- 30 Ekim 2013
- 20.354
- 56.988
- 798
kusura bakma da hala bu adamlar ne yaptı, ne yapacaklar, ne yapmak istiyorlar sen anlayamadıysan bu konulara pek kafa yorma istersen.
Bugün de bana inceden "anlama kapasitesi düşük" göndermesi yapma günü herhalde. Evet en akıllı, en cevval, en uyanık, en bilgili, en insan psikolojisini çözmüş über alles sizsiniz ben işte 10 civarı iq ile idare ediyorum. Valla sıkıldım ya yazmayacağım.
Kürdistan neyi temsil ediyor peki bunu da söyleyin. Sizin koyduğunuz kesme işareti benim koymadığım soru isaretinden daha tehlikeli duruyor
Siz daha önceki yazdıklarıma neden cevap veremiyorsunuz?işinize gelene cevap verin gelmeyene cevap vermeyin oldu mu?Savunduğunuz düşüncenin mantığa uymayan durumlarına cevap vermeyin.Doğunun kaçak elektrik oranlarına baktınız mı hiç? Boyu benim bacak boyumdan kısa olan çocuk nereden biliyor benim arabamı taşlamayı ?Ya Allah aşkına Sunay Akın tadında kaygılı mesajlar vereceğinize gidin Türkçe'yi doğru dürüst kullanmayı bir öğrenin, benimsediğiniz ideolojiye saygınız olsun.
Aa lütfen ama rica ediyorum bu kaçak elektrik,çocuk yardımı, kaçakçılıkla geçim, son model arabalar,düğünlerdeki ihtişam sorularıma cevap verin gerçekten tatmin edici bir cevap verirseniz özür dileyecegim bütün kürtlerden.Bugün de bana inceden "anlama kapasitesi düşük" göndermesi yapma günü herhalde. Evet en akıllı, en cevval, en uyanık, en bilgili, en insan psikolojisini çözmüş über alles sizsiniz ben işte 10 civarı iq ile idare ediyorum. Valla sıkıldım ya yazmayacağım.
forumdaki diğer pkk sempatizanları gibi 'heee cevap veremeyince kaç bakalıııım' yapmıycam sana.
Çünkü artık yazmaman daha iyi, yeteri kadar milletin sinirini bozdun bugünlük.
Bence de ben de cirkin dememe rağmen dis gorunusuyle dalga geçmek sacma. Hee dunya guzeli de olsa yine "nursuz" "itici" derdim.Duka Tesla arkadasim, senin düsüncende olmalarini bekleme daha 50 sene daha var, senin gibi düsünebilmek icin.
Ben sahsen karsinda saygiyla egiliyorum ve yazdiklarinin aynisini düsünüyorum.
Hic bir insan bir insana cirkin diyemez, bu cok ayiptir. Hepimizi Allah yaratiyor ve her insan kendisine göre güzeldir bu bir.
Ikincisi hic kimse dayisi veya amcasi öyle diye ayni damgayi yememeli !
Bence HDP li olması yeterli.Bence iki şeyi ayırt edebilmeliyiz. Suçlu olan Abdullah Öcalan'dır, Dilek Öcalan değil. Akraba diye, aynı soyadı taşıyor diye kendisine potansiyel suçlu muamelesi yapmak yanlış. Bence de amcasının fikirlerini benimsemiştir ve destekliyordur ama düşünce suç değil sonuçta.
Kim Kürtleri pkk li olarak görüyor, ne ilgisi var?Kürtleri tümden pkklı olarak görmeyin lütfen. Sonra böyle tartışmalar, yanlış kesime yönelik nefret yorumları doluyor buralar...
Kim Kürtleri pkk li olarak görüyor, ne ilgisi var?
Bahsi geçen kişi Dilek Öcalan ki yukarıda bir arkadas bu kadinin neye hizmet ettiğini çok güzel belirtmiş.
Ben bu topikte öyle bişey okumadım ama yazilmissa da doğru değil tabii.dilek ö.'yü savunmuyorum. pkklı olduğu bariz.
Kürtlerin hepsini pkklı olarak görenlere söyledim.
Böyle bir şeyi yapsa yapsa biz pkkyı lanetlerken bizi ırkçılıkla suçlayanlar yapmış olabilir.Kürtleri tümden pkklı olarak görmeyin lütfen. Sonra böyle tartışmalar, yanlış kesime yönelik nefret yorumları doluyor buralar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?