- 12 Mayıs 2014
- 285
- 121
- Konu Sahibi Sliimshady
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah be canım keşke hiç karışmasaydın bak haklı olsan bile sonucuna sen katlanıyosun.Sen takma vizelerine çalış bir daha da asla bu konuda yorum yapma bırak ağabeyin ne yaşayacaksa yaşasın.Sen neden böyle yaptığını sor güzelce konuşup bir daha karışmayacağını söyle,bence.Kizlar eski konumu biliyor musunuz bilmiyorum ama bilmeyenler icin burda;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/abimin-kiz-arkadasi.813541/
.
Kiz arkadasiyla aramizdaki
Problemler yuzunden abim bana tavir aldi, benle konusmuyor bildiginiz.
Ben ailemi gormek icin geliyorum yurttan.
Abimse ben geldigimde eve gelmiyor.
Su an o kadar caresiz mutsuzum ki.
Bana ozur dilemem icin baski yapmisti kizdan son konusmamizdan sonra
Bende ozur dileyecek birsey yapmadigim icin ozur dilemedim.
Ve vizelerim var, onlarla ugrasirken kalkip gormeye geldim.
Okulum zaten beni zorluyor yoruyor.
Napcagimi bilemedim
Annenden araci olmasini iste. Ozurde dileme eger gercekten hakli oldugunu dusunuyorsan tabi. Ama kiz guzel doldurmus belli
bir kıza karşı kardeşini değişen insan evlenince neler yapmaz konuşmasın ne olacak abin evlenirken varını yoğunu ortaya koyduktan sonra sana sırt çevirseydi abin. emin ol bu daha çok can yakıyor.
Canım üzüldüm senin adına. İşte korktuğum başına geldi.
Abinin tavrı elbette değişecektir, o senin abin. Bence düşünüp çok üzülme. Derslerine odaklan. Unutma, abinle elbette iyi olacaksınız ama moralin bozulur ve derslerinle ilgilenemezsen belki de okulunu uzatırsın.
sana bu konuda karışmaman gerektiğini söylemiştim ama abinde (sevse bile) bir kız için kardeşini görmek istemiyosa abin daha olgunlaşamamış demektir
Abin kari koylu olmus bile ama uzulme kardeslik bir kiz icin bitmez. O da hatasini anlayacaktir. Fazla uzun surmez.
Ah be canım keşke hiç karışmasaydın bak haklı olsan bile sonucuna sen katlanıyosun.Sen takma vizelerine çalış bir daha da asla bu konuda yorum yapma bırak ağabeyin ne yaşayacaksa yaşasın.Sen neden böyle yaptığını sor güzelce konuşup bir daha karışmayacağını söyle,bence.