Abim artik benimle konusmuyor.

bir kıza karşı kardeşini değişen insan evlenince neler yapmaz konuşmasın ne olacak abin evlenirken varını yoğunu ortaya koyduktan sonra sana sırt çevirseydi abin. emin ol bu daha çok can yakıyor.

Canım üzüldüm senin adına. İşte korktuğum başına geldi. :KK43:

Abinin tavrı elbette değişecektir, o senin abin. Bence düşünüp çok üzülme. Derslerine odaklan. Unutma, abinle elbette iyi olacaksınız ama moralin bozulur ve derslerinle ilgilenemezsen belki de okulunu uzatırsın.

sana bu konuda karışmaman gerektiğini söylemiştim ama abinde (sevse bile) bir kız için kardeşini görmek istemiyosa abin daha olgunlaşamamış demektir

Kizlar eski konumu biliyor musunuz bilmiyorum ama bilmeyenler icin burda;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/abimin-kiz-arkadasi.813541/

.
Kiz arkadasiyla aramizdaki
Problemler yuzunden abim bana tavir aldi, benle konusmuyor bildiginiz.
Ben ailemi gormek icin geliyorum yurttan.
Abimse ben geldigimde eve gelmiyor.
Su an o kadar caresiz mutsuzum ki.
Bana ozur dilemem icin baski yapmisti kizdan son konusmamizdan sonra
Bende ozur dileyecek birsey yapmadigim icin ozur dilemedim.

Ve vizelerim var, onlarla ugrasirken kalkip gormeye geldim.
Okulum zaten beni zorluyor yoruyor.
Napcagimi bilemedim:cry:
Ah be canım keşke hiç karışmasaydın bak haklı olsan bile sonucuna sen katlanıyosun.Sen takma vizelerine çalış bir daha da asla bu konuda yorum yapma bırak ağabeyin ne yaşayacaksa yaşasın.Sen neden böyle yaptığını sor güzelce konuşup bir daha karışmayacağını söyle,bence.:KK51:

Annenden araci olmasini iste. Ozurde dileme eger gercekten hakli oldugunu dusunuyorsan tabi. Ama kiz guzel doldurmus belli

Dedim anneme, anneme isi oldugu icin helmedigini falan soylemis ama salak degilim yani :/
bir kıza karşı kardeşini değişen insan evlenince neler yapmaz konuşmasın ne olacak abin evlenirken varını yoğunu ortaya koyduktan sonra sana sırt çevirseydi abin. emin ol bu daha çok can yakıyor.

Malesef oyle

Canım üzüldüm senin adına. İşte korktuğum başına geldi. :KK43:

Abinin tavrı elbette değişecektir, o senin abin. Bence düşünüp çok üzülme. Derslerine odaklan. Unutma, abinle elbette iyi olacaksınız ama moralin bozulur ve derslerinle ilgilenemezsen belki de okulunu uzatırsın.

Ya iste cok hassasim bu surekli aklimda odaklanamiyorum hic.

sana bu konuda karışmaman gerektiğini söylemiştim ama abinde (sevse bile) bir kız için kardeşini görmek istemiyosa abin daha olgunlaşamamış demektir

Soylemesem daha fazla icimde kalsaydi benim icin daha kotude olurdu.
Bilmiyorum.
Abin kari koylu olmus bile ama uzulme kardeslik bir kiz icin bitmez. O da hatasini anlayacaktir. Fazla uzun surmez.

Fazla uzun surmez ama bu bile kirici oldu, bundan sonraki iliskilerimizde etkili olcak malesef

Ah be canım keşke hiç karışmasaydın bak haklı olsan bile sonucuna sen katlanıyosun.Sen takma vizelerine çalış bir daha da asla bu konuda yorum yapma bırak ağabeyin ne yaşayacaksa yaşasın.Sen neden böyle yaptığını sor güzelce konuşup bir daha karışmayacağını söyle,bence.:KK51:

Moralim o kadar dusukki ne ders calismak ne baska birsey istiyorum cok mutsuzum :KK43:

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

X