Abi min eşi ailemizi birbirine kattı

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
391
Hanımlar nasıl bi tutum sergilemeliyim bi yardım edermisiniz konu abimin eşleri hemen bi özet geçeyim büyük abim 7 yıllık ewli ve yengem de çok iyiydi saolsun abla kardeş gibiydik fazlasıyla iyi niyetli aile de onu sevmeyen yoktur o derece içinde art niyet yoktur hep ister iyilik edeyim sorun şu ki küçük abim de ewlendi ama düşman başına önce iyi yüzünü gösterdi aileye bir girdi fitne fesat yalan ne isterseniz var bütün pis huylar sanırsnzki onda birikmiş büyük yengemi de resmen parmagında oynatıyor ve onun fesatlıkları yüzünden büyük yengem ile konuşmuyoruz bende kestim muhabbeti ama içim hiç raat değil arayıp büyük yengemi uyarmalıyım konuşmalı arayı düzeltmelimiyim gözünü açmasını söylemelimiyim yoksa akışına mı bırakmalıyım ????

Resmen aileyi birbirine kattı herkesi birbirine düşman etti;((

Cok karisik bir durum.buyuk yengeniz bu kadar iyiyken nasil hemen yeni geline inandi da aileyi karsisina aldi anlamadim

Yengeniz sizinle konuşmuyor mu? Gidin bir gün evine ve yengenize sorun ne oldu diye? neden soğuk davrandığını kırıldığı bişey olup olmadığını sorarsın şimdiye kadar hep iyi niyetliydin ben seni ablam gibi seviyorum ama son zamanlarda tavırların sanki bir hata yapmışım seni kırdığımı hissettirdi diye girin konuya ama yanlızken konuşun sülalacek gitmeyin

Hanımlar nasıl bi tutum sergilemeliyim bi yardım edermisiniz konu abimin eşleri hemen bi özet geçeyim büyük abim 7 yıllık ewli ve yengem de çok iyiydi saolsun abla kardeş gibiydik fazlasıyla iyi niyetli aile de onu sevmeyen yoktur o derece içinde art niyet yoktur hep ister iyilik edeyim sorun şu ki küçük abim de ewlendi ama düşman başına önce iyi yüzünü gösterdi aileye bir girdi fitne fesat yalan ne isterseniz var bütün pis huylar sanırsnzki onda birikmiş büyük yengemi de resmen parmagında oynatıyor ve onun fesatlıkları yüzünden büyük yengem ile konuşmuyoruz bende kestim muhabbeti ama içim hiç raat değil arayıp büyük yengemi uyarmalıyım konuşmalı arayı düzeltmelimiyim gözünü açmasını söylemelimiyim yoksa akışına mı bırakmalıyım ????

Yengenizle cok iyimisiniz onceden bence konusun kucuk yengenizde belki yaptigi hatasini anlar biraz mesafe koyun

Akışına bırak bence pek karışma sen yaptı olursun ortalığı karıştıran görümce diye adın çıkar
Annen baban var mı? Onlar ne diyor duruma? Müdahele edilecek bir şey varsa onlar müdahele etsin sen ortaya atma sakın kendini

Yengeniz sizinle konuşmuyor mu? Gidin bir gün evine ve yengenize sorun ne oldu diye? neden soğuk davrandığını kırıldığı bişey olup olmadığını sorarsın şimdiye kadar hep iyi niyetliydin ben seni ablam gibi seviyorum ama son zamanlarda tavırların sanki bir hata yapmışım seni kırdığımı hissettirdi diye girin konuya ama yanlızken konuşun sülalacek gitmeyin

Bunu yapabilirsin mesela çok dallandırıp budaklandırmadan ama sakın eltileri birbirine kötüleme

Aslında o benimle değil ben onunla konuşmuyorum farklı bi şehirdeyim ben ziyarete gittiğimde en son yan daireden gelmişim gbi dawrandı o kadar iyi niyetli ki küçüğünün dolduruşlarına geldi muhtemelen niye bu kadar değer veriosun diye daha önceki ziyaretlerimde el üstünde tutar dönüçğim vakit hüngür hüngü ağlar kim bişey dese inanı veriyoor zati kötü görmce sıfatı yapışmasın diye üstümme sesz kaldim ama dayanamıyorum da onun bu haline annemde saolsun ara yapıcağına iyice çomak sokuyor boş ver konuşma sende deyip duruyor klişe şeyler allaha havale et filan beni üzen çok emeğim var ondada çoçuklarındada ana okulu öğr menim resmen kızlarını ben büyüttüm hep benimle kreşlerdeydiler çok üzülüyorum şuan ki duruma

Muhtemelen küçük yenge büyük olana sizinle ilgili bir şeyler anlatmıştır. Bence büyük yengeyle başbaşa konuşun. Ben seni ablam gibi severim, bilmeden seni kıracak bir şey mi yaptım diye sorabilirsiniz.

