Abdullah Öcalan'ın yeğeni Dilek Öcalan, yemin etti, göreve başladı

ne nuru ya bızım cocuklarımızı askerlerımızı olduren pıslıgın yeğenıne nur yuzlum ayyuzlum dıyemeyız o pıslıklerın turkıye cumhırıyetı meclısındekı hallerınıde gorduk.. okuma yazma bılmeyen cahıller mılletın vekılıyse benım olmasın zaten o katıller allahın ıznıyle olamazda!!!!!

kusura bakma da hala bu adamlar ne yaptı, ne yapacaklar, ne yapmak istiyorlar sen anlayamadıysan bu konulara pek kafa yorma istersen.

Bugün de bana inceden "anlama kapasitesi düşük" göndermesi yapma günü herhalde. Evet en akıllı, en cevval, en uyanık, en bilgili, en insan psikolojisini çözmüş über alles sizsiniz ben işte 10 civarı iq ile idare ediyorum. Valla sıkıldım ya yazmayacağım.

forumdaki diğer pkk sempatizanları gibi 'heee cevap veremeyince kaç bakalıııım' yapmıycam sana.
Çünkü artık yazmaman daha iyi, yeteri kadar milletin sinirini bozdun bugünlük.

Kürdistan neyi temsil ediyor peki bunu da söyleyin. Sizin koyduğunuz kesme işareti benim koymadığım soru isaretinden daha tehlikeli duruyor

Ya Allah aşkına Sunay Akın tadında kaygılı mesajlar vereceğinize gidin Türkçe'yi doğru dürüst kullanmayı bir öğrenin, benimsediğiniz ideolojiye saygınız olsun.

Ya Allah aşkına Sunay Akın tadında kaygılı mesajlar vereceğinize gidin Türkçe'yi doğru dürüst kullanmayı bir öğrenin, benimsediğiniz ideolojiye saygınız olsun.
Siz daha önceki yazdıklarıma neden cevap veremiyorsunuz?işinize gelene cevap verin gelmeyene cevap vermeyin oldu mu?Savunduğunuz düşüncenin mantığa uymayan durumlarına cevap vermeyin.Doğunun kaçak elektrik oranlarına baktınız mı hiç? Boyu benim bacak boyumdan kısa olan çocuk nereden biliyor benim arabamı taşlamayı ?

Aa lütfen ama rica ediyorum bu kaçak elektrik,çocuk yardımı, kaçakçılıkla geçim, son model arabalar,düğünlerdeki ihtişam sorularıma cevap verin gerçekten tatmin edici bir cevap verirseniz özür dileyecegim bütün kürtlerden.

Duka Tesla arkadasim, senin düsüncende olmalarini bekleme daha 50 sene daha var, senin gibi düsünebilmek icin.
Ben sahsen karsinda saygiyla egiliyorum ve yazdiklarinin aynisini düsünüyorum.
Hic bir insan bir insana cirkin diyemez, bu cok ayiptir. Hepimizi Allah yaratiyor ve her insan kendisine göre güzeldir bu bir.
Ikincisi hic kimse dayisi veya amcasi öyle diye ayni damgayi yememeli !

forumdaki diğer pkk sempatizanları gibi 'heee cevap veremeyince kaç bakalıııım' yapmıycam sana.
Çünkü artık yazmaman daha iyi, yeteri kadar milletin sinirini bozdun bugünlük.

Pkk sempatizanı falan değilim 283094830294 kere daha yazsan da değil yani. Sizin gibi düşünmeyenlere karşı siniriniz bozuluyor diye düşüncelerimi açıklamaktan çekinmiyorum ama çok sıkıldım ne yazarsam yazayım saldırgan hatta en sonunda hakarete varan bir üslup görmekten de sabit fikirlerden de. Hadi hoşçakal.

veya sevmeyi birakinda en azindan ön yargili olmayalim, o bile yeterli. Burada ne Kadar cok önyargili insanlar var, Allah yardimcilari olsun.

Bence de ben de cirkin dememe rağmen dis gorunusuyle dalga geçmek sacma. Hee dunya guzeli de olsa yine "nursuz" "itici" derdim.

Terörist basi amcasinin izniyle terorist partiden aday olan Dilek Öcalan ayni damgayi yememeli demen güldürdü beni. Yahu kadın illa daga mi çıkmalı pkk ya hizmet etmek için.? Bak meclise gelerek o işi itinayla yapacak zaten.
Pkk sempatizani olsa bile sucludur benim gozumde ya neyse

Bence HDP li olması yeterli.

Milletin bu kadinin dış görünüşü ile ilgili söylemleri niye böyle acaba hiç düşündünüz mu? Misal burada yorum yapanlar her birimiz dünya güzeli miyiz, elbette Hayır ama kadının ne olduğu neyi savunduğu o kadar belli ki millet nefretini dış görünüşunden de atıflar yaparak vurguluyor. Bunu anlamak çok zor değil mi? Maalesef bir çoğumuz sizler kadar insancıl olamıyoruz affedin.

Kürtleri tümden pkklı olarak görmeyin lütfen. Sonra böyle tartışmalar, yanlış kesime yönelik nefret yorumları doluyor buralar...

Kürtleri tümden pkklı olarak görmeyin lütfen. Sonra böyle tartışmalar, yanlış kesime yönelik nefret yorumları doluyor buralar...
Kim Kürtleri pkk li olarak görüyor, ne ilgisi var?

Bahsi geçen kişi Dilek Öcalan ki yukarıda bir arkadas bu kadinin neye hizmet ettiğini çok güzel belirtmiş.

Kim Kürtleri pkk li olarak görüyor, ne ilgisi var?

Bahsi geçen kişi Dilek Öcalan ki yukarıda bir arkadas bu kadinin neye hizmet ettiğini çok güzel belirtmiş.

dilek ö.'yü savunmuyorum. pkklı olduğu bariz.

Kürtlerin hepsini pkklı olarak görenlere söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…