım biliyordur :) bir de instagramda yemek yapan birisi var ona yazıcam çok takipçili bir sayfası var yemek tarifleri üzerine belki biliyordur

aşerdim. com diye bi site duymuştum sanki
... kontrol etmediö ama hakikaten var mı yok mu .... istersen bi bak canım beşki gönderiyorlardır yurtdışına da ... türkiyede bi tanıfık falan yok mu göndrse

O nasıl bir duygudur iyi bilirim
buram buram kokar insanın burnuna
sanki burnunun dibinde
bulursunuz inşallah
ben de oğlumda erik aşermiştim

Arkadaslar bilen bilir ben yurtdışında yaşıyorum hamileyim ve erik diye ölüyoruuuum. Türkiyede şu an kilosu 140liradan satılıyomuş burda bulsam 500$da olsa vercem ama bakmadığım yer okuöadığım fotum kalmadı. Bilen gören yardımcı olabilecek kimse var mı? Olurya gözden kaçırmışımdır rüyalarıma giriyo artık :/
inşallah en kısa zamanda bulursun canım :)

X