Aslında o benimle değil ben onunla konuşmuyorum farklı bi şehirdeyim ben ziyarete gittiğimde en son yan daireden gelmişim gbi dawrandı o kadar iyi niyetli ki küçüğünün dolduruşlarına geldi muhtemelen niye bu kadar değer veriosun diye daha önceki ziyaretlerimde el üstünde tutar dönüçğim vakit hüngür hüngü ağlar kim bişey dese inanı veriyoor zati kötü görmce sıfatı yapışmasın diye üstümme sesz kaldim ama dayanamıyorum da onun bu haline annemde saolsun ara yapıcağına iyice çomak sokuyor boş ver konuşma sende deyip duruyor klişe şeyler allaha havale et filan beni üzen çok emeğim var ondada çoçuklarındada ana okulu öğr menim resmen kızlarını ben büyüttüm hep benimle kreşlerdeydiler çok üzülüyorum şuan ki duruma
Valla kadın iyiyken iyiymişsiniz son geldiğinde el üstünde tutmadı sizi diye kesmişsiniz muhabbeti. Siz de hatalısınız

koca koca insanları başkasına karşı uyarman doğru olmaybilir. Belki küçük yengen normalde kötü size karşı ama büyük yengene karşı iyi biri ?
Konuşmak istiyorsan tek yapabileceğin büyük yengene bir problem mi var diye sormak..

Valla kadın iyiyken iyiymişsiniz son geldiğinde el üstünde tutmadı sizi diye kesmişsiniz muhabbeti. Siz de hatalısınız
Ama inanın öyle ufak şeylere takkılan biri değilim anlatılmıycak çok teferruatı var bu kadar gözüme sokulmasa idi ona zaten kırılmazdım ben detaylandırırsam eminm hak vericeksnz bana

hiç sesinizi çıkarmayın bence daha da kötü olursunuz..koca kadın görmeyecekmi onun nasıl biri olduğunu..sen fark ettin ise oda etmeli..kendi görmeyecek ,görmüyor isede siz bin kere söyleyin kafasına girmez ,.yorma kendine ve mümkün olduğunda uzaklaş oradan

Bence büyük yengenle mutlaka konuş ve aranı düzelt. Söyle kimsenin dolduruşuna gelmesin. Abla kardes gibi iyiymişsiniz ve çok iyi birisiymiş. Böyle insanlar ve ilişkiler her zaman bulunmuyor. Muhtemel bir yanlış anlamadan dolayı insanlar ve ilişkiler harcanmamalı. Zaten bu kadar yakınsanız, bir sorun olduğunda konuşup ilişkilerinizi kurtarabilmelisiniz. Her sessizlikte, alınganlıkta bağ koparsak, hayatımızda insan kalmaz zaten. "O konuşmadı etmedi, o zaman ben de konuşmam" filan diye kestirip atmayın ne olduğunu bilmeden. Yazık olur.

Çok yakında büyük yengende gerçek yüzünün görür onun merak etme sen şimdi uyarsan kötü olursun yanlış anlaşılırsın bırak kendisi bişeyleri yaşayıpta anlasın daha kalıcı olur hafızasında :KK66:

Kimse salak değil.Bu kadar herkesin dolduruşuyla hareket eden insan tipi,en tehlikeli insan tipidir.Kızları dediğin senin yeğenlerin.Çocukları bu işe karıştırmayın.Senin de evin ayrı barkın ayrı.Boşver karışma,mesafeli davran.

kotu yenge hakkinda birkac ornek verirmisiniz? mesela ne yapiyor da kotu diyorsunuz? kendini kullandirma vs.. seklinde buyuk yengenizi uyarmis olabilir..hani el ustunde tutuyormus ya sizi belki atladiginiz bisey vardir...

Büyük yengenizle aranız çok ii durumdayken nasıl hemen bozuldu?
Demek ki gerçekten sağlam değilmiş. Yada ortaya konuşulan laflar için yüzleşme olmadı
Yoksa kimse bir anda kötü olmaz.
Muhtemelen başka şeylerde vardır.

ben konuyu çok merak ettim yani ne oldu da bu insanlar bu kadar değişti?

bu küçük gelin ne yapt mesela ,aileyi birbirine katacak ?

bence büyük yengenizle konuşun halletmeye çalışın,ama sen dolduruşa geldin vs deyip suçlamadan.

kendinizi anlatın yani pisipsine aranız bozuk olmasın

Ay bizimde aileye öyle bir yengemiz girmişti annemi başta baya dışlamaya kalktı simdi afedersin totosundan ayrılmıyor.Bazen akışına bırakmakta fayda var su akar yolunu bulur.

